Номер повідомлення:#4
Lucky
» 13 січня 2011, 19:12
Прийшла клієнтка, Хоче довіреність на двох повірених, алеДовіреність робить на сина та брата на представництво в усіх органах, в тому числі в земельному та на продаж або дарування належної їй земельної ділянки (але дарування на брата, який і є одним з повірених за цією довіреністю).Скажіть ваші думки чи можливо написати що повірені діють окремо один від одного і уповноважені [qoute]представляти мої інтереси в органах нотаріату при продажі належної мені земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку та господарських будівель і споруд, що знаходиться за адресою: ................... або при даруванні вищезазначеної земельної ділянки Івановим Дмитром Дмитровичем від мого імені, Петрову Сергію Сергійовичу. Для чого надаю право підписувати та укладати від мого імені договори купівлі-продажу, дарування, розписуватися за мене, визначаючи умови договорів на свій розсуд одержувати належні мені примірники договорів одержувати гроші виручені від продажу вищезазначеного нерухомого майна здійснювати розрахунки за договорами, укладеними від мого імені виконувати інші дії в межах та в обсязі, передбачених чинним законодавством України для такого роду уповноважень............