Номер повідомлення:#1
Don Pedro
» 16 листопада 2010, 21:53
Стенограма ранкового засідання ВРУ 16 листопада 2010 року:[I]13:11:41ВЛАСЕНКО С.В.Дякую, Володимире Михайловичу. Знову у нас чергове визначення іде, але тут воно носить ідеологічний характер. Я пропоную із цього визначення виключення частину, яка говорить про те, що незалежною є тільки та професійна діяльність, яка здійснюється особою, яка не використовує найману працю не більше, як однієї фізичної особи.Скажіть мені, будь ласка, якщо нотаріус використовує двох помічників, то це вже незалежна професійна діяльність? Скажіть, будь ласка, якщо у адвоката ж два помічника, то це вже що не незалежна професійна діяльність? Якщо у літератора є один редактор і один коректор, то це вже не незалежна професійна діяльність? Якщо у художника є два помічника, то це вже не незалежна професійна діяльність? Де тут логіка? Я розумію, що необхідно встановити певні обмеження в цій частині. Але давайте встановимо їх якісь логічні і зрозумілі. Дякую. ХОМУТИННІК В.Ю. Зняття обмеження щодо кількості найманих осіб не відповідає поняттю самозайнята особа. ГОЛОВУЮЧИЙ. Ставлю на голосування 402 поправку. 13:13:02За-19Поправка не підтримується.[/I][B][B]Стаття 14 проголосована без поправки.[/B]Опля... І куди мені тепер дівати працівників, які не ввійшли в [qoute]одну фізичну особу[qoute]?[/B]
Счастье-это когда прошлое не печалит, настоящее не напрягает, а будущее не бесит!