Номер повідомлення:#502
Doneckaya
» 18 листопада 2010, 17:02
[B]IrCh[/B] большое вам спасибо, нашла все нужно про апостиль, единственно только будем надеяться, что в тесте идет про физ.лицо![B]VM[/B] щодо задачі, я вважаю відповідь 5) Ні не зобов'язаний. Окрім цього повинен роз'яснити іпотекодавцю його обов'язок повідомити банк про зміну власника - ВІРНОЮ, тому що на момент посвідчення договору іпотеки предметом договору є будівля, а земельна ділянка, на якій вона знаходиться в оренді (не у власності) іпотекодавця, тому на підставі ст.6 ЗУ [qoute]Про Іпотеку[qoute]..... якщо земельна ділянка належить іншій особі та була передана іпотекодавцю в оренду (користування), після звернення після звернення стягнення на будівлі споруди їх новий власник набуває права і обов'язки, які мав іпотекодавець за правочином, яким встановлено умови оренди цієї земельної ділянки (користування нею), таким чином, заборона тільки на будівлю, але на практиці в таких випадках у цьому договорі є пункт, що іпотекодавець зобовязаний у певний час придбати цю земельну ділянку у власність і після того як вона буде у власності іпотекодержателя [B]він сам зобовязаний звернутись у банк і заявити, що він є власником земельної ділянки[/B], і тоді банк вирішує вже звертатися до нотаріуса за додатковою угодою, і взагалі нотаріус сам нічого не повинен робити,тільки коли іпотекодержатель звертається до нього, але це виключно моя думка! Буду вдячна побачити ще чиїсь думки з цього приводу! :)