Форум

Інформаційний ресурс

Іспит_Нотаріус :)) з 22.11.2010

Номер повідомлення:#271

Повідомлення Doneckaya » 27 листопада 2010, 10:53

Так задачка дуже складна (пост.271)![B]Всем повезет!!![/B] ви як завжди дуже гарно все пояснюєте, єдине, що мені не зрозуміло, чому батьки отримують не по обовязковій частці, а по зкону?
Doneckaya

Номер повідомлення:#272

Повідомлення Всем повезет!!! » 27 листопада 2010, 13:13

[B]Doneckaya[/B] як пройшов день із векселями? хоч прояснилась якась картина?[QUOTE]єдине, що мені не зрозуміло, чому батьки отримують не по обовязковій частці, а по закону?[/QUOTE]Колись як тільки я починала вивчати спадкове право для мене це питання також було незрозумілим, для того щоб зрозуміти треба як кажуть [qoute]не один пуд солі з’їсти[qoute].[B]Перше - це я раджу почитати на сторінці 212 Тому 12 Наук.-практичного коментаря до ЦКУ (Спасибо-Фатеєва), вона досить непогано розкриває це питання. [/B]Я спробую написати своїми словами зараз, але скажу, що одним реченням це не поясниш і буває різне спадкове майно (яке має вартість або не має), різне коло спадкоємців, т.т. все залежить від конкретної ситуації, тому єдиного правила відносно вирахування обов’язкової частки у спадщині не існує.Але....Суть обов’язкової частки полягає в тому, щоб захистити осіб, коло яких визначено у ст. 1241 ЦКУ та забезпечити їх майном на майбутнє, оскільки ці особи на думку законодавця не взмозі себе забезпечити самі цим майном і тому [qoute]закон[qoute] гарантує їм захист в разі, якщо спадкодавець складе заповіт. Але це не означає, що якщо є заповіт, то в будь-якому випадку обов’язкові спадкоємці отримують обов’язкову частку у спадщині із майна, що вказано в заповіті. Бувають випадки коли спадкодавець не все майно заповів іншій особі по заповіту, а залишається інше майно спадкодавця не охоплено заповітом, яке є значно більшим у вартості і ці [qoute]обов’язкові[qoute] спадкоємці спадкують таке майно як спадкоємці по закону першої черги і тому вони не будуть обділені ніяким чином, оскільки по закону вони отримують наприклад майна, що не було вказано в заповіті на 100 тис. гривень, а з того майна, що вказано в заповіті вони б отримали обов’язкову частку, яка становить 5 тис. гривень, однак на те, щоб обов’язковий спадкоємець не отримав свідоцтво на обов’язкову частку на ці 5 тис. гривень із заповіданого майна потрібна його згода, це все має бути зафіксовано письмово. Отже із самого початку ми визначаємо чи буде мати цей [qoute]обов’язковий[qoute] спадкоємець по закону із майна, що не охоплено заповітом частку у спадщині більшу, ніж ту, яку б він отримав із майна, що вказано в заповіті, або чи вартість майна, яке він отримує по закону із незаповіданого майна є більшою, ніж вартість майна, що він би отримав із майна, що вказано в заповіті. Головне - щоб частка або вартість майна, що отримує спадкоємець по закону (не як обов’язкову частку) не були меншими. Якщо ця частка або вартість майна, що не охоплено заповітом дорівнює або більше тієї частки, що він би отримав із майна по заповіту , тоді обов’язкову частку із заповіданого майна обов’язковий спадкоємець не отримує, бо він отримав по закону достатньо майна і його права не порушено. Якщо частка по закону (не обов‘язкова частка) із майна, що не охоплено заповітом буде менша, або вартість майна (не заповіданого майна) буде менша, ніж та частка або варість майна, що заповідано, то обов’язковому спадкоємцю треба вирахувати різницю і додати йому ще частку майна із того майна, що вказано в заповіті. [B]Наприклад:[/B] Петров склав заповіт на свого друга Іванова на квартиру вартістю 100 тис. грн. Петров помер, до нотаріуса із заявою про прийняття спадщини та видачею відповідних свідоцтв звернувся Іванов та Сидоров - син Петрова, який має право на обов’язкову частку у спадщині, який також нотаріусу надав документи, які вказують, що померлий Петров мав ще у власності авто, вартість якого 5 тис. грн. Більше ніхто не звертався до нотаріуса і померлий Петров більше немає жодного спадкоємця крім сина. Отже сину видаємо - Свідоцтво про право на спадщину на авто вартістю 5 тис. грн. і Свідоцтво на обов’язкову частку у спадщині на квартиру на 1/2, що становить 50 тис. грн. і Свідоцтво про право на спадщину Іванову на 1/2 частку квартири вартістю 50 тис. грн. по заповіту. Це думаю приклад зрозумілий. [B]Тепер візьмемо інший приклад:[/B]Петров склав заповіт на свого друга Іванова на авто, вартість якого 5 тис. грн. Петров помер. До нотаріуса із заявою про прийняття спадщини та видачею відповідних свідоцтв звернувся Іванов та Сидоров - син Петрова, який має право на обов’язкову частку у спадщині, який також нотаріусу надав документи, які вказують, що померлий Петров мав ще у власності квартиру вартістю 100 тис. грн. Більше ніхто не звертався до нотаріуса і померлий Петров більше немає жодного спадкоємця крім сина. Син отримує по закону Свідоцтво про право на спадщину на квартиру вартістю 100 тис. грн. Вартість обов’язкової частки сина із заповіданого авто становить 2,500 грн. Для чого йому ця частка, він же отримав майна на 100 тис. грн по закону??????? Він не обділений законом, має предостатньо вже спадкового майна. Тому йому (за його згодою) ми не видаємо свідоцтво про справо на спадщину за законом (на об. частку) на авто, а [B]все авто[/B] отримує спадкоємець по заповіту Іванов. І ніхто в цьому випадку не страждає. Всі забезпечені майном. [B]Тепер ще такий приклад: [/B]Петров склав заповіт на свого друга Іванова на авто, вартість якого 200 тис. грн. Петров помер. До нотаріуса із заявою про прийняття спадщини та видачею відповідних свідоцтв звернувся Іванов та Сидоров - син Петрова, який має право на обов’язкову частку у спадщині, який також нотаріусу надав документи, які вказують, що померлий Петров мав ще у власності квартиру вартістю 100 тис. грн. Більше ніхто не звертався до нотаріуса і померлий Петров більше немає жодного спадкоємця крім сина. Син отримує по закону Свідоцтво про право на спадщину на квартиру вартістю 100 тис. грн. Вартість обов’язкової частки сина із заповіданого авто становить також 100 тис. грн. Для чого йому ця частка, він же отримав майна на 100 тис. грн по закону??????? Він не обділений законом, має вже спадкового майна на [B]рівну[/B], однакову вартість. Тому йому (за його згодою) ми не видаємо свідоцтво про справо на спадщину за законом (на об. частку) на авто, а [B]все авто[/B] отримує спадкоємець по заповіту Іванов. І ніхто в цьому випадку не страждає. Всі забезпечені майном. Не знаю, чи зрозуміло написала, якщо не зрозуміло що то пишіть і питайте, будем якось ще раз розбиратись. Але [B]ще раз наголошую на тому,[/B] що [U][B]суть обов’язкової частки в тому, щоб обов’язкові спадкоємці в разі складення заповіту спадкодавцем отримали НЕ МЕНШЕ вартості/або не меншу частку у спадщині із майна, що не було вказано в заповіті/неохопленого заповітом майна, ніж та, що їм би належала із майна, що вказано в заповіті, якщо заповіт не на все майно/заповітом не охоплено все майно.[/B][/U]
Всем повезет!!!

Повідомлення: 986
Дякував (ла): 103 раз.
Подякували: 65 раз.

Номер повідомлення:#273

Повідомлення Всем повезет!!! » 27 листопада 2010, 14:58

Давайте вирішимо цю задачу, вона була на іспиті. Свою розв’язку напишу пізніше.[B]20.07.05 р. громадянин Іванов К.Л. заповів усе належне собі майно на праві особистої власності своїм дітям: дочці Світлані та сину Дмитру у рівних частках.14.08.07 р. Іванов К.Л. помер, його син Дмитро помер раніше за батька 05.06.06 р.Після смерті Іванова К.Л. [U]до нотаріальної контори прийшли:[/U] дочка Світлана, дружина Дмитра, та його двоє синів. Дружина померлого Іванова К.Л. (57 років) відмовилась від своєї обов’язкової частки на користь двох синів Дмитра.Як вирішити справу?[/B]
Всем повезет!!!

Номер повідомлення:#274

Повідомлення Всем повезет!!! » 27 листопада 2010, 15:00

А ще таку: в 2005 році Заповідач К. склав заповіт на квартиру на імя доньки, а двох синів О. та В. в цьому заповіті заповідач усунув від спадщини. в 2006 році помер син О. в 2007 році помер сам заповідач.У померлого сина О. залишилось дві неповнолітніх дитини. Окрім того, заповідачу належало майно: гараж, авто та грошові внески у банківській установі.Нотаріус видав свідоцтво про право на спадщину за заповітом на квартиру на імя доньки заповідача, а також свідоцтва про право на спадщину за законом на все інше майно.[B]Питання: Правомірні дії нотаріуса. Як, на Ваш погляд, повинен був вчинити нотаріус?[/B]
Всем повезет!!!

Номер повідомлення:#275

Повідомлення Всем повезет!!! » 27 листопада 2010, 16:33

[B]zagoruiko[/B] аууууууууууууууу :). виходьте на зв’язок. поділіться своїм щастям з нами. ми ж так чекаємо....всі форумчани дуже раді за Вас, що Ви склали іспит, Ви нікому нічого не сказали і тому дуже приємна новина для нас була тут на форумі прочитати про те, що Ви СКЛАЛИ ІСПИТ :))))). Ще раз Вітаю!!!!!! Напишіть будь-ласка свої питання з іспиту, завдання та задачу. Для Вас це вже дрібничка, а для нас може інформація з Вашого іспиту бути вирішальною. ЧЕКАЮ ). Дякую наперед.
Всем повезет!!!

Номер повідомлення:#276

Повідомлення IrCh » 27 листопада 2010, 16:35

[B]Всем повезет![/B] Поясніть мені будь ласка, чому ви в п.4 поста 271 рахуєте долю батьків від 1/6, а не від 1/2? ДЯкую:))
IrCh

Номер повідомлення:#277

Повідомлення IrCh » 27 листопада 2010, 16:40

на пост 281 Дочка Світлана 1/2 по заповіту та 1/4 по закону, онуки спадкодавця діти Дмитра кожен по 1/8 (по праву представлення).
IrCh

Номер повідомлення:#278

Повідомлення Пчелка Нуся » 27 листопада 2010, 16:46

Цікавенька така задачка... Спочатку визначемо коло спадкоємців.донька - спадкоємиця як за заповітом так і за законом.син В - не спадкує ані за заповітом ані за законом, оскільки був батьком позбавлений права на спадкування та, виходячи з умов задачи, права на обовязкову частку не має.діти сина О, спадкують за законом по праву представлення.(Т.я. відповідно до ч.4 ст.1235 ЦК у разі смерті особи,яка була позбавлена права на спадкування, до смерті заповідача, позбавлення її права на спадкування втрачає чинність. Діти цієї особи мають право на спадкування на загальних підставах.Таким чином:донька отримує квартиру за заповітом та за законом по 1/2 частки гаража, авто та внесківдіти сина О. отримують за законом по 1/4 частки від гаража, авто, грошових внесків.[B]zagoruiko,[/B] выложите, пожалуйста, Ваш билет, задачу.
Пчелка Нуся

Номер повідомлення:#279

Повідомлення Всем повезет!!! » 27 листопада 2010, 18:45

[QUOTE]Після смерті батька – Сергія, який заповів квартиру своїм дітям – Анатолію, Марії та 5-річному Дмитру, через місяць помирає Анатолій, не встигнувши прийняти спадщину за батьком, Марія відмовляється від своєї частки на користь неповнолітніх дітей Анатолія Ганни та Вікторії. На спадщину претендують дружина померлого Анастасія, його батьки (90 років). Квартира Сергія та Анастасії знаходиться на праві спільною сумісної власності.Вирішити задачу.[/QUOTE]Ще раз пишу розв‘язок задачі. Частка [B]Марії переходить[/B] до спадкоємців [B]по заповіту[/B] згідно ч. 1 ст. 1275 ЦКУ. Обов’язкова частка батьків вираховується від 1/2 частки квартири. Для Дмитра обов’язкова частка не вираховується, оскільки він отримує більшу частку по заповіту ніж обов’язкова частка, яку б він отримав.[B]Тому мій розв’язок з другої спроби такий:[/B]Оскільки на спадщину претендують батьки та дружина, [B]то[/B]- Батькам Сергія по 1/24 обов’язкової частки- Дружині 1/2 свідоцтво на частку в спільному майні подружжя в разі смерті одногоДмитро має право на 5/24 часток у спадщині по заповіту, він вважається таким, що прийняв спадщину згідно ч. 4 ст. 1268 ЦКУ і він в будь-який час може звернутись до нотаріуса із заявою про видачу свідоцтва про право на спадщину за заповітом, а також неповнолітні діти Анатолія мають право по 5/48 часток у спадщині кожному по спадковій трансмісії, і вони вважаються таким, що прийняв спадщину згідно ч. 4 ст. 1268 ЦКУ і вони в будь-який час можуть звернутись до нотаріуса із заявами про видачу свідоцтв про право на спадщину за законом по спадковій трансмісії.[B]Пчелка Нуся[/B] у мене вийшло так само , як у Вас.Тільки мене от що зацікавило , а хіба дружина Сергія Анастасія не є матір’ю Антатолія????Хіба вона не має права також спадкувати за сином Анатолієм по спадковій трансмісії???????
Всем повезет!!!

Номер повідомлення:#280

Повідомлення Всем повезет!!! » 27 листопада 2010, 19:45

Форумчанииии. У мене хороша новина.Сьогодні на мою електр. адресу прийшов лист від особа, яка склала іспит. В цьому листі питання з іспиту, завдання та задача. Це чудова людина. Ще раз дякую цій людині і хай їй щастить у всьому. Побільше б таких людей!!!!!ЛОВІТЬ! :)))))))))))
Всем повезет!!!

Номер повідомлення:#281

Повідомлення Всем повезет!!! » 27 листопада 2010, 19:56

[QUOTE]20.07.05 р. громадянин Іванов К.Л. заповів усе належне собі майно на праві особистої власності своїм дітям: дочці Світлані та сину Дмитру у рівних частках.14.08.07 р. Іванов К.Л. помер, його син Дмитро помер раніше за батька 05.06.06 р.Після смерті Іванова К.Л. до нотаріальної контори прийшли: дочка Світлана, дружина Дмитра, та його двоє синів. Дружина померлого Іванова К.Л. (57 років) відмовилась від своєї обов’язкової частки на користь двох синів Дмитра.Як вирішити справу?[/QUOTE][B]Моя відповідь:[/B]- Дочка Світлана отримає свідоцтво про право на спадщину за заповітом на 1/2 частку спадкового майна та Свідоцтво про право на спадщину за законом на 1/4 частку спадкового майна- Двоє онуків Іванова К.Л. отримують Свідоцтва про право на спадщину за законом (по праву представлення) по 1/8 частці спадкового майнаДружина померлого Іванова К.Л. відмовилась від обов’язкової частки на користь двох синів Дмитра, однак відмова від обов’язкової частки не може бути на чиюсь користь, тому вважається, що дружина просто відмовилась від обов’язкової частки, також дружина Іванова К.Л. з умов задачі не вчинила більше ніяких дій щодо прийняття іншої спадщини по закону, тому вона не отримує нічого.Дружина Дмитра також не отримує нічого, оскільки у неї не виникає право представлення.
Всем повезет!!!

Номер повідомлення:#282

Повідомлення Kate Rina » 27 листопада 2010, 20:29

Всем повезет!!! Дякую за викладений щасливий білет. Все дуже детально та лаконічно. Хтось великий молодець! Дійсно, більше б таких небайдужих людей!
Kate Rina

Номер повідомлення:#283

Повідомлення Всем повезет!!! » 27 листопада 2010, 20:52

[QUOTE]в 2005 році Заповідач К. склав заповіт на квартиру на імя доньки, а двох синів О. та В. в цьому заповіті заповідач усунув від спадщини. в 2006 році помер син О. в 2007 році помер сам заповідач.У померлого сина О. залишилось дві неповнолітніх дитини. Окрім того, заповідачу належало майно: гараж, авто та грошові внески у банківській установі.Нотаріус видав свідоцтво про право на спадщину за заповітом на квартиру на імя доньки заповідача, а також свідоцтва про право на спадщину за законом на все інше майно.Питання: Правомірні дії нотаріуса. Як, на Ваш погляд, повинен був вчинити нотаріус?[/QUOTE][B]Пчелка Нуся[/B] згідна з Вами на пост №286, я так само вирішила цю задачу.
Всем повезет!!!

Номер повідомлення:#284

Повідомлення Пчелка Нуся » 28 листопада 2010, 00:59

[B]Всем повезет!!![/B] відповідаю на пост 287:оскільки в задачі не вказано:[qoute]дружина Сергія Анастасія, яка є матірю Анатолія[qoute], то я і не враховувала її такою. А якби було, то звичайно спадкова трасмісія розповсюджувалася б і на неї.
Пчелка Нуся

Номер повідомлення:#285

Повідомлення Всем повезет!!! » 28 листопада 2010, 01:04

[B]Пчелка Нуся[/B], дякую. Згідна.
Всем повезет!!!

Номер повідомлення:#286

Повідомлення viktor047 » 28 листопада 2010, 08:33

[B]Шановні брати та сестри! Виручайте![/B]Я напевно перевчився... НУ ВУПОР НЕ ВЇЖАЮ ЯК ВИЙШЛО ТАКЕ ВИРІШЕННЯ ЦІЄЇ ЗАДАЧІ!!!(((Чоловік залишив заповіт в 2002 році на 1/3 частку квартири на дружину та дочку (яка має право на обов. частку) та онуку, батько якої (син спадкодавця) проживав за кордоном. Дружина померла в 2003 році. Спадкодавець в 2005 році. Візначити долі в спадковому майні. Відповів правильно, але варіанти відповідей не пам`ятаю.ВІДПОВІДЬ ТАКА: ДОЧКЕ 2/3, СИНУ 1/6 І ОНУКЕ 1/6В кого які думки? Прокоментуйте будь-ласка!
viktor047

Номер повідомлення:#287

Повідомлення Всем повезет!!! » 28 листопада 2010, 12:02

[QUOTE]Шановні брати та сестри! Виручайте!Я напевно перевчився... НУ ВУПОР НЕ ВЇЖАЮ ЯК ВИЙШЛО ТАКЕ ВИРІШЕННЯ ЦІЄЇ ЗАДАЧІ!!!(((Чоловік залишив заповіт в 2002 році на 1/3 частку квартири на дружину та дочку (яка має право на обов. частку) та онуку, батько якої (син спадкодавця) проживав за кордоном. Дружина померла в 2003 році. Спадкодавець в 2005 році. Візначити долі в спадковому майні. Відповів правильно, але варіанти відповідей не пам`ятаю.ВІДПОВІДЬ ТАКА: ДОЧКЕ 2/3, СИНУ 1/6 І ОНУКЕ 1/6В кого які думки? Прокоментуйте будь-ласка![/QUOTE][B]viktor047[/B] я також читала, що ця відповідь була ключем на іспиті, однак це не так. хтось помилково виклав таку відповідь. Відповідь така: - Дочці свідоцтво про пр. на спадщину за заповітом на 1/9 + свідоцтво про пр. на спадщину за законом на 1/18- Онуці Свідоцтво про право на спадщину за заповітом на 1/9- Сину Свідоцтво про право на спадщину за законом на 1/18.Оскільки спадкоємець за заповітом (дружина) померла раніше за заповідача (свого чоловіка) і заповіт було складено на частку квартири, частка, яку б мала успадкувати дружина, якою є 1/9 (1/3 квартири:на 3-х спадкоємців по заповіту=1/9 частка кожному) спадкується спадкоємцями за законом чоловіка в рівних частках, якими є дочка та син (1/9 частки,яка б належала дружині, що відпала по заповіту:2-х спадкоємців по закону сина та дочку=1/18). Дочка не отримує обов’язкову частку, бо її частка по заповіту є значно більшою за ту частку, яку б вона отримала, як обов’язкову).Я думаю [B]viktor047[/B], що особа, яка виклала таку відповідь спадкове майно взяла за одиницю, тоді мало б бути:1/1(спадкове майно):3 (спадкоємців по заповіту)=1/3 частка кожному спадкоємцю по заповіту. дружина померла, її 1/3 розприділяється спадкоємцям по закону, якими є син та дочка, отже їм 1/3:2=1/6, отже дочка має 1/3 по заповіту+1/6 по закону=1/2, онкука має 1/3 по заповіту, а син має 1/6 по закону.
Всем повезет!!!

Номер повідомлення:#288

Повідомлення zagoruiko » 28 листопада 2010, 16:38

Всем повезет !!!!!!!!! я обіцяв я зроблю просто багато скопилось роботи яка відкладалась на після екзамену. я не забув про форум. Постараюсь сьогодні вечером написати свій білет. Я вже здаю 2гий раз. цей раз представник Мю дозволила запитувати якщо щос там дуже спірне. не було представника сбу. тести всі з форуму той який я не бачив на форумі я виклав. ще мені попало 2 теста однакових тільки трішки різне формулювання. документ свідоцтво про право на спадщину за заповітом. доречі представник сказала що ми шукаємо тільки помилки а не те чого не вистачає. 1. дата цифрами. 2. належить з.д. на підставі рішення там якогось. 3. не правильно написані частки. 4. експертна оцінка 5. підлягає обміну на держ акт. 6. мито 131 грн. потім напишу ще. Я за вас не забув і бажаю і вам скласти цей іспит що б в майбутьному спілкуватись уже колегами. Всем повезет !!!!!!!!!!! якщо не секрет то з відки ви.
zagoruiko

Повідомлення: 240
Дякував (ла): 11 раз.
Подякували: 28 раз.

Номер повідомлення:#289

Повідомлення viktor047 » 28 листопада 2010, 18:30

[B]Всем повезет!!![/B], дякую!!!)
viktor047

Номер повідомлення:#290

Повідомлення Всем повезет!!! » 28 листопада 2010, 19:13

[B]zagoruiko[/B] рада, що не забули :)). І ще раз радуюсь за Вас, що Ви це пережили і досягли успіху в напрямку, який обрали для життя! [B]Ви молодець!!![/B] Я з міста Ужгорода із красивої Закарпатської області :))). А це питання по векселю, що Ви виклали це повністю воно такого змісту було чи Ви точно не пам’ятаєте зміст самого питання?Дякую наперед за білет!
Всем повезет!!!

Номер повідомлення:#291

Повідомлення zagoruiko » 28 листопада 2010, 22:08

з приводу тесту то зміст відтворено на 99 відсотківзадача. гр. А уклав договір іпотеки №1 з банком В. на з.д. заборона не накладалась. з.д. була викуплена пізніше інший нотаріус посвідчив ще один договір іпотеки №2 з банком Ф. чи правий інший нотаріус. І тут увага перший варіант наскільки запутаний що я трішки не запутався. а так згідно зу про іпотеку інший нотаріус не правий.
zagoruiko

Номер повідомлення:#292

Повідомлення Всем повезет!!! » 28 листопада 2010, 22:15

[B]zagoruiko[/B], дякую за задачу, так вона ж нова, у нас такої задачі не було :). [QUOTE]І тут увага перший варіант наскільки запутаний що я трішки не запутався.[/QUOTE]а який приблизно був зміст першого варіанту?
Всем повезет!!!

Номер повідомлення:#293

Повідомлення Всем повезет!!! » 28 листопада 2010, 22:17

[QUOTE]з приводу тесту то зміст відтворено на 99 відсотків[/QUOTE][B]zagoruiko[/B], а яка відповідь вірна на цей тест?
Всем повезет!!!

Номер повідомлення:#294

Повідомлення zagoruiko » 28 листопада 2010, 23:52

Вірна відповідь що нотаріус не правий так як зу про іпотеку говорить що будівля передається в іпотеку разом з з.д.. здається ст6.з приводу тесту я відповів що трасант. але не знаю вірний чи ні бо білет свій не дивився (сидів в легкому шоці) в мене вірних 46 балів.
zagoruiko

Номер повідомлення:#295

Повідомлення Всем повезет!!! » 29 листопада 2010, 00:18

[B]zagoruiko[/B], [B]ДЯКУЮ!!!!!!!!!!![/B] ))))))І ще хочу подякувати за Ваші побажання в пості №296. Звичайно, будемо спілкуватись вже як і колеги :), як дасть мені Бог стати Вашою колегою.
Всем повезет!!!

Номер повідомлення:#296

Повідомлення zagoruiko » 29 листопада 2010, 02:08

Всем повезет!!! будь-ласка. Я ще не вірю, але коли ви написали ВАШОЮ КОЛЕГОЮ дуже приємно. Коли у вас іспит?Я вам напишу як я готувався. я брав по 50 питань і дві три задачі вирішував і лікував помилки. І коли над тестом задумувався перед тим як відповісти обводив чевоною пастою щоб перечитати, доучити, заучити.І коли залишалось 1-2 невірні відповіді переходив до наступних 50, і так до 1100 . Потім вибірково 50 питань і так до автоматизма. УДАЧІ.
zagoruiko

Номер повідомлення:#297

Повідомлення Всем повезет!!! » 29 листопада 2010, 02:18

[B]zagoruiko[/B], ПОВІРТЕ!!!!!!!! страшний сон для Вас закінчився і починається нове у житті.....стабільне і те, що Ви мріяли. У мене іспит 02 грудня, уже в четверг.[B]Дякую за пораду![/B]
Всем повезет!!!

Номер повідомлення:#298

Повідомлення NET » 29 листопада 2010, 13:12

Всем повезет!!! Будем держать за тебя кулаки!:-)))
NET

Номер повідомлення:#299

Повідомлення Всем повезет!!! » 29 листопада 2010, 14:12

[B]NET[/B], дякую :). А у Вас коли іспит? Чи ви вже склали іспит?
Всем повезет!!!

Номер повідомлення:#300

Повідомлення NET » 29 листопада 2010, 14:14

Всем повезет!!! Вопрос интересный!:-))) Я сапожник без сапог, наверно такой же как и Вы!:-))))) А экзамен только во второй половине следующего года!:-)
NET

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів