Номер повідомлення:#16
VITAminka
» 15 листопада 2010, 15:32
[QUOTE]Как я понимаю мне надо сделать заявление как нотариальное действие и удостоверить подлинность подписи, а потом выдать дубликат..[/QUOTE]вот - нужно правильно формулировать вопрос. примерно так: как оформлять заявление о выдаче дубликата?определяетесь с этим момнетом.по п. 29 инструкции[QUOTE]29. У разі втрати або зіпсування документа, посвідченого або виданого нотаріусом,[B] за [U]письмовою[/U] заявою осіб, за дорученням яких або щодо яких вчинялася нотаріальна дія, [/B]державним нотаріусом державного нотаріального архіву видається дублікат утраченого або зіпсованого документа. { Абзац перший пункту 29 в редакції Наказу Міністерства юстиції N 1062/5 ( z0518-09 ) від 15.06.2009 }[/QUOTE]я здесь не усматриваю требования о том,что подпись на таком заявлении заверяется нотариально.никогда так и неделала. поэтому о бланках и речи быть не может. нет дейсвтия - нет бланка. но если хотите, то уонечно можна - не порочит, имеет юридическое значени и т.д.и тогда читаете про бланк зу о нотариате[QUOTE]Тексти договорів, заповітів, довіреностей, свідоцтв, актів про морські протести та протести векселів, перекладів у разі засвідчення нотаріусом вірності перекладу документа з однієї мови на іншу, [B]заяв, на яких нотаріусом засвідчується справжність підпису, [U]за винятком тих примірників, що залишаються у справах нотаріуса[/U], [/B] а також дублікатів нотаріальних документів, викладаються на спеціальних бланках нотаріальних документів. Зразок, опис, порядок витрачання, зберігання, обігу та звітності спеціальних бланків нотаріальних документів установлюються Кабінетом Міністрів України ( 812-2009-п ).{ Стаття 34 із змінами, внесеними згідно із Законом N 980-IV ( 980-15 ) від 19.06.2003 в редакції Закону N 614-VI ( 614-17 ) від 01.10.2008 } [/QUOTE]
Я живу, как положено, а положено у меня на всё!!!