Номер повідомлення:#88
vishenka
» 05 січня 2011, 00:25
Форма N 24Свідоцтво про передачу заяви СВІДОЦТВО Місто (село, селище, район, область (Автономна Республіка Крим)), Україна______________________________________________________________________________________. (число, місяць, рік словами) Я, _________________________________________________________________________, нотаріус (прізвище, ініціали)______________________________________________________________________________________, (найменування державної нотаріальної контори, назва нотаріального округу)на підставі статті 84 Закону України [qoute]Про нотаріат[qoute] посвідчую, що мною[qoute]___[qoute] ____________ ____ року заяву ______________________________________________________ (прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи, яка______________________________________________________________________________________ подала заяву, чи найменування юридичної особи, від імені якої подано заяву)передано ______________________________________________________________________________ (прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи чи найменування юридичної______________________________________________________________________________________ особи, якій передано заяву указується місце реєстрації або переважного проживання______________________________________________________________________________________. фізичної особи, місцезнаходження юридичної особи) Заява містила відомості щодо __________________________________________________________ (зазначається короткий зміст заяви та зміст одержаної______________________________________________________________________________________ на заяву відповіді або зазначається, що відповідь у встановлений______________________________________________________________________________________. у заяві строк не надійшла) Особу (представника), яка (який) подала(в) заяву, встановлено1. Зареєстровано в реєстрі за N _____Стягнуто ______________________ (державного мита, плати) Печатка Нотаріус Підпис ____________1 Якщо заяву від імені юридичної особи передає її представник, зазначається про підстави представництва та перевірку повноважень.