Номер повідомлення:#94
наивная дура
» 21 грудня 2010, 20:09
Назівается найди отличия! [B]Форма № 52[/B]Посвідчувальний напис на довіреності, виданій фізичною особою у порядку передоручення Місто (село, селище, район, область (Автономна Республіка Крим)), Україна______________________________________________________________________________________. (число, місяць, рік словами) Ця довіреність посвідчена мною, ______________________, ___________________ нотаріусом (прізвище, ініціали) (державним/приватним)______________________________________________________________________________________. (найменування державної нотаріальної контори, назва нотаріального округу) Довіреність підписана від імені ______________________________________________________ (прізвище, ім'я, по батькові особи, яку представляють)______________________ його (її) представником ___________________________________________, (прізвище, ім'я, по батькові)який (яка) діє в силу повноважень, що ґрунтуються на довіреності, у моїй присутності. Особу _________________________________________________________, який (яка) підписав(ла) (прізвище, ім'я, по батькові)довіреність, встановлено, його (її) дієздатність і повноваження перевірено. Форма N 49 Посвідчувальний напис на довіреності, виданій фізичною особою у порядку передоручення Місто (селище, район, область (Автономна Республіка Крим)), Україна______________________________________________________________________________________. (число, місяць, рік словами) Ця довіреність посвідчена мною, _____________________________________________, нотаріусом (прізвище, ініціали) ______________________________________________________________________________________.(найменування державної нотаріальної контори, назва нотаріального округу) Довіреність підписана від імені _________________________________________________________ (прізвище, ім'я, по батькові особи, яку______________________ його (її) представником ___________________________________________, представляють) (прізвище, ім'я, по батькові)який (яка) діє внаслідок повноважень, що ґрунтуються на довіреності, у моїй присутності. Особу _________________________________________________________, який (яка) підписав(ла) (прізвище, ім'я, по батькові)довіреність, встановлено, дієздатність і повноваження його (її) перевірено. Зареєстровано в реєстрі за N _____ Стягнуто ______________________ (державного мита, плати)