Номер повідомлення:#29
VITAminka
» 14 грудня 2010, 17:01
[QUOTE]ViTaminka я б вам порадив теж займатись алгеброю адже при правильному скороченні повинно було бути рішення яке ділить 1/3, адже скорочувати потрібно до дрібниць, тобто 22/66 ділиться на 11 і отримуємо 2/6, 2/6=1/3, і ділити потрібно не 33 і 11 а 22 і 66 а воно ділиться на 12 і отримуємо 1/3, так шановний Ынот прав а ви зі своїми знаннями з алгебри маєте перед ним вибачитись, адже він підрахував все правильно згідно законів математики і доречі 11 і 33 ділиться на 11 і отримуємо 1/3, я б вам сказав яка ви розумна але ви БЛОНДИНКА, йдіть красьте далі свої нігті[/QUOTE]вот это шедевр - ну как подробней, я записываю:[QUOTE]22/66 ділиться на [B]11[/B][/QUOTE][QUOTE]ділити потрібно не 33 і 11 а [B]22 і 66 а воно ділиться на 12 [/B]і отримуємо 1/3[/QUOTE] во0первых: тиак что мне поделить 22/66 - на 11 или на 12?во-вторых: а 11/33 на 11 не делиться?[QUOTE]так шановний Ынот прав [/QUOTE] может вам очки надеть или на курсы чтения походить: вы где увидели, что я к Ыноту обращаюсь? я вообще-то к trew обращалась[QUOTE]я б вам сказав яка ви розумна але ви БЛОНДИНКА, йдіть красьте далі свої нігті[/QUOTE]это откуда? цвет моих волос так же далек от БЛОНДИНКИ как вы от внимательности. а ногти мне на ногах или на руках покрасить? вы каким лаком пользуетесь? посоветуйте![QUOTE]й ще Вітамінка ділити потрібно не на два, а просто 66 розділити на 22 і[B] обміняти їх місцями [/B]це закони математики, а те що ви вчили це закони Блондинок[/QUOTE] в каком месте их местами нужно менять - можно ссылку на этот [B]ЗАКОН МАТЕМАТИКИ[/B]. у вас книжак так и называется [qoute]законы математики[qoute]! круто - дайте почитать![QUOTE][B]Шановний Ынот з трійкою з математики [/B]знає більше вас ну прям дуже [qoute]вчених математиків[qoute] підкреслюю що вчені математики в лапках[/QUOTE]Ынот - не ну вы видели как вас оскробляют - троечница вы оказывается??Deus, откуда информация, что у Ынота по математике 3??? вот это trew сказал, что у него 2, а про Ынота не знаю.[QUOTE]дуже [qoute]вчених математиків[qoute] [/QUOTE] кто вам такое сказал? у меня тоже два по математике[QUOTE]вчити тих хто все правильно робить, тому що хтось помилково вважає себе розумнішим[/QUOTE] ГДЕ ВЫ УВИДЕЛИ,ЧТО Я КОГО-ТО УЧУ?? я наоборот пытаюсь нацчиться - вот спорсила [QUOTE]можно спросить как это у вас так получилось?[/QUOTE] ЭТО ПОХОЖЕ НА УМНИЧЕНИЕ и [qoute]ВВАЖАНИЕ СЕБЕ РОЗУМНИШИМ[qoute]???
Я живу, как положено, а положено у меня на всё!!!