Номер повідомлення:#654
Jaine
» 30 листопада 2010, 20:45
Souvenir, на № 466 : [QUOTE]ДО речі, я не завжди його (Януковича)підтримую, [/QUOTE]Ви хоч скажіть, у чому ви насмілилися [qoute]не підтримувати[qoute] Януковича?[QUOTE]Більше того, вважаю, що Азаров для Яника такий самий провал як Юля для Ющенко.[/QUOTE] Це не Азаров- провал для Яника (він -лише один член [qoute]молодої команди [qoute]проффесіоналів[qoute]), а Яник- провал для України. Повернення назад до попередньої теми, яку двієчники не осилили на попередньому уроці. Виходячи з вашої логіки, плюралізм потрібно розводити скрізь : з приводу того : чи крутиться Земля навколо Сонця чи навпаки, 2+2=4 чи може 5,6, 7,8, ..., чи шкодять наркотики здоров[qoute]ю ? і т.п. і т.д. Усіх, хто буде стверджувати щось одне - ви будете називати фанатиками ! Розумієте, Souvenir, існують певні наукові досягнення чи демократичні цінності, заперечувати які -лише осоромитися ! Чому я не голосувала за Януковича ? Та хоча б тому, що до людини, яка обійматиме таку високу і відповідальну посаду, мають бути вимоги, не нижчі за вимоги, які ставляться до судді, нотаріуса, чи когось іншого. Як мінімум ця людина не мала б відмотати два реальні строки у в[qoute]язниці. Ця людина мала б мати якусь грамотність, а не зробити 11 грубих орфографічних помилок у десяти реченнях. Мене можна зрозуміти, чому я уперто не хочу такого президента. А от логіки у вашому обиранні президента не вбачається. А якщо логіка відсутня- причиною тому, напевно, - справжній фанатизм .
"Для того, зрозуміти українську політику, ви повинні пам'ятати, що українці дали англійській мові два слова: мазохізм і анархія" (Андрій Курков )