Форум

Інформаційний ресурс

Доверенность и одновременный перевод - сколько номеров по реестру

Номер повідомлення:#31

Повідомлення Semiramida » 24 грудня 2010, 18:19

снегурка-Куница, на №28, підскажіть тоді і мені, щоб і я не сумнівалась, плз
Каждому человеку кажется, что он не каждый.
Semiramida

Повідомлення: 666
Дякував (ла): 160 раз.
Подякували: 206 раз.

Номер повідомлення:#32

Повідомлення OlgaV » 24 грудня 2010, 18:30

"777 Silver Spirit: На Ваше: [qoute]Semiramida, если под устный перевод ставить реестровый номер, то это нотариальное действие (устный перевод) надо зарегистрировать в реестре. Вопрос как это действие писать? Визуально представляю, а так...[qoute]скажите, какое замечание у Вас будет к такой записи в реестре: гр. 1: № 1,2 гр. 2: датагр. 3: фио человека, фио переводчикагр. 4: псп.гр. 5: Посвідчено довіреність. При цьому засвідчено справжність підпису перекладача ______, що виконав усний переклад тексту довіреності на ______ мову для гр. _________."
OlgaV

Повідомлення: 53
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#33

Повідомлення Semiramida » 24 грудня 2010, 18:44

Інструкція. 5. Тексти договорів, заповітів, довіреностей, свідоцтв, актів про морські протести та протести векселів, [B]перекладів у разі засвідчення нотаріусом вірності перекладу документа з однієї мови на іншу,[/B] заяв, на яких нотаріусом засвідчується справжність підпису, за винятком тих примірників, що залишаються у справах нотаріуса, а також дублікатів нотаріальних документів, викладаються на спеціальних бланках нотаріальних документів з лицьового та зворотного боку цих бланків. Зразок, опис, порядок витрачання, зберігання, обігу та звітності спеціальних бланків нотаріальних документів установлюються Кабінетом Міністрів України. Зазначені нотаріальні дії, вчинені без використання спеціальних бланків нотаріальних документів, є нечинними. Виконавчі написи вчиняються нотаріусами на документах, які встановлюють заборгованість. Якщо виконавчий напис не вміщується на документі, що встановлює заборгованість, то він має бути продовжений чи викладений повністю на прикріпленому до документа спеціальному бланку нотаріального документа. [B]Вчинення інших нотаріальних дій здійснюється без використання спеціальних бланків нотаріальних документів.[/B]
Каждому человеку кажется, что он не каждый.
Semiramida

Повідомлення: 666
Дякував (ла): 160 раз.
Подякували: 206 раз.

Номер повідомлення:#34

Повідомлення Куница » 24 грудня 2010, 18:47

Semiramida,так Ынотик уже все подскалала..я тока читнула пп.5 (Ч.1,4), и 265, 266 Инструкции!Я так понимаю, что по просьбе можно как нотдействие выполнить заверение подлинности подписи переводчика и на бланке, можно и без бланка - п.5 На № 1 сего поста - я регистрирую как два нотдействия - само действие и его перевод!
Куница

Номер повідомлення:#35

Повідомлення Куница » 24 грудня 2010, 18:48

Мы одновременно почти! :)
Куница

Номер повідомлення:#36

Повідомлення Доктор ZAZ » 25 грудня 2010, 00:27

OlgaV, № 32. Спасибо. Впредь так и буду. Я так понял, что на устный перевод отдельный спецбланк можно не использовать? Ещё определитесь с видами нотариальных действий. В ЗУ [qoute]Про нотариусов[qoute] целый статей есть
Когда начинают часто говорить о патриотизме, значит - опять что-то украли
Доктор ZAZ

Повідомлення: 10860
Дякував (ла): 4836 раз.
Подякували: 13849 раз.

Поперед.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]