Номер повідомлення:#3
Добрая фея с топором
» 19 грудня 2010, 04:28
Всіх із святом! До нашої дочки вже приходив Миколайчик, так що я можу вже йти спати :-)[QUOTE]Молитва до Святого МиколаяПідніму до неба рученята, Помолюсь на Миколая свято! Якщо вірить, молиться дитина -Зійде благодать на Україну! О, пастирю наш, отче Миколаю! Від усього серденька благаю: Зглянься на невиннеє ягнятко, Захисти від горя і нестатку! Захисти від кривди і хвороби, Від чиєїсь злості чи жадоби!.. Наш заступнику, могутній друже, Ти завжди до всього небайдужий. Тож схиляється тобі додолу Кожний і обласканий, і кволий, І дорослий кожний, і маленький, Молиться і дякує красненько За твою всемилість і опіку... Чудотворцю щедрий, сяйноликий! Від несправедливості і болю Захисти нам і життя, і долю!.. Сподіваюся і прославляю Доброту святого Миколая! Милосердний, будь і не покинь У Господній істині! Амінь![/QUOTE][QUOTE]Святий отче, Миколай!Нашу хату не минай!Подаруй ти нам потіху,І торбину повну сміху,І здоров'я для родини,Красну долю для Вкраїни.Нині святий Миколай,В український піде край,Всім, хто чемний і слухняний,Подаруночки роздасть.Тож чекають усі дітиМиколая, щоб зустріти,Миколаю честь складаютьІ святого величають.Він ходить від хати до хатиПитається мами і татаЧи є у вас чемна дитинаДівчатко мале чи хлопчина?Для кожного має в торбинціНайкращі у світі гостинці.[/QUOTE]
Не пытайтесь спорить с дебилом. Иначе вы опуститесь до его уровня. Где он задавит вас своим опытом.