Номер повідомлення:#334
notaT
» 19 листопада 2010, 19:24
Я розумію нотаріусів, які відстоювали свою позицію і мене не дивує, що вони мене не підтримали чи не зрозуміли. Але коли людина не розуміє сутність речей, не бачить перспективу своєї лінії життя, куди і до чого вона рухається – вона або молода і в неї усе в рожевому світлі, або занадто легковажна, тупа для того, щоб намагатися розгледіти ту сутність.[qoute]И зачем запись в трудовой и стаж, если ты, потеряв работу у одного нотариуса, не сможешь ее найти у других просто потому, что тебя никто не порекомендует?[qoute]Навіть не знаю як звернутись до такої падалі. «Мишина натура», продажна нічтожна душонка! Тварь ! Да ні – гірше, тварина тримається своєї стаї, свого «племені».Ти - гамно, падаль. Це нада бути повним дебілом, щоб не відстояти СВІЙ інтерес, СВОЄ право, а підтримати того, хто тебе побирає, хто забирає шмат хліба з твоєї сивої старості.Рєкамендації гаваришь? [B]Засунеш їх в одно мєсто свої рєкамєндаціі, [/B]бо тебе даже секретарем судового засідання не візьмуть у суд першої інстанції, бо трудова «гола», бо по конкурсу не пройдеш. Піди працювати юрисконсультом, чи хоча б помічником юриста на яке-небудь нормальне підприємство, банк чи в держустанову, на якій є ВСІ соціальні гарантії так у тебе запитають про досвід роботи, а твій досвід – це пусті слова, у тому числі «рєкамєндаціі».У мене питання:За шо ти живеш? За зарплату помічника? Годуєш себе, одягаєш, задовольняєш цілком свої потреби (відпочинок, оздоровлення, інше)? [B]Чи ти дешева содержанка чоловіка чи сидиш на шиї у батьків?[/B]За шо ти будеш годувать своїх дітей? Декрета у тебе не буде (справа не стільки у грошах, а скільки у тому, що знову таки ніякий стаж протягом 2-3 років не йтиме) чи ти няньку проплатиш із зарплати ? Як ти вигодуєш, вивчиш те дитя ? Скажеш не моє то питання. Так, не моє. [B]Але не фіг гавкать, коли ти не живеш на зарплату помічника, ти не була в цій шкурі, а скоріше за все содєржанкой вищенаведених осіб.[/B] [B]Яку мету ти ставиш собі у житті (тільки вникни в суть цього питання, перш ніж дати відповідь) ? Як ти будеш жити через років так 10 ?[/B]Думаєш пахать помічником до старості ? Якою буде та старість (бо старухою, «старой вєшалкой», (років так в 50-55) не украсить інтер’єр свого офісу не один нотаріус) і яку пенсію ти отримаєш, якщо у твоїй трудовій немає запису ?Недалекоглядне, продажне ти, гамно, за ломоть пліснявого балика в холодильнику рабовласника-робототдавця, яким він тебе годує зараз, продаси своє майбутнє. [B]Нічтожество! Фу, яка ж гидотна мразь!Чи може не пліснявий балик ти ласуєш, а «йогурт» 3 рази в день ? [/B]Знаєш у трудовому договорі навряд чи буде пункт по кове-міньєт, а так на пустих обіцянках ти можеш буть «багатофункціональна»: «подстілка-памащніца-уборщіца». Зашибісь! Щиро зичу тобі такої «універсальності» !Хочу, щоб приоткрить тобі ще одну істину, шо «бабій вєк» короток. Всі люблять молодих, ну та років до 35. І не тільки в цьому причина, а є ще таке поняття – віковий ценз, який апріорі встановлений роботодавцями ( і це правильно) 35-40 років. Тому, що до 40 років людина може добре працювати (вона не хворіє, не дуже втомлюється, вона добре виглядає зовні), а от після 40 років людину візьмуть працювати тільки тоді, коли в неї, окрім досвіду, є ще інші пріоритети (знову-таки той же запис у трудовій ляже на терези, коли постане питання між нею та таким же самим молодим спеціалістом, нехай навіть з меншим досвідом).А далі дивимось – пенсія ??? Соціальна ? Ну, на сухарі тобі хватить і на комунальні, це в тому випадку якщо в тебе хоча б комуналка/гостінка є.А от як нема комуналки, то зарплати помічника не хватить на то чтоб квартирку приобрєсті. Здохатимеш собакою під забором. [B]І повір твоєму рабовласнику - роботодавцю буде по цимбалам те, що ти пропрацювала у нього все життя, що він зекономив на твоєму оформленні, і на твоїй старості.[/B]Т[B]оді ти «йогуртом» ласувати не будеш – «не покатіш по масті» вже, а хіба що на сухарі той твій работодатєль, проїжджаючи повз тебе кине милостиню в твою протянуту руку.[/B]