Номер повідомлення:#25
1not1
» 25 грудня 2010, 17:41
Я вважаю, [qoute]держава повинна знати своїх героїв...[qoute], а нотаріальна спільнота своїх делегатів (більшість нотаріусів не знає хто їздив до Київа голосувати від їх імені). Бажано було б знати хто і як проголосував (при відкритому голосуванні), але цього ми вже певно не дізнаємося. Важаю, що дійсно, адміністративний тиск був, але,чого ви тоді до Київа, панове, їхали, якщо не передавати волевиявлення виборців- нотаріусів??? Ви мали змогу відмовитися. Голосувати ви повинні були не від свого ім'я, а від ім'я ваших колег, які вас обрали. Ніколи не повірю, що вам, якщо вас дійсно обирали, давали наказ голосувати за подовження сьогодняшнього стану палати та нотаріату. Якщо ж вас не обирали, а призначали, тоді все стає на свої місця, ви все зробили за вказівкою, вірно. У кого є така можливість, просимо,[qoute]списки в студію[qoute], а кожен нотаріус зробить свої висновки.Хоча байдужість більшості нотаріусів вражає.Кожен за себе.Метушня та словесне обурення настає тільки після кожної наступної [qoute]реформи[qoute] нотаріату. Дочекаємося 4 чи 5% з валу, інших [qoute]покращень[qoute], тоді й бурхливо між собою когось будемо звинувачувати. Нас усіх опустили нижче планки. Мені соромно за себе, за нас всіх, а щодо делегатів - багато слів, тільки всі погані. Володимиру, певно образливо за нас,але хай знає, що ми , після того, що сталося, поважаємо його ще більше. Вибач нас, Володю за те, що ми такі, як є.