Форум

Інформаційний ресурс

шлюбний договір укладений в шлюбі

Номер повідомлення:#1

Повідомлення klient » 26 травня 2006, 16:50

Уважаемые нотариусы, как мне быть? я нахожусь в браке и хочу купить квартиру в кредит и оформить ее на себя. Можно ли составить брачный договор, чтобы после развода жена не претендовала на эту квартиру. И какие мне нужно собрать документы для брачного договора (для нотариуса)? Спасибо за внимание.
klient

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Passer » 26 травня 2006, 18:19

Ниаких особых документов не надо (паспорта, коды, св-во о браке), А лучше предварительно подойти к нотариусу.
Passer

Повідомлення: 2397
Дякував (ла): 327 раз.
Подякували: 475 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Passer » 26 травня 2006, 18:20

Я имел в виду паспорта, коды, св-во о браке - иметь при себеи предъявить нотариусу.
Passer

Повідомлення: 2397
Дякував (ла): 327 раз.
Подякували: 475 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення andy » 26 травня 2006, 23:44

В договір необхідно включити пункт, накшталт:„ОСОБИСТОЮ ПРИВАТНОЮ ВЛАСНІСТЮ кожного із нас, ЧОЛОВІКА та ДРУЖИНИ, є:.....- майно (речі та майнові права, в т. ч. корпоративні), придбані (набуті) кожним із нас після укладання шлюбу, але на кошти, що належали кожному із нас особисто.З огляду на викладене, ОСОБИСТОЮ ПРИВАТНОЮ ВЛАСНІСТЮ ЧОЛОВІКА буде вважатися КВАРТИРА під номером 3 (три) в будинку під номером 3 (три), розташованому на вулиці Чкалова в місті _______, оскільки ЧОЛОВІК після укладення цього Шлюбного договору буде купувати згадану квартиру за свої особисті кошти.”Оскільки грошові кошти відносяться до спільного майна подружжя, то можливо вивести їх з-під спільного майна окремим пунктом шлюбного договору:„ПОДРУЖЖЯ домовились про непоширення на майно, набуте у шлюбі, вимог статті 60 Сімейного кодексу України щодо підстав набуття права спільної сумісної власності і встановлюють особливий правовий режим окремих видів майна:- банківські вклади, внесені до ощадного банку та інших банківських установ ПОДРУЖЖЯМ під час шлюбу, а також відсотки та компенсації до них являються ОСОБИСТОЮ ПРИВАТНОЮ ВЛАСНІСТЮ того з ПОДРУЖЖЯ на чиє ім’я вони внесені”.Придбання квартири після укладення шлюбного договору необхідно проводити шляхом банківського переказу з рахунку Чоловіка на рахунок Продавця. Успіхів!
andy

Повідомлення: 1261
Дякував (ла): 62 раз.
Подякували: 290 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів