Номер повідомлення:#3
SELLA
» 21 січня 2011, 18:22
" Д О В І Р Е Н І С Т Ь Місто ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Україна, Дев’ятого серпня дві тисячі десятого року Я, громадянка України .................., паспорт громадянина України серії № виданий 1.... області, зареєстрована за адресою: Україна, місто і, будинок 37 «б» ( тридцять сім «б»), квартира 172 ( сто сімдесят два), ідент..............., (далі довіритель) перебуваючи при здоровому глузді та ясній пам’яті, розуміючи значення своїх дій та їх правові наслідки і діючи добровільно, попередньо ознайомлений нотаріусом зі змістом статей 202, 203, 205, 206, 214, 237, 240, 244-249, 1000 Цивільного кодексу України, досягнувши попередньої усної домовленості, цією довіреністю уповноважую,------------------------------------------------ Громадянина України ................., що зареєстрований за адресою: .......................області Україна, бути моїм представником та представляти мої інтереси , що стосується отримання та легалізації , апостилізації належних мені документів в різних органах, організаціях і установах, архівах, органах ЗАГСу міністерства юстиції Російської Федерації.--------------------------- Для чого йому надається право: подавати від мого імені заяви, одержувати необхідні довідки та документи, в тому числі виписки документів, свідоцтва, копії та дублікати у всіх організаціях і установах, в тому числі в у відділах, управліннях і департаментах, органах ЗАГСу міністерства юстиції Російської Федерації, підписуватись за мене та здійснювати всі дії, які пов’язані з виконанням цієї довіреності----------------------------------- Довіреність видана терміном на один рік без права передоручення повноважень по даній довіреності іншим особам і дійсна до дев’ятого серпня дві тисячі одинадцятого року.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Довіреність мною прочитана, її зміст мені зрозумілий і відповідає моїй волі. Підпис: _________________ посвідчувальний напис Д О В Е Р Е Н Н О С Т Ь Город ....................... Украина, Девятого августа две тысячи десятого года Я, гражданка Украины ................... паспорт гражданина Украины серии АС № выдан......... Украины ........ области, зарегистрирована по адресу: Украина, дом 37 « Б»( тридцать семь ) квартира 172 ( сто семьдесят два)идентификационный код ........, (далее доверитель) находясь в здравом уме и ясной памяти, осознавая значение своих действий и их правовые последствия, действуя добровольно, заранее ознакомленный нотариусом с содержанием статей 202, 203, 205, 206, 214, 237, 240, 244-249, 1000 Гражданского кодекса Украины, по предварительной устной договоренности, данной доверенностью уполномочиваю, Гражданина Украины ......................., зарегистрированый по адресу: ...............Украина, быть моим представителем и представлять мои интересы , что касается получения и легализации , апостилизации принадлежащих мне документов в разных органах, организациях и учреждениях, архивах, органах ЗАГСа министерства юстиции Российской Федерации.-------------------------------- Для чего предоставляю ему право: подавать от моего имени заявления, получать необходимые справки и документы, в том числе выписки документов, свидетельств, копий и дубликатов во всех организациях и учреждениях, в том числе в отделах, управлениях и департаментах, органах ЗАГСа министерства юстиции Российской Федерации, расписываться за меня, а также выполнять все другие действия которые связаны с выполнением данной доверенности.-------------------------------------------------------- Доверенность выдана сроком на один год без права передоверия полномочий по данной доверенности другим лицам и действительна до девятого августа две тысячи одиннадцатого года.------------------------------------------------------------------------------------------ Доверенность мною прочитана, ее смысл мне понятен и соответствует моей воле.Подпись: ______подпись___________ посвідчувальний напис переклад"
Три золотых правила языка:
— Думай, что говоришь.
— Не говори того, чего не думаешь.
— Не всё, что думаешь, говори.