Форум

Інформаційний ресурс

Помогите, нужен образец

Номер повідомлення:#1

Повідомлення esta » 05 вересня 2007, 14:45

Мужчина хочет признать себя отцом ребенка... помогите с образцом заявления
Ветер жизни иногда свиреп…В целом жизнь,однако,хороша… И не страшно, когда черный хлеб, страшно, когда черная душа…
esta

Повідомлення: 480
Дякував (ла): 369 раз.
Подякували: 469 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення lenna » 05 вересня 2007, 14:55

"ЗАЯВАпро визнання батьківства Я, __________________________________________________, визнаю (прізвище, ім'я, по батькові) себе батьком ____________________________________________________, (прізвище, ім'я, по батькові дитини) який(а) народився(лась) ""____""__________________ 20__ р. угромадянки ______________________________________________________. (прізвище, ім'я, по батькові) Я, _________________,__________________________________, мати (прізвище, ім'я, (прізвище при реєстрації по батькові) народження дитини) __________________________________________________ підтверджую, що (прізвище ,ім'я, по батькові дитини) громадянин ___________________________________ є його(її) батьком. (прізвище, ім'я, по батькові) Відповідно до статті 126 Сімейного кодексу України просимовнести відомості про батька до актового запису про народженнянашої дитини, по батькові дитини просимо вказати за іменем батька_________________________________________________________________,присвоїти їй прізвище батька ____________________________________,виправити дошлюбне прізвище матері з __________________________ нашлюбне прізвище __________________________________, яке взяте приукладенні шлюбу з батьком дитини, та видати свідоцтво пронародження дитини. Про себе повідомляємо: БАТЬКО МАТИ1. Прізвище ___________ __________2. Ім'я ___________ __________ 3. По батькові ___________ __________4. Дата народження ___________ __________5. Громадянство ___________ __________6. Відношення до військової служби: ___________ ___________а) де перебуває на обліку ___________ ___________ б) назва міста та номер поштової скриньки військовоїчастини, де служить ____________ ____________7. Місце постійногопроживання (адреса повна) _____________ _____________8. Назва документа,що посвідчує особу: паспорт або паспортнийдокумент (його серія,номер, яким органом іколи виданий) ___________ ____________ 9. Якщо батьки дитиниперебувають у шлюбі,то вказати місце реєстрації шлюбу, номер та дату складання актового запису про шлюбу ______________________________________________ До заяви додаємо: _______________________________________________(перелік документів) Підписи батьків: Батько __________________ Мати _______________________ ""____""___________ 20__ р."
lenna

Номер повідомлення:#4

Повідомлення lenna » 05 вересня 2007, 14:57

Или найдите в интернете Правила реєстрації актів цивільного стану в Україні и найдите додатки, там и найдете образец
lenna

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Армани » 05 вересня 2007, 14:57

ЗАЯВА Я, ______________, підтверджую що дію вірно, цілеспрямовано, свідомо і добровільно, розумно та на власний розсуд, бажаючи реального настання правових наслідків, перебуваючи при здоровому розумі та ясній пам'яті, усвідомлюючи значення своїх дій та керуючи ними, визнаю себе батьком з дотриманням всіх вимог, дитини _____________, стать - __, який (яка) народився (лася) 00 ___ 0000 року в м. _______________________ області, від _________________ яка народилася 00.00.0000 року в м. ______. Зміст статей 125, 126 Сімейного кодексу України, мені нотаріусом роз'яснено. __________ дві тисячі сьомого року.
DE PUTA MADRE
Армани

Повідомлення: 27540
Дякував (ла): 19636 раз.
Подякували: 14073 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення esta » 05 вересня 2007, 15:01

Всем большое спасибо
Ветер жизни иногда свиреп…В целом жизнь,однако,хороша… И не страшно, когда черный хлеб, страшно, когда черная душа…
esta

Повідомлення: 480
Дякував (ла): 369 раз.
Подякували: 469 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Per se » 05 вересня 2007, 16:32

Roy, ЧУР НА ВАС…Там мужик живой (слава Богу) и не против того, что он отец. Ведь САМ пришел к нотариусу.
Per se

Повідомлення: 14136
Дякував (ла): 12938 раз.
Подякували: 14340 раз.

Номер повідомлення:#9

Повідомлення Явва » 05 вересня 2007, 23:39

А може це дух його... батьком хоче стати
Явва

Повідомлення: 211
Дякував (ла): 29 раз.
Подякували: 10 раз.

Повернутись в Загальний Форум