Форум

Інформаційний ресурс

Допоможіть знайти таємну Постанову про затвердження зразка повідомлення про нотаріальне оформлення договору оренди

Номер повідомлення:#1

Повідомлення nataljam. » 05 січня 2011, 18:11

На сайті є повідомлення, й Міністерство юстиції звітує, що затверджено зразок повідомлення, й постанова діє з 01.01.2011 року, а саму постанову ні на сайті ВР ні КМУ й взагалі в інеті знайти не можу. Питання як подати інформацію, якщо сьогодні договір.Дякую всім хто допоможе.
nataljam.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Lara » 05 січня 2011, 19:23

Воть. :)
Lara

Повідомлення: 96
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 2 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Сана » 05 січня 2011, 20:16

[QUOTE]таємну Постанову [/QUOTE]Тайное всегда становится явным...:-)
Я - человек творческий: хочу - творю, хочу - вытворяю!
Сана

Повідомлення: 10414
Дякував (ла): 3393 раз.
Подякували: 5431 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення nataljam. » 05 січня 2011, 20:16

Lara дуже вдячна Вам за допомогу і увагу до мого питання, постанову від 2003 року я бачила, мене цікавить постанова викладена в слідуючому повідомлені.Кабінет Міністрів затвердив зразок повідомлення про нотаріальне посвідчення договору оренди об’єктів нерухомості. Відповідну постанову, проект якої розробило Міністерство юстиції, затверджено сьогодні на засіданні Уряду. За словами Міністра юстиції Олександра Лавриновича, постанову розроблено з метою реалізації положень Податкового кодексу України. Як відомо, Кодекс передбачає обов’язок нотаріуса у разі вчинення нотаріальної дії щодо посвідчення договору оренди об’єктів нерухомості надіслати інформацію про такий договір органу державної податкової служби за податковою адресою платника податків – орендодавця за формою та у спосіб, встановлені Кабінетом Міністрів. Це, зокрема, визначено підпунктом «б» підпункту 170.1.5. пункту 170.1. статті 170 означеного Кодексу. За словами Міністра юстиції, постанова набирає чинності з 1 січня 2011 року.Прес-служба Міністерства юстиції УкраїниTел. 271-17-33 E-mail: press@minjust.gov.ua
nataljam.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення nataljam. » 05 січня 2011, 20:25

Сьогодні договір оренди, за постановою від 2003 року, повідомлення потрібно направляти в день посвідчення договору, за новою постановою невідомо, форма велика таємниця. Мені тепер все явно, я попала.
nataljam.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Ліда » 06 січня 2011, 01:47

ЗАТВЕРДЖЕНОпостановою Кабінету Міністрів Українивід 29 грудня 2010 р. № 1242________________________________(назва органу державної податкової служби)ПОВІДОМЛЕННЯ про нотаріальне посвідчення договору оренди об’єктів нерухомостіОрендодавець _________________________________________________________________ (прізвище, ім’я та по батькові, податкова адреса, реєстраційний номер облікової картки платника податків або серія та номер паспорта (для фізичної особи, яка через свої релігійні переконання відмовилася від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомила про це відповідний орган державної податкової служби і має відмітку у паспорті) згідно з Державним реєстром фізичних осіб — платників податків)Орендар ______________________________________________________________________ (прізвище, ім’я та по батькові, податкова адреса, реєстраційний номер облікової картки платника податків або серія та номер паспорта (для фізичної особи, яка через свої релігійні переконання відмовилася від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомила про це відповідний орган державної податкової служби і має відмітку у паспорті) згідно з Державним реєстром фізичних осіб — платників податків) Загальна характеристика об’єкта нерухомості (назва об’єкта, площа, місцезнаходження)__________________________________________________________________________________________________________________________________________________Сума орендної плати згідно з договором __________________________________Мінімальна сума орендного платежу (за 1 квадратний метр загальної площі)*__________________________________________________________________________________________________________________________________________________Грошова оцінка об’єкта нерухомості* _______________________Строк дії договору ___ ____________ 20__ р.Дата посвідчення договору ___ ____________ 20__ р.Номер запису в реєстрі для реєстрації нотаріальних дій ___________МП _____________________ _____________________ (підпис нотаріуса) (ініціали та прізвище)___ ____________ 20_ р. ____________* У разі коли це передбачено умовами договору.
Ліда

Номер повідомлення:#7

Повідомлення nataljam. » 10 січня 2011, 18:47

Ліда, дуже Вам вдячна.Виручили в нелегку годину.
nataljam.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення S-phone. » 10 січня 2011, 20:43

такое было в 2009 _______________________________ (назва податкового органу)ПОВІДОМЛЕННЯпро нотаріальне посвідчення договору орендинерухомого майнаОрендодавець _____________________________________________________________ (прізвище, ім'я та по батькові, місце проживання, ідентифікаційний номер ___________________________________________________________________________згідно з Державним реєстром фізичних осіб-платників податків та інших обов’язкових платежів)Орендар ___________________________________________________________________ (прізвище, ім'я та по батькові, місце проживання, ідентифікаційний номер ___________________________________________________________________________згідно з Державним реєстром фізичних осіб-платників податків та інших обов’язкових платежів) Загальна характеристика нерухомого майна (назва об’єкта, площа, місцезнаходження)________________________________________________________________________________ Сума орендної плати згідно з договором___________________________________ Мінімальна сума орендного платежу (за 1 квадратний метр загальної площі)________________________________________________________________________________Грошова оцінка нерухомого майна__________________________________________________Строк дії договору ___ ______________200_р.Дата посвідчення договору ___ ______________200_р.Номер запису р реєстрі нотаріальних дій____________М.П. _______________________ ______________________ (підпис нотаріуса) (ініціали та прізвище)___ ______________200_р.У разі порушення такої форми чи способу нотаріус несе відповідальність, встановлену законом за порушення порядку чи строків надання податкової звітності:))
S-phone.

Повідомлення: 1335
Дякував (ла): 406 раз.
Подякували: 567 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів