Форум

Інформаційний ресурс

Іспит_Нотаріус :)) з 22.11.2010

Номер повідомлення:#211

Повідомлення Doneckaya » 25 листопада 2010, 23:09

Єдтне що можу подумати, що трасат це напевно платник по векселю, але це лише мої думки.
Doneckaya

Номер повідомлення:#212

Повідомлення Doneckaya » 25 листопада 2010, 23:11

Да уж [B]zagoruiko[/B] знает точно!!!!!! Я готова поздравлять его сегодня весь вечер!
Doneckaya

Номер повідомлення:#213

Повідомлення Graal » 25 листопада 2010, 23:15

ну Вы даёте!Простий вексель: - векселедатель - особа, яка видає вексель (одночасно є й платником за векселем)- ремітент - перший отримувач за векселем або перший векселедержатель, на користь якого виставляється вексель, перед яким платник приймає зобов[qoute]язання про платіж.Переказний вексель:- трасант (векселедавець) - особа, що видає вексель- трасат (платник), до якого трасант звертає свій наказ про платіж за векселем.За переказним векселем платником є не векселедавець, а інша особа, яка повинна письмово підтвердити свою згоду здійснити платіж за векселем у визначений строк - це спеціальна дія назівается акцептом.
Graal

Номер повідомлення:#214

Повідомлення Doneckaya » 25 листопада 2010, 23:15

[B]Graal[/B] на пост 216 в) ст.3 ЗУ [qoute]Про обіг векселів в Україні [qoute] зобовязуватися та набувати права за переказними і простими векселями на території України можуть юридичні та фізичні особи.
Doneckaya

Номер повідомлення:#215

Повідомлення Doneckaya » 25 листопада 2010, 23:19

[B]Graal[/B] велике дякую!!!! так на підставі чого відповідь на пост.209?
Doneckaya

Номер повідомлення:#216

Повідомлення Всем повезет!!! » 25 листопада 2010, 23:40

[B]Хто має право вносили зміни до простого векселю[/B]а- тільки трасатб-тільки трасантв. держатель векселя[B]zagoruiko[/B], дякую за тест :).Відповіді а) та б) до простого векселя ніяк не підходять, відповідь в) підходила б якби питання було по-іншому сформульовано, тільки за ініціативою держателя векселя вносяться зміни до ПРОСТОГО ВЕКСЕЛЯ. Я думаю zagoruiko нам ще скаже правильний напрямок відносно цього питання
Всем повезет!!!

Повідомлення: 986
Дякував (ла): 103 раз.
Подякували: 65 раз.

Номер повідомлення:#217

Повідомлення Doneckaya » 25 листопада 2010, 23:45

ВЕКСЕЛЯ ЭТО ЖЕСТЬ!!!!!
Doneckaya

Номер повідомлення:#218

Повідомлення Doneckaya » 25 листопада 2010, 23:47

[B]Всем повезет!!![/B],[B] Graal[/B], підкажіть будь ласка як у векселях розібратися!!!!! Читаю Уніфіковний закон та дуже важко розумію, чим більше читаю, тим менше розумію!:(((
Doneckaya

Номер повідомлення:#219

Повідомлення Всем повезет!!! » 25 листопада 2010, 23:55

[B]Doneckaya[/B] ловіть файл :)
Всем повезет!!!

Номер повідомлення:#220

Повідомлення Всем повезет!!! » 25 листопада 2010, 23:56

Я прочитала повністю ці методичні рекомендації і тільки так розібралась
Всем повезет!!!

Номер повідомлення:#221

Повідомлення Всем повезет!!! » 25 листопада 2010, 23:59

[B]Doneckaya[/B], а ще добре про векселі описала Спасибо Фатєєва у Томі 4 Науково-практичного коментаря до ЦКУ (сторінка 183 і далі), раджу придбати
Всем повезет!!!

Номер повідомлення:#222

Повідомлення Всем повезет!!! » 26 листопада 2010, 00:03

[B]talunya[/B] а чому у Вас на питання №538 - б) ???? напишіть будь-ласка
Всем повезет!!!

Номер повідомлення:#223

Повідомлення Graal » 26 листопада 2010, 00:04

Методрекомендации - это то что нужно! За вечер разберётесь.
Graal

Номер повідомлення:#224

Повідомлення Всем повезет!!! » 26 листопада 2010, 00:11

[B]Ксюня[/B][QUOTE]490. Обов’язковому нотаріальному посвідченню підлягають договори найму будівлі або іншої капітальної споруди строком:а) на один рік і більшеб) на два рокив) на п’ять років і більше.Почему ответ В??? Что я пропустила????[/QUOTE]Враховуючи те, що зміни до ч. 2 ст. 793 ЦКУ щодо обов’язкового нотаріального посвідчення договору найму будівлі ...., якщо він укладається на 3 і більше років були [B]20.12.2006 року[/B], а тестування для нашого іспиту започаткували [B]в липні 2008 року[/B], то відповідь [B]а)[/B] аж ніяк не підходить, бо вона діяла до 20.12.2006 року, а тести складались в 2008 році, [B]тому відповідь на це питання як більш підходяща в)[/B]
Всем повезет!!!

Номер повідомлення:#225

Повідомлення Doneckaya » 26 листопада 2010, 00:12

спасибо вам всем большое, пойду осваивать векселя !!!!! до завтра :)
Doneckaya

Номер повідомлення:#226

Повідомлення Всем повезет!!! » 26 листопада 2010, 00:15

[QUOTE]Всем повезет!!! щодо №205, виходячи із п.16 Інструкції, та із ч.2 ст.45 ЗУ [qoute]Про нотаріат [qoute] відповідь б)???????!!!!!!!!!!!!![/QUOTE][B]№205 - а)[/B][B]Я навіть десь на форумі накопала таке:[/B][QUOTE]Viski, авторы Инструкции неверно переписали ст. 45 ЗУ [qoute]О нотариате[qoute]. В оригинале, звучит так - [qoute]Нотаріально посвідчувані правочини, а також заяви та інші документи підписуються у присутності нотаріуса. Якщо заява чи інший документ підписані за відсутності нотаріуса, особа, яка звернулася за вчиненням нотаріальної дії, повинна особисто підтвердити, що документ підписаний нею.[qoute]. Т.е. без нотариуса можно подписать заявление или другой документ, но никак не правочин. Поэтому правильный ответ на № 205 - а).[/QUOTE]
Всем повезет!!!

Номер повідомлення:#227

Повідомлення Lilit » 26 листопада 2010, 00:18

zagoruiko, поздравляю! Вы в какой области сдавали?
Lilit

Номер повідомлення:#228

Повідомлення Lilit » 26 листопада 2010, 00:20

тест 511 - писали ранее, что ключ В
Lilit

Номер повідомлення:#229

Повідомлення talunya » 26 листопада 2010, 00:22

[B]Всем повезет!!![/B], по [B]вопр.538[/B] в п.270 Инструкции второй абзац [qoute]...щодо неповнолітньої дитини...посвідчується на [B]ЇХ[/B] прохання та за згодою на це законних представників...[qoute]
talunya

Номер повідомлення:#230

Повідомлення Всем повезет!!! » 26 листопада 2010, 00:24

[B]talunya[/B][QUOTE]Всем повезет!!!,посмотрите вопр.№16 у вас ответ а), я считаю б) - п.1 другої частини ст.40 ЗУ[qoute]ПН[qoute][/QUOTE][B]16. Довіреність військовослужбовця або іншої особи, яка перебуває на лікуванні у госпіталі, санаторії, іншому військово-лікувальному закладі, може бути посвідчена:[/B]а[U]/. заступником начальника цього закладу з медичної частини [/U] ( Ст. 245, + ст. 40 ЗУ «ПН»)Стаття 40б/. будь-яким лікарем цього закладув/. черговою медичною сестрою.Чому Ви вважаєте, що така довіреність може бути посвідчена [B]будь-яким лікарем?[/B] [B]п. 1) ст. 40 ЗУ [qoute]Про нотаріат[qoute]: [/B] довіреності військовослужбовців або інших осіб, які перебувають на лікуванні в госпіталях, санаторіях та інших військово-лікувальних закладах, посвідчені [B]начальниками цих закладів,[/B] [B]їх заступниками з медичної частини,[/B] [B]старшими або черговими лікарями[/B] Тут же визначено, що не будь яким лікарем, а старшим або черговим, а черговий лікар це призначається згідно з графіком чергування в лікарні. Він підпорядковується начальнику лікарні ібез його дозволу не має права залишати чергування чи передати кому-небудь свої обов'язки.
Всем повезет!!!

Номер повідомлення:#231

Повідомлення talunya » 26 листопада 2010, 00:29

[B]Всем повезет!!![/B], по [B]вопр.538[/B] в п.270 Инструкции второй абзац [qoute]...щодо неповнолітньої дитини...посвідчується на [B]ЇХ[/B] прохання та за згодою на це законних представників...[qoute]
talunya

Номер повідомлення:#232

Повідомлення Всем повезет!!! » 26 листопада 2010, 00:29

[B]talunya,[/B] дякую за пост №237, але мені не подобається формулювання відповіді б) - на його прохання, погодженою з його законними представниками. Я не бачу в цій відповіді повного трактування Інструкції і взагалі відповідь ця якась некоректна, прохання погоджене? взагалі має бути прохання особи та ЗГОДА представників. Ну якось мені не подобається відповідь б)
Всем повезет!!!

Номер повідомлення:#233

Повідомлення talunya » 26 листопада 2010, 00:34

[B]Всем повезет!!![/B], на пост.№238 наверное меня сбивает с толку не полный ответ, я весь перечень объединила в [qoute]будь-яких[qoute]. Думаю Ваш ответ правильный.
talunya

Номер повідомлення:#234

Повідомлення Ксюня » 26 листопада 2010, 00:38

Graal, привет!!!! как продвигается учёба???? Всем повёзёт!!!, спасибо за п.232.
Все люди как люди, а я все хорошею и хорошею. :happy-cheerleaderkid:
Ксюня

Повідомлення: 11715
Дякував (ла): 20554 раз.
Подякували: 27697 раз.

Номер повідомлення:#235

Повідомлення talunya » 26 листопада 2010, 00:39

[B]Всем повезет!!![/B], вообще в тестах много некорректного. Я по этому вопросу попробую еще проконсультироваться.
talunya

Номер повідомлення:#236

Повідомлення IrCh » 26 листопада 2010, 00:45

на пост 216Набувати прав та обов'язків за переказним та простим векселем можуть:а) юридичні особи резидентиб) фізичні особив) фізичні особи, юр. особи резиденти[qoute]Я вважаю, що юридичні особи - резиденти не даремно написали, в метод. рекомендаціях по векселям написано, що можуть тільки юридичні особи. А потім таке:[qoute] Видача векселів, як і їх передача за межі України не допускається[qoute]. Підтвердження в нормативній базі не знайшла.Набувати прав та обов'язків за переказним та простим векселем можуть: а) юридичні особи резиденти б) фізичні особи в) фізичні особи, юр. особи резиденти Я вважаю, що юридичні особи - резиденти не даремно написали, в метод. рекомендаціях по векселям написано, що можуть тільки юридичні особи. А потім таке:[qoute] Видача векселів, як і їх передача за межі України не допускається[qoute]. Підтвердження в нормативній базі не знайшла[qoute]ст.3 Закона У [qoute]Про обіг векселів в У[qoute] забов[qoute]язуватись та набувати права за переказ. та прост векселем на території України можуть юридичні та фізичні особи. Ця ст. була змінено, а рекомендації мабуть були розроблені до внесення змін. Я по векселям читала Коментар Єфімова О.М.
IrCh

Номер повідомлення:#237

Повідомлення talunya » 26 листопада 2010, 01:04

[B]Набувати прав та обов'язків за переказним та простим векселем можуть:[/B] - подскажите номер тестового задания
talunya

Номер повідомлення:#238

Повідомлення IrCh » 26 листопада 2010, 01:08

на пост 209 ст. 13 Закону [qoute]Про обіг векселів[qoute]зміни до тексту векселя можуть вноситися за ініціативою його держателя виключно векселедавцем (трасантом) шляхом.... т.т. варіант б)на пост 224 в ст. 77 УВЗ та в Законі про обіг векселів написано яки положення про переказний вексель застосовуються до простого векселя. Я для себе прийшла до висновку що практично всі норми про переказний вексель стосуються також и простого векселя крім норм що до акцепта, оскільки простий вексель (вже) вмістить в собі обіцянку сплатити певну суму (векселедавець вже приймае на себе забов[qoute]язання оплатити зазначену суму), яку можна порівняти з акцептом.
IrCh

Номер повідомлення:#239

Повідомлення IrCh » 26 листопада 2010, 01:14

на 245 на жаль я не знаю номера цей тест був в пості 216
IrCh

Номер повідомлення:#240

Повідомлення Всем повезет!!! » 26 листопада 2010, 01:21

[B]talunya[/B][B]362.[/B] Набувати прав та обов'язків за переказним та простим векселем можуть:а) юридичні особи резидентиб) фізичні особив) фізичні особи, юр. особи резиденти. (ст. 3 ЗУ. [qoute]Про обіг....[qoute]) Іспит
Всем повезет!!!

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів