Форум

Інформаційний ресурс

Реєстрація автомобіля

Номер повідомлення:#31

Повідомлення DRUNJA » 15 грудня 2010, 18:32

и есть такое как место регистрации и место фактического проживания........так , что я нарушаю?....)))))))))))))))теж про це думав
DRUNJA

Повідомлення: 60
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#32

Повідомлення Армани » 15 грудня 2010, 18:42

[QUOTE]))))) Я вважав, що це документи які не відповідають встановленим вимогам. Можу тільки уявляти, що про мене люди думали(((([/QUOTE]пришли от вас, мы тут с ними уже пол часа смеемся, прямо плачем, истерика уже)))
DE PUTA MADRE
Армани

Повідомлення: 27525
Дякував (ла): 19477 раз.
Подякували: 14030 раз.

Номер повідомлення:#33

Повідомлення aleksey 0401 » 15 грудня 2010, 18:59

[QUOTE]нарушитель власник авто - машина на штрафплощадке его ждёт, но МРЕВ идёт в помощь народу и предлагает вместо дорогущего тех.паспорта получить временный талон ))))[/QUOTE]НИЧЕГО ПОДОБНОГО, НАРУШИТЕЛЬ ПОВЕРЕННЫЙ (точнее тот кто УПРАВЛЯЕТ АВТО)сейчас развёрнутое обоснование найду
aleksey 0401

Повідомлення: 2543
Дякував (ла): 413 раз.
Подякували: 1960 раз.

Номер повідомлення:#34

Повідомлення aleksey 0401 » 15 грудня 2010, 19:07

(Закон, ВС Украины, от 30.06.1993, № 3353-XII [qoute]О дорожном движении[qoute])Стаття 34. Реєстрація та облік транспортних засобів Власники транспортних засобів [B][U]та особи, які використовують їх на законних підставах[/U][/B], [B][U]зобов'язані [/U][/B]зареєструвати ([B][U]перереєструвати[/U][/B]) належні їм транспортні засоби [B][U]протягом десяти діб після [/U][/B]придбання, митного оформлення, одержання транспортних засобів [B][U]або виникнення обставин, що потребують внесення змін до реєстраційних документів. [/U][/B]Постановление КМ, КМ Украины, от 07.09.1998, № 1388 [qoute]Об утверждении Порядка государственной регистрации (перерегистрации), снятии с учета автомобилей, автобусов, а также самоходных машин, сконструированных на шасси автомобилей, мотоциклов всех типов, марок и моделей, прицепов, полуприцепов, мотоколясок, других приравненных к ним транспортных средств и мопедов[qoute])7. Власники транспортних засобів та [B][U]особи, що експлуатують такі засоби на законних підставах[/U][/B], або їх представники (далі - власники) [B][U]зобов'язані[/U][/B] зареєструвати ([B][U]перереєструвати[/U][/B]) [B][U]транспортні засоби протягом десяти діб після [/U][/B]придбання (одержання) або митного оформлення, або тимчасового ввезення на територію України, [B][U]або виникнення обставин, що є підставою для внесення змін до реєстраційних документів[/U][/B]. Строк державної реєстрації продовжується у разі подання документів, які підтверджують відсутність можливості своєчасного її проведення власниками транспортних засобів (хвороба, відрядження або інші поважні причини). [[U]B]Експлуатація транспортних засобів,щ[/U]о [/B]не зареєстровані ([B][U]не перереєстровані) у підрозділах Державтоінспекції [/U][/B](крім транспортних засобів, зареєстрованих до набрання чинності цим Порядком) та без номерних знаків, що відповідають державним стандартам, а також ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах або знищені чи підроблені, [B][U]забороняється. [/U][/B]33. [B][U]Перереєстрація транспортних засобів проводиться у разі [/U][/B]отримання свідоцтва про реєстрацію замість утраченого або не придатного для користування, [B][U]зміни[/U][/B] їх власників, місця стоянки, місцезнаходження або найменування власників - юридичних осіб, [B][I][U]місця проживання [/U][/I][/B]або прізвища, імені чи по батькові фізичних осіб, які є власниками транспортних засобів, а також кольору або марки транспортного засобу внаслідок переобладнання чи заміни двигуна або кузова, інших складових частин, що мають ідентифікаційні номери. Кодекс Украины об административных правонарушенияхСтаття 121. Порушення водіями правил експлуатації транспортних засобів, правил користування ременями безпеки або мотошоломами [B]Керування водіями транспортними засобами,[/B] [/B] не зареєстрованими або [B][U]не перереєстрованими в установленому порядку[/U][/B], без номерного знака або з номерним знаком, що не належить цьому засобу чи не відповідає вимогам стандартів, або з номерним знаком, закріпленим у не встановленому для цього місці, закритим іншими предметами чи забрудненим, що не дозволяє чітко визначити символи номерного знака з відстані двадцяти метрів, перевернутим чи неосвітленим, а також без талона про проходження державного технічного огляду чи з талоном, що не належить цьому засобу або не відповідає вимогам стандарту, - тягне за собою накладення штрафу від десяти до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Привлекаеться к ответсвенности именно ТОТ КТО КЕРУЕ, а не собственник и собственник к этому штрафу не имеет отношения, т.к. критерий субъекта ответсвенности - тот кто КЕРУЕ.Так что и оштрафрвать могут КЕРУЮЧОГО и на штрафплощадку забрать авто, так как эксплуатация не пеерегистрированного авто - ЗАПРЕЩАЕТЬСЯ.Я первое время, когда люди начали говорить что их гоняют за несовпадение адресов, возмущался до глубины души, а потом сам открыл приведённые выше нормы и понял, что ГАИ таки правы в данной ситуации и имеют право штрафовать.
aleksey 0401

Повідомлення: 2543
Дякував (ла): 413 раз.
Подякували: 1960 раз.

Номер повідомлення:#35

Повідомлення Ынотио » 15 грудня 2010, 19:33

aleksey 0401 пасибо - буду знать
Ынотио

Повідомлення: 5281
Дякував (ла): 415 раз.
Подякували: 244 раз.

Номер повідомлення:#36

Повідомлення Зав.господарством » 15 грудня 2010, 21:03

Друзья мои!Не суетитесь и не пугайте людей!!!!З А К О Н У К Р А Ї Н И Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні [B][U]місце проживання[/U] - адміністративно-територіальна одиниця, на території якої особа проживає строком понад шість місяців на рік [/B]Тобто:Якшо Я з міста Донецька НЕ ВИЇХАВ, а просто переїхав з вулиці Бандери, буд. 3, на вулицю Шухевича, буд. 10, то я ЗГІДНО ЗАКОНУ НЕ ЗМІНИВ МІСЦЯ ПРОЖИВАННЯ - я залишився [B]на території адміністративно-територіальої одиниці [/B]- міста Донецька.Ніяких ШТРАФІВ, бо я нічого НЕ ПОРУШИВ.
Зав.господарством

Номер повідомлення:#37

Повідомлення Армани » 15 грудня 2010, 22:16

Зав.господарством, ну спасибо, успокоил))
DE PUTA MADRE
Армани

Повідомлення: 27525
Дякував (ла): 19477 раз.
Подякували: 14030 раз.

Номер повідомлення:#38

Повідомлення Зав.господарством » 15 грудня 2010, 22:28

ArmaniТа пожалуйста.
Зав.господарством

Номер повідомлення:#39

Повідомлення ۩ALC۩ » 15 грудня 2010, 23:35

Я в таких случаях пишу так: [qoute] Я,..., що зареєстрований за адресою: (нова адреса), а фактично проживаю: (адреса, що у техпаспорті)...[qoute]Никто ни разу не пришел с претензиями.
Зображення
۩ALC۩

Повідомлення: 702
Дякував (ла): 197 раз.
Подякували: 87 раз.

Номер повідомлення:#40

Повідомлення Кот » 15 грудня 2010, 23:38

[QUOTE]Я в таких случаях пишу так: [qoute] Я,..., що зареєстрований за адресою: (нова адреса), а фактично проживаю: (адреса, що у техпаспорті)...[qoute][/QUOTE]сложно [QUOTE]Никто ни разу не пришел с претензиями.[/QUOTE]как напишите так тому и быть , нотариус всегда прав :-)
Кот

Поперед.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]