Номер повідомлення:#3
Летучая Мыша
» 30 травня 2006, 18:09
"я делаю на спец.бланке, регистрируию во входящей (наше управление давало розъяснения, что нужно регистрировать) а текст такой: КОМПЕТЕНТНИМ ОРГАНАМ __________________________________, 18 квітня 1978 року народження, Ідентифікаційний номер __________Паспорт _________, Видан ______________________ 25 липня 2005 року що мешкаю м. _________, ЗАЯВА Я, __________________________________ даю згоду на продаж квартири № 11 (одинадцять) у будинку № 78 (сімдесят вісім) по вул. ______ м. _________, ________________області, моїм чоловіком ____________________. При укладанні договору купівлі-продажу ціну та інші умови цього договору чоловік має право визначити за власним розсудом. Зміст ст. 60, 65 Сімейного кодексу України нотаріусом мені роз”яснено. Дев”ятнадцяте травня дві тисячі шостого року. · ПІДПИС__________________ Оглянуто паспорт __________________________________, АН _______Видан __________________________________________________________, 25 липня 2005 року,у якому стоїть штамп про реєстрацію шлюбу з _________________________________, від “___”_________ року, відділ РАГС Долинського р-ну, Кіровоградської області. ""___” травня 2006 року я, ___________, нотаріус_____________, засвідчую справжність підпису ____________________,який зроблено у моїй присутності. Особу __________________________________, який (яка) підписав (ла) документ, встановлено. Зареєстровано в реєстрі за N ____ Стягнуто згідно діючого законодавстваНотаріус Вх.№____________ “___”____________________ "
Коли хтось каже: "Ти не зможеш цього зробити", - зроби це двічі і не забудь відправити йому фото