Форум

Інформаційний ресурс

Іспит з 27.10.2010

Номер повідомлення:#421

Повідомлення flame777 » 12 листопада 2010, 20:29

на пост 404:Малеча, ответ Б ч.2ст 523
flame777

Повідомлення: 826
Дякував (ла): 8 раз.
Подякували: 2 раз.

Номер повідомлення:#422

Повідомлення Анел » 12 листопада 2010, 20:38

31. Секретний заповіт посвідчується:а) шляхом вчинення посвідчувального напису на заповіті та з подальшим зберіганням його в сейфі у нотаріусаб) шляхом вчинення посвідчувального напису на конверті з особистим підписом заповідача, в якому знаходиться написаний [I][B]спадкоємцем[/B][/I] заповіт з подальшим зберіганням його у нотаріуса в іншому опечатаному конвертів) шляхом вчинення посвідчувального напису на конверті з особистим підписом заповідача, в якому знаходиться власноручно написаний спадкодавцем заповіт з подальшим зберіганням його у нотаріуса з складанням опису в іншому опечатаному конверті.Методом исключенийа - не подходитб - спадкоємцем написаний заповіт ?в - п.162 Інструкції не забороняє приймати на зберігання секретні заповіти без опису
Анел

Номер повідомлення:#423

Повідомлення МАЛЕЧА » 12 листопада 2010, 20:41

Doneckaya, по вопросу №8, правильна відповідь все ж Б) -стаття 523 ЦКУпо вопросу 37. Приміщення приватного нотаріуса повинно:а) забезпечувати додержання нотаріусом і стажистом таємниці нотаріальних дій[B]б) надавати можливість двом нотаріусам здійснювати діяльність незалежно один від одного[/B]в) надавати можливість для роботи з документами нотаріусу і технічного персоналу в окремій кімнатіОскільки Анел, відповіла правильно на усі 50 питань, то предбачаю, що відповідь Б) на це питання теж вірна, така мабуть вже думка комісії!!! Хоча знайти таке положення у [qoute]Положенні про вимоги до робочого місця (контори) приватного нотаріуса та здійснення контролю за їх дотриманням[qoute] я не змогла!!!!! Анел, якщо не важко підкажіть, чим керуватись при виборі цієї відповіді?!(у тестах з відповідями, які мені скинули з форуму, теж вірна відповідь Б), але немає посилання на нормативний акт)!
МАЛЕЧА

Номер повідомлення:#424

Повідомлення МАЛЕЧА » 12 листопада 2010, 20:43

tan-dun, дякую, вже завчила на пам[qoute]ять!!! :)
МАЛЕЧА

Номер повідомлення:#425

Повідомлення Анел » 12 листопада 2010, 20:45

на № 423 -ч. 2 ст. 25 ЗУ [qoute]Про нотаріат[qoute]
Анел

Номер повідомлення:#426

Повідомлення МАЛЕЧА » 12 листопада 2010, 20:52

Анел, дякую!А як же п1 ч.2 ст.25 ЗУ [qoute]Про нотаріат[qoute],[qoute]забезпечення дотримання нотаріальної таємниці[qoute]!?tan-dun, що ви з цього приводу думаєте!!!!????
МАЛЕЧА

Номер повідомлення:#427

Повідомлення Анел » 12 листопада 2010, 20:57

Дотримання таємниці вчинення нот. дій - це обов[qoute]язок не тільки нотаріуса і стажиста ст. 8 ЗУ [qoute]Про нотаріат[qoute]
Анел

Номер повідомлення:#428

Повідомлення МАЛЕЧА » 12 листопада 2010, 21:02

[qoute]Дотримання таємниці вчинення нот. дій - це обов[qoute]язок не тільки нотаріуса і стажиста[qoute] - я теж так думаю, але ж і в п.2) не йде мова саме про двох нотаріусів - ...[qoute]давати можливість кожному приватному нотаріусу, який здійснює нотаріальну діяльність, одночасно та незалежно від іншого прив. нот. здійснювати нотаріальну діяльність[qoute]Це так - думки в голос, буду відповідати Б) - тому що так вважає комісія!!!! Дякую за білет!
МАЛЕЧА

Номер повідомлення:#429

Повідомлення Doroty » 12 листопада 2010, 21:26

ФорумчанинВАС ТЕЖ ВІТАЄМО!!!! З НЕТЕРПІННЯМ ЧЕКАЄМО ВАШ БІЛЕТ, ТАК МОВИТИ, ЩАСЛИВИЙ БІЛЕТ...
Doroty

Повідомлення: 1267
Дякував (ла): 560 раз.
Подякували: 544 раз.

Номер повідомлення:#430

Повідомлення iruna » 12 листопада 2010, 22:13

Добрий вечір усім форумчанам! Вітаю усіх тих, що тяжко трудилися і здали ! Молодці!Хочу звернути увагу усіх на білет АНЕЛ! В одному білеті чотири абсолютно спірні питання 22,30,31,37, і хочу усім нам без винятку побажати ВЕЗІННЯ, ФОРТУНИ, тому, що знаю особисто колишніх стажистів, яким не зарахували як правильну відповідь на питання 22 і 31, у різних білетах різні ключі чи що? Щодо питання 37 про приміщення приватного нотаріуса, при виборі відповіді б) можливість двом нотаріусам здійснювати діяльність незалежно один від одного, а хіба це вже не нотаріальна контора?Виправіть мене, якщо помиляюсь
iruna

Номер повідомлення:#431

Повідомлення Анел » 12 листопада 2010, 23:36

511. Неповнолітньою особою подається заява на виїзд на постійне місце проживання до іншої держави, яка підписується ним:а) самостійноб) за згодою одного з батьків, з яким дитина виїжджає[B]в) за згодою обох батьків[/B].208. Нотаріус може встановити особу громадянина для посвідчення від його імені довіреності на ведення судової справи (це цивільно-правова угода)а) за посвідченням водіяб) за будь-яким документом, що унеможливлює сумніви щодо цієї особив[B]) тільки за паспортом.[/B]63. Особа може подати до нотаріуса заяву про згоду бути виконавцем заповіту:А) лише до відкриття спадщини[B]Б) лише після відкриття спадщини[/B]в) як до відкриття спадщини так і після відкриття спадщини(ст.1289в), може подаватися окремою заявою при посвідченні заповіту(секретного)106. Посвідчення факту, що фізична особа є живою провадиться нотаріусом:А) при особистій явці фізичної особи до нотаріусаБ) при наданні нотаріусу паспорту фізичної особи[B]В) при особистій явці фізичної особи до нотаріуса з документом, що посвідчує його особу.[/B]107. Посвідчення факту, що неповнолітня дитина, фізична особа, цивільна дієздатність якої обмежена, є живою посвідчується:А) на прохання цих осібБ) на прохання законних представників цих осібВ[B]) на прохання цих осіб та за згодою на це їх законних представників.[/B]389. Який повинен бути резервний фонд підприємства:а) 10%б) 15%[B]в) 25% - статутного фонду майна[/B]. 875. Хто відповідальний за платіж по переказному векселю:[B]а) аваліст, трасант, трасат [/B]б) аваліст, трасатв) трасат356. Цінні папери за формою випуску можуть бути:[B]а) на пред’явника, іменні або ордерні[/B]б) емісійні та неемісійнів) документарні та бездокументарні. 300. При відчуженні частки у праві власності на нерухоме майно за договором довічного утримання (догляду):а) вимагається згода співвласників на посвідчення такого договоруб) згода співвласників на посвідчення такого договору не вимагається [B]в) такий договір посвідчується нотаріусом за умови виділення частки в. ст. 747 ЦК, п. 54 Інстр[/B].1127. Хто відповідальний за платіж по заставній?а) індосантб)індосатв)аваліст[B]г) боржник[/B]
Анел

Номер повідомлення:#432

Повідомлення Julia99_80 » 13 листопада 2010, 01:40

Всім привіт.Вчора,11.11.2010, складала іспит, не вистачило 3 бали.Питань з форуму із тестів, а в мене їх будо дуже багато, практично не було, питання по законах і положеннях, практично всі, що на форумі виставляються, застарілі, задачі теж.Тому треба ДУЖЕ уважно читати закони, кожне слово, не варто готуватись по існуючим тестам.Дуже хочу попросити, в кого є інформація про оскарження рішення ККН до ВККН, куди взертатись, який порядок звернення, а саме головне, чи можливо у разі нездачі іспиту через рік знову здавати істит у області, тому що про це ніде нічого не написано. Можливо, у когось є досвід. буду дуже вдячна. Моя пошта Julia99_80@mail.ru.Кого цікавлять тести з відповідями, пишіть, відправлю.
Julia99_80

Номер повідомлення:#433

Повідомлення Julia99_80 » 13 листопада 2010, 03:48

Іспит 11.11.2010. не набрала 3 балів, на жаль.Задача була такаП.помер у 2008 році, із заявою про прийняття спадщини звернувся син від першого шлюбу і дружина шлюб з якою за словами сина було розірвано на підставі рішення суду 3 роки тому. Хто спадкує?вірна відповідь- син по ст. 1261 ЦПК, оскільки шлюб розірвано (на піставі ст.144 СКУ- цього не було в задачі, але я вам пояснюю).За старим КпШС- на підставі запису в РАЦС,але тут діяв уже новий. Всі інші 4 відповіді не вірні.Завдання в мене було Договір К-П квартири. Якщо ви його набирали чи читали уважно, помилки легко знайти, головне бачити документ неодноразово.Помилки- номер квартири і будинку - тільки цифрами, а потрібно і прописом, відмінки не вірні- покупець вона, а написано- іменований, право власності на квартиру виникає у звязку із передачею грошей, це було прописано 2 рази, це невірно абсолютно, право власності у продавця- на підставі договору управління- це помилка, у посвідчувальному написі- ПІБ нотаріуса- повністю, а мають бути ініціали, реєстровий номер - без номера печатки, а це державна 5 Киїівська нот контора, однозначно та не один нотаріус, і далі ст.182 ЦКУ - договір підлягає держреєстрації, а в цій статті- право власності-держреєстрації, читайте дуже уважно документи.
Julia99_80

Номер повідомлення:#434

Повідомлення Graal » 13 листопада 2010, 12:34

Julia99_80, спасибо за информацию. Искренне сожалею, что у Вас не получилось с первого раза. Нужно очень сильно хотеть и всё обязательно получится! А какие ошибки были в тестах?
Graal

Номер повідомлення:#435

Повідомлення Graal » 13 листопада 2010, 17:34

Анел, тесты с поста 431 - это те что Вам попались на экзамене?
Graal

Номер повідомлення:#436

Повідомлення МАЛЕЧА » 13 листопада 2010, 19:56

Julia99_80, дуже шкода що ви не здали!!!Я сдавала минулого року вперше, теж не5 вистачило у тестах 2 бали, потім була на [qoute]перездачі[qoute] у Києві, зараз буду здавати вдруге в області!!!! Взагалі є фактично чотири [qoute]спроби[qoute] коли здаєте іспит вперше і не здали, можна через рік здавати повторно + когжен іспит можна [qoute]перездати[qoute] у Києві, отже всього чотири рази!!! Не падайте духом все у вас вийде!!!Скажіть, а в якій області ви здавали, невже жодного питання не було з тестів, які розміщені на форумі!!! напишіть, які питання у вас були, і які не зарахували!!! Буду вдячна!!!
МАЛЕЧА

Номер повідомлення:#437

Повідомлення Vadim » 13 листопада 2010, 21:08

Добрий вечір, у кого є зразок відгуку керівника стажування??Скиньте на Legkyua@mail.ruВдячний!!
Vadim

Повідомлення: 24
Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#438

Повідомлення tori » 13 листопада 2010, 23:32

[B]Vadim[/B]
tori

Повідомлення: 419
Дякував (ла): 0 раз.

Номер повідомлення:#439

Повідомлення Vadim » 14 листопада 2010, 20:35

Спасибо огромное)))
Vadim

Повідомлення: 24
Дякував (ла): 1 раз.

Номер повідомлення:#440

Повідомлення Doneckaya » 15 листопада 2010, 12:12

Анел, большое спасибо за ваши ответы, но у меня возникло все же некое противоречие в вопросе 389, не в коем случае не сомневаюсь в том, что вы правильно ответили, я ответила бы так же,но :[B]ЗУ[qoute]Про господарські товариства[qoute][/B][B]Стаття 14. Фонди товариства [/B] У товаристві створюється резервний (страховий) фонд у розмірі, встановленому установчими документами, але [B]не менше 25 відсотків статутного (складеного) капіталу[/B], а також інші фонди, передбачені законодавством України або установчими документами товариства. Розмір щорічних відрахувань до резервного (страхового) фонду передбачається установчими документами, але не може бути меншим 5 відсотків суми чистого прибутку. [B]Господарський кодекс:[/B]стаття 87 п.4 У господарському товаристві створюються резервний (страховий) фонд у розмірі, встановленому установчими документами але не менш як[B] 15 % статутного фонду[/B], а також інші фонди..........Может я чего -то не уловила в этих двух статьях???
Doneckaya

Номер повідомлення:#441

Повідомлення Doneckaya » 15 листопада 2010, 12:14

не отчаивайтесь, все еще получится обязательно, не уходите с форума это дает очень много уверенности, мне тоже не хватило совсем чуть-чуть, надо не сдаваться, если продолжать учить, общаться на форуме, читать и все получится на ВКК, искренне желаю Вам [B]УДАЧИ!!!![/B]
Doneckaya

Номер повідомлення:#442

Повідомлення МАЛЕЧА » 15 листопада 2010, 13:58

Doneckaya, у мене теж були великі сумніви щодо пправильної відповіді на це питання, але якщо правильною вважається відповідь 25%, то так і будемо відповідати!!! Так на форумі нас все менше і менше!!! Doneckaya, а ви коли складаєте іспит і де!? Я 25-го в Кіровоградській області!!!!
МАЛЕЧА

Номер повідомлення:#443

Повідомлення Анел » 15 листопада 2010, 14:53

Graal это не то что мне попались на экзаменеК сожелению я не помню тех вопросов.Но это советы члена ККН
Анел

Номер повідомлення:#444

Повідомлення cendis » 15 листопада 2010, 14:56

[B]Ангел[/B], в мене на жаль не відкривається Ваш білет. № 403. вишліть будь ласка ще раз.[B]Julia99_80,[/B] тримайтеся і не падайте духом. я відправила Вам імейл. Відправте будь ласка Ваші тести.
cendis

Номер повідомлення:#445

Повідомлення Анел » 15 листопада 2010, 15:05

403 єто 405
Анел

Номер повідомлення:#446

Повідомлення Doneckaya » 15 листопада 2010, 17:27

[B]МАЛЕЧА[/B], я уже сдавала в Донецке, но не добрала, буду теперь пытаться на ВКК, когда там будет еще не знаю.
Doneckaya

Номер повідомлення:#447

Повідомлення Graal » 15 листопада 2010, 19:12

Анел, спасибо! Удачи Вам и в дальнейшем!
Graal

Номер повідомлення:#448

Повідомлення Graal » 15 листопада 2010, 21:50

Знайшла ще цікавий тест :)Обтяження нерухомого майна іпотекою підлягає державній реєстрації:а) за заявою іпотекодавця або іпотекодержателяб) за заявою іпотекодержателяв) в порядку, встановленому законодавствомТа два звичайних:1017. Кому відсилають у 3 денний строк рішення про зупинення діяльності:а) нотаріусу б) нотаріусу + інформцентрув) всем подряд (там где-то 5 инстанция перечислено)219.Довіреність військовослужбовця може бути посвідченаа) тільки нотаріусом б) командиром військової частини або його заступникомв) командиром частини, посадовою особою виконавчих комітетів сільських, селищних, міських Рад у випадках, передбачених законодавством
Graal

Номер повідомлення:#449

Повідомлення urira » 15 листопада 2010, 23:23

"добрий вечір! є ще один тест, який не дає мені спокою, Право власності на земельну ділянку підтверджує:а) рішення органу виконавчої владиб) договір відчуженняв) державний акт про право власності на землюУ Земельному Кодексі тільки один раз згадується слово підтверджує-ст.132 п.г), думаю тут є дві правильні відповід б) і В)А які у вас думки форумчани? "
urira

Номер повідомлення:#450

Повідомлення urira » 15 листопада 2010, 23:44

на пост 4481- а), ст.4 ЗУ [qoute]Про іпотеку[qoute]1017- ст.29-2 ЗУ [qoute]про нотаріат[qoute]219- в), ст 245ЦКУ, ст.40 ЗУ [qoute]Про нотаріат[qoute]
urira

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів