Номер повідомлення:#3
lenna
» 05 вересня 2007, 14:55
"ЗАЯВАпро визнання батьківства Я, __________________________________________________, визнаю (прізвище, ім'я, по батькові) себе батьком ____________________________________________________, (прізвище, ім'я, по батькові дитини) який(а) народився(лась) ""____""__________________ 20__ р. угромадянки ______________________________________________________. (прізвище, ім'я, по батькові) Я, _________________,__________________________________, мати (прізвище, ім'я, (прізвище при реєстрації по батькові) народження дитини) __________________________________________________ підтверджую, що (прізвище ,ім'я, по батькові дитини) громадянин ___________________________________ є його(її) батьком. (прізвище, ім'я, по батькові) Відповідно до статті 126 Сімейного кодексу України просимовнести відомості про батька до актового запису про народженнянашої дитини, по батькові дитини просимо вказати за іменем батька_________________________________________________________________,присвоїти їй прізвище батька ____________________________________,виправити дошлюбне прізвище матері з __________________________ нашлюбне прізвище __________________________________, яке взяте приукладенні шлюбу з батьком дитини, та видати свідоцтво пронародження дитини. Про себе повідомляємо: БАТЬКО МАТИ1. Прізвище ___________ __________2. Ім'я ___________ __________ 3. По батькові ___________ __________4. Дата народження ___________ __________5. Громадянство ___________ __________6. Відношення до військової служби: ___________ ___________а) де перебуває на обліку ___________ ___________ б) назва міста та номер поштової скриньки військовоїчастини, де служить ____________ ____________7. Місце постійногопроживання (адреса повна) _____________ _____________8. Назва документа,що посвідчує особу: паспорт або паспортнийдокумент (його серія,номер, яким органом іколи виданий) ___________ ____________ 9. Якщо батьки дитиниперебувають у шлюбі,то вказати місце реєстрації шлюбу, номер та дату складання актового запису про шлюбу ______________________________________________ До заяви додаємо: _______________________________________________(перелік документів) Підписи батьків: Батько __________________ Мати _______________________ ""____""___________ 20__ р."