Per se написав:Заява
Я, ПІБ , приватний нотаріус нотаріального округу - області, на виконання п.10 ст. 29-1 Закону України «Про нотаріат», цією заявою повідомляю про намір зупинити нотаріальну діяльність за власним бажанням з .. вересня 2011 по ... вересня 2011 року у зв’язку з відпусткою.
nonna написав:Per se написав:Заява
Я, ПІБ , приватний нотаріус нотаріального округу - області, на виконання п.10 ст. 29-1 Закону України «Про нотаріат», цією заявою повідомляю про намір зупинити нотаріальну діяльність за власним бажанням з .. вересня 2011 по ... вересня 2011 року у зв’язку з відпусткою.
как-то дюже срово "призупинити"....мороз по коже...
а я по рабоче-крестьянскому "" повідомляю , що з 19 грудня 2011 року по 01 січня 2012 року знаходжусь у відпусці"...вобщем если чо , то я на море...
Про зупинення нотаріальної діяльності на строк більше одного
тижня приватний нотаріус зобов'язаний не пізніше ніж за один
робочий день до дня зупинення нотаріальної діяльності письмово
повідомити Головне управління юстиції Міністерства юстиції України
в Автономній Республіці Крим, головні управління юстиції в
областях, містах Києві та Севастополі із зазначенням причин та
строку відсутності.
S.Anya написав:Щоб не створювати нову тему запитаю тут. Підкажіть, будь-ласка, в який наряд складати заяву помічника про надання відпустки?
mechtatel написав:Добрий день! Підкажіть, яким чином (по букві закону) ми повинні повідомляти управління про щорічну відпустку? Чи достатньо листа поштою? Чи відвозити нарочно в особову справу? Яка практика?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів