Форум

Інформаційний ресурс

Як Верховна рада працює над Податковим кодексом і що нотаріуси з того будуть мати...

Номер повідомлення:#361

Повідомлення Куница » 19 листопада 2010, 21:09

notaT,ну что Вы разошлись? Это не вопрос конкретно работодателя - нотариуса, это вопрос порядочности, алчности и уважения к людям любого работодателя, независимо от рода и вида деятельности. Если Ваш нотариус с Вами поступал порядочно, уважал Вас как работника и человека, и, соответственно, это было взаимно, - то и расстанетесь как люди... , и закроет он Вас как СПД, и помашете пожмете на прощанье друг другу руки, расставшись как люди. Нормальные люди всегда могут договориться, и нечего тут так эмоционально и красноречиво кого-то обвинять. Не только у Вас плохие времена, они и у нотариуса тоже настали.
Куница

Номер повідомлення:#362

Повідомлення Per se » 19 листопада 2010, 21:21

[QUOTE][B]Не трогайте цього раненого звіра (мене), бо він може бути невмєняємим ![/B][/QUOTE]777, Вы еще что то хотите внятное услышать?
Per se

Повідомлення: 14136
Дякував (ла): 12938 раз.
Подякували: 14340 раз.

Номер повідомлення:#363

Повідомлення Jaine » 19 листопада 2010, 21:21

nonna, обранці ваших земляків- люди з великими грішми , відсутністю сумління і з змістовним кримінальним минулим...... Ваші земляки надали цим [qoute]обранцям[qoute] владу, відповідальність за долю 46 мільйонів людей і що саме головне- зброю. Особисто я не бачу шляхів боротьби з озброєними бандюками. :(((
"Для того, зрозуміти українську політику, ви повинні пам'ятати, що українці дали англійській мові два слова: мазохізм і анархія" (Андрій Курков )
Jaine

Повідомлення: 6310
Дякував (ла): 2798 раз.
Подякували: 4356 раз.

Номер повідомлення:#364

Повідомлення Доктор ZAZ » 19 листопада 2010, 21:29

Jaine. у вас с головой всё в порядке? Не вижу никакой разницы между вашими обранцями и [qoute]нашими[qoute]. Никакой, кроме незначительной внешней мишуры. Вам бы в пятнице тему отдельную создать и там расказывать какие мы все дебилы, потому шо тут на востоке родились и живём.Per se, Ваша правда.Jaine, ладно, был неправ. Извиняюсь из уважения к Чёрному жемчугу. Хотя желание осталось... Тогда так. Пусть он разберётся...
Когда начинают часто говорить о патриотизме, значит - опять что-то украли
Доктор ZAZ

Повідомлення: 10860
Дякував (ла): 4836 раз.
Подякували: 13849 раз.

Номер повідомлення:#365

Повідомлення Jaine » 19 листопада 2010, 21:32

777, щодо зарплати в 5000- я також таке чула, -було таке в особливо крутих, наближених до бізнесу і влади нотарів .....в столиці. Ну таке було в столиці , не в районах же. В районі доход дуже скромненький. Це, напевно Мінюст через це і вирішив, що потрібно ще додати доступу до прохвесії.......Мю общався -то з багатенькими нотаріусами і думав, що майже усі такі, напевно. В кризу мені довелося звільнити єдиного помічника- тому що платити зп було просто безглуздо.notaT, ви помітили що кількість нотарів виросла нємєрєно ?Часи не ті, нотаріусам також херово, плюс моральне приниження і регулярні нагиби.У нас в трудових книжкаж також нічого не писалося, між іншим- одна невизначеність.
"Для того, зрозуміти українську політику, ви повинні пам'ятати, що українці дали англійській мові два слова: мазохізм і анархія" (Андрій Курков )
Jaine

Номер повідомлення:#366

Повідомлення A.net. » 19 листопада 2010, 21:32

1000 долларов на з/п нашлась, а официально оформить - нет. Интересненько. notaT у Вас столько злости и ненависти к окружющим, что просто противно. К вашему сведению, нотариусу нужно содержать офис, помощников, детей (это минимум). И не все через мужа-маму-папу стали нотариусами, некоторые по 2 тонны говна сьели, прежде чем чего-то добиться. И сейчас бывают месяцы, когда раздав все затраты, остаёшься с чистым доходом = з/п помощника. Не верите, а зря. Просто вы видите только свои проблемы, а на чужие вам нас..ть.
В тёмные времена хорошо видно светлых людей. Э. М. Ремарк
A.net.

Повідомлення: 3271
Дякував (ла): 5884 раз.
Подякували: 9302 раз.

Номер повідомлення:#367

Повідомлення Клер. » 19 листопада 2010, 21:34

З великою цікавістю перечитала всі фундаментальні пости notaT )Мене інше зацікавило: поки була зарплата в 1000 доларів - у неї не виникала думка про записи в трудову. Крім того, хороший помічник не скаче по нотаріусах, як блоха по собаці. Якщо та нотаріус (напевне, дійсно розумна, якщо звільнила ТАКОГО помічника, і інші нотаріуси) її звільнили - значить, нема довіри до такого помічника. А без довіри нема й запису в трудову, нема й реєстрації СПД.як казав Кузьма Прутков - [qoute]зрей в корень[qoute].
Клер.

Повідомлення: 1381
Дякував (ла): 286 раз.
Подякували: 254 раз.

Номер повідомлення:#368

Повідомлення notaT » 19 листопада 2010, 21:37

на 360двоє були оформлені, бо пропрацювали декілька роківЯ пришла в 2007У жовтні 2008 році грянув крізіс. Питання про оформлення не навернулось на вуста, бо треба було не висіть на шиї, бо брать ту зарплату, яку ти не заробив, бо роботи не було, не дуже хотілось, знаючи що у нотаріуса ще були інші труднощі, окрім нас....777, я не відіб ю всі ваші випади, не в силу того що не хватить духу, а в силу того що заради яких ідеалів мені рвать груди і взивать до того щоб ви почули мій голос.Я сподіваюсь наші дороги не пересічуться.Я не зміню ваше баченння, той не треба.
notaT

Номер повідомлення:#369

Повідомлення Jaine » 19 листопада 2010, 21:39

777, на № 364- а у вас є якісь проблеми з гооловою ? Я вам нічого не пораджу. Звертайтеся до спеціаліста. Якщо для вас Юля, Арсеній і В.Ф.Я нічим не відрізняються один від одного- у вас точно проблеми !
Jaine

Номер повідомлення:#370

Повідомлення notaT » 19 листопада 2010, 21:39

Клер, т[B][I][U]а нотаріус не звільняла, а дала можливість знайти роботу. З початку кризи - жовтень 2008 до квітня 2009 року я працювала в неї і ніхто нас не звільняв[/U][/I][/B]реєстрація СПД - і на хрєн не нада. Це ще одна проблема яка ляже на помічника, суть її описана вище. І ще раз:Зразу спитаю і сподіваюсь і вас хватить духу сказать правду, а Клер, скажіть чи закриєте ви того СПдешніка, у випадку якщо він захоче від вас піти ???Чи розкошелитесь на ту всю возню із закриття. Більше того це трошки займає часових рамок ??? Я не сумніваюсь в тому, що СПД ви откриєте за свій рахуно і може будети платити всі відрахування у фонди, АЛЕ я маю великий сумнів що ви його закриєтеШановний помічник, любий брате, якщо тебе зареєстрували як СПД то поцікався хоча б звітами до пенсійного фонду, бо штраф у випадку несвоєчасної сплати може бути суттєвим! Чи готовий твій роботодавець буде його платить ??? Чи готовий він закрити твоє СПД ? Не бійся. По хорошому попитай.
notaT

Номер повідомлення:#371

Повідомлення notaT » 19 листопада 2010, 21:41

[B]A.net, ВАЛИ с нотариата, если все так плохо[/B]
notaT

Номер повідомлення:#372

Повідомлення A.net. » 19 листопада 2010, 21:42

Не такому хамлу, как ты, мне советы давать
A.net.

Номер повідомлення:#373

Повідомлення Куница » 19 листопада 2010, 21:42

777,№ 364 - не нужно так с женщинами, что бы там ни было, это очень грубо!!!!
Куница

Номер повідомлення:#374

Повідомлення Куница » 19 листопада 2010, 21:44

A.net,ну что Вы???? Не нужно!
Куница

Номер повідомлення:#375

Повідомлення A.net. » 19 листопада 2010, 21:47

Я бы на месте модератора после № 334 этого афтара отправила бы на базар беляшами торговать. Тут не место хамлюге и бескультурщине
A.net.

Номер повідомлення:#376

Повідомлення Доктор ZAZ » 19 листопада 2010, 21:47

любезная Чёрная маленькая жемчужина.Это всего навсего наглядная агитация. Вы же знаете, что у меня подобное ну в очень исключительных случаях бывает. Это как раз те два.
Доктор ZAZ

Номер повідомлення:#377

Повідомлення notaT » 19 листопада 2010, 21:48

[B]A.net, бросай свидетельство, печать и бланки - раз так все хрєново в нотариате єто ж тебе как [qoute]бариге-нотарю[qoute] мєсто на на базаре беляшами торговать[/B].
notaT

Номер повідомлення:#378

Повідомлення Jaine » 19 листопада 2010, 21:52

на № 364 - ось чим бидлотоварисчі відрізняються від товаришів. Ви проявилися у всій своїй красі. Не дивно, що і вибір у вс відповідний !
Jaine

Номер повідомлення:#379

Повідомлення Куница » 19 листопада 2010, 21:52

Коллеги, это не тот вопрос, в котором нельзя найти компромисс: у помошников такие же семьи, дети, проблемы как и у нотарисов - работодателей. Их требования вполне понятны, особенно в условиях туманных перспектив будущности нашего государства в вопросах трудового стажа и пенсионного обеспечения, как и такие же туманные перспективы в этом вопросе у нотариусов. Возможно найти компромиссное решение этого вопроса путем взаимных уступок 50:50. Знаете, как в песне Пугачевой: все мы в этой жизни только гости - немного погостим и станем уходить - кто раньше, кто поздней!!! Деньги - это ничто, ничто даже их количество!!! Нужно обеим сторонам помнить об этом, проявлять человеческое уважение друг к другу, помня так же о том, что в лучшие времена сотрудничество было взаимовыгодным! Так же взаимовыгодно по-человечески нужно и расстаться, если нужно!
Куница

Номер повідомлення:#380

Повідомлення Куница » 19 листопада 2010, 21:55

777,конечно я это знаю, но я так же знаю, что эта агитация в общении в женщинами абсолютно неприемлема для такого достойного мужчины как Вы, и вообще для любого мужчины, даже в таких крайних случаях и в порыве любых эмоций!
Куница

Номер повідомлення:#381

Повідомлення Jaine » 19 листопада 2010, 21:57

777, ви хоч розумієте, що таке [qoute]наглядна агітація[qoute].увас не агітація, а чисте хамство!
Jaine

Номер повідомлення:#382

Повідомлення notaT » 19 листопада 2010, 21:59

більше того [B][U]я б задавила отого [qoute]псєвдотовариша[qoute] голими руками[/U][/B] Я б випила крові з його сонної артерії повністю, пока не скувало б тіло остання судоргаТо не товариш - то ІудаА за свою правду я буду стоять до кінця. І ще без гніву добра порада: [B][U]щоб вас помічник любив нада йому іноді дать премію, нада рахуватись з ним коли він працює у вихідний чи до темної ночі, нада не чекать поки він прийде просить підвищення зарплати, наче милостиню, а самому подивитись на ціни, які були рік назад і які ціни зараз і зробити висновок.[/B][/U]За ідею, [qoute]на шару[qoute] ніхто працювать не буде, як би цього не хотілось. І вашому помічнику однаково який у вас офіс(чи він за 10-15 тис чи він за 5тис) чи які цяцьки, меблі і решта у тому приміщенні - ЙОМУ НАДА ХОРОША ЗАРПЛАТА
notaT

Номер повідомлення:#383

Повідомлення Куница » 19 листопада 2010, 22:00

Jaine,ну Вы тоже перебрали со своей оранжевой агитацией! Вы же должны понимать, что политические дискуссии в условиях кризиса - это очень острая и болезненная тема. Может не стоит так яро навязывать свою оранжевую идеологию и считаться с политическими пристрастиями или полным их отсутствием у других людей???
Куница

Номер повідомлення:#384

Повідомлення Доктор ZAZ » 19 листопада 2010, 22:03

Жемчужина чёрная, я конешно матерщиннык и крамольник, но там конкретный провал на политике. Человек слеп, как тот пацан из гитлерюгета, который под советский танк бросался.
Доктор ZAZ

Номер повідомлення:#385

Повідомлення Jaine » 19 листопада 2010, 22:04

Мужчинка зірвався .....нерви не витримали....... Слабка стать, одним словом. Я розумію, звичайно : ситуація напружена, настрій поганий, Податковий кодекс, Янукович зрадив мрію-ви засмучені, але я тут до чого ? 777- як мінімум, негрно відриватися на людях, які не мають жодного відношення до причини вашої злоби !
Jaine

Номер повідомлення:#386

Повідомлення Jaine » 19 листопада 2010, 22:09

777, це у вас ПОВНИЙ провал в політиці- на 200 відсотків !І уваших обранців ! Де це я агітувала за помаранчевих ????? Ви при своєму розумі ????? Я казала, що у помаранчевих хоч і був бардак, але вони не пішли б на теку неповагу до суспільства і таке беззаконня, яке творять біло-блакитні.
Jaine

Номер повідомлення:#387

Повідомлення OLNIK » 19 листопада 2010, 22:09

Тему надо убирать однозначно... (В.Ю.Жириновский)
OLNIK

Повідомлення: 13905
Дякував (ла): 15715 раз.
Подякували: 25378 раз.

Номер повідомлення:#388

Повідомлення Доктор ZAZ » 19 листопада 2010, 22:11

Jaine, а вам слабо? А то в интернете любой попахивать может, а вот делом...Ещё я сказл не провал в политике, а проавал [B]НА [/B]политике. Т.е. болезнь, шоб понятней.
Доктор ZAZ

Номер повідомлення:#389

Повідомлення Jaine » 19 листопада 2010, 22:14

Та для вас слабо навіть вдягненим і в масці до адміністрації президента з транспарантом про невдоволення підійти. Боїтеся. Голову відкрутить.
Jaine

Номер повідомлення:#390

Повідомлення Jaine » 19 листопада 2010, 22:19

777, ви помиляєтеся, пальцем в небо ! я якраз профі в політиці. Навіть освіта є.Це у вас -типова поведінка невігласа у політиці.Ви бачили [qoute]групу підтримки[qoute] ПР ? Інтелект аж [qoute]сяє[qoute]Невже і у вас таке обличчя?
Jaine

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів