Номер повідомлення:#140
umka
» 11 січня 2011, 22:41
на пост 125524-б, ст. 13 ЗУ «Про заставу», від 06.07.2010 року зміни що до договорів застави транспортного засобу ,а саме вони підлягають обов’язковому нотаріальному посвідченню.686. Довіреність на представництво інтересів в суді має бути: а) обов’язково посвідчена нотаріально ст. 42 ЦПКБ) посвідчена нотаріально або посадовою особою організації, в якій довіритель працює, навчається, перебуває на службі, стаціонарному лікуванні або за місцем його проживанняв) посвідчена нотаріусом або посадовою особою органу місцевого самоврядуванняГ) посвідчена нотаріусом або посадовою особою повноваження яких визначені[B] в ст. 40 ЗУ [qoute]Про нотаріат[qoute].[/B]-ви пропустили цю фразу!!!!тому відповідь (Г)774. Перевірка організації нотаріальної діяльності здійснюється:а) не частіше одного разу в два роки, за графіком проведення планових комплексних перевірок, який надсилається для затвердження до Міністерства юстиції України Б) не частіше одного разу в два роки, за графіком який затверджується начальником управління юстиції та направляється в МЮУ. в) не рідше одного разу в два роки, за графіком який оприлюднюється та направляється на адресу нотаріуса.( Порядок перевірки організації нотаріальної діяльності державних і приватних нотаріусів та виконання ними правил нотаріального діловодства)[I]КЛЮЧ був Б, але я схиляюсь до відповіді (В)[/I]808-Строк дії особистих немайнових прав: а) встановлений ЦКУб) 10 роківВ) безстроково(ст.425 ЦКУ)тут також гра слів-(а)-встановлений ЦКУ, (в)-безстроково,тобто або знаєш ЦКУ, або знаєш, що безстроково...я вважаю, що це питання потрібно просто засвоїти, а при відподі А або В довести ЧОМУ така відповідь... 881-цей тест також ідентичний- Або-Або....:+)))мені дали пораду-подивись на лиця комісії і зорієнтуєшся як відповідати...тобто зможешь довести свою правоту, або ТІЛЬКИ ЧЕРЕЗ СУД...