Номер повідомлення:#6
Всем повезет!!!
» 29 листопада 2010, 12:03
[B]aleksey 0401[/B], та я не наїзджаю на Льоліка, просто захищаюсь :))). Тому що дійсно кожний по- своєму правий, і у кожного своя правда. Просто не потрібно вважати, що ВСІ ОДНАКОВІ, і що всюди беруть на стажування по одній схемі. Як кажуть, в кого вже як вдається і це справа кожного особисто. Я була на академічних слуханнях в Києві 19.11.2010 і там було таке висловлення, що можливо в ближчому майбутньому буде врегульовано законодавством, що не нотаріус буде платити стажисту заробітну плату за стажування, а стажист нотаріусу. З іншого боку, якщо це дійсно потрібно стажисту, чому приватний нотаріус повинен витрачати свій [B]час, гроші і [qoute]нерви[qoute] :)) [/B]на особу, яка хоче стати нотаріусом. Приватний нотаріус же не благодійна організація, він вклав власні кошти в свою справу, держава ніяким чином йому в цьому не сприяла, тому думаю, з цього всього можна зрозуміти деяких приватних нотаріусів відносно питання стажування. Інша справа це ДНК, їх держава забезпечила всім, от і треба покласти обов’язок на ДНК стажувати осіб, які мають намір займатись нотаріальною діяльністю, платити заробітну плату стажисту і т.д., а якщо особа хоче стажуватись у приватного нотаріуса, то на мою думку, це питання відносно оплати повинно бути врегульовано законодавством в тому плані, що стажист платить нотаріусу, а не нотаріус стажисту. Це я так міркую зі сторони справедливості.Тому не хочу дискутувати на цю тему, оскільки кожна людина бореться на своє щастя, і в кожного по-різному виходить домовитись про стажування, в когось просто везіння на хороших людей, а в когось без грошей - ніяк. Але в будь-якому випадку, в нотаріат повинні йти люди дійсно ті, які люблять цю роботу і які дійсно розуміються в цій справі, і які повинні розуміти, що має бути здорова конкуренція, а не надавати свої послуги за копійки і тим самим створювати конкуренцію для інших нотаріусів з великим досвідом роботи. Ці всі питання потребують врегулювання, але як їх врегулювати щоб було добре і нотаріусам, які вже багато років працюють і тим нотаріусам, які тільки почали працювати, щоб була здорова конкуренція - поки що невідомо. Залишається надіятись на краще. Це так роздуми на вільну тему. [B]Всім бажаю вдачі!!!![/B]