Номер повідомлення:#15
Vолодимир
» 21 червня 2006, 21:09
Шановний Radomir !По-перше, на мою особисту думку, кожен має вільне право на отримання різного роду інформації і ніхто його в цьому не може обмежити. Пропозиція Lehe вийти на зв'язок не мала за мету виявити хто стоїть за цим «ніком». Було інше бажання – допомогти отримати інформацію. Відповідно, прошу вибачення за несвідому спробу порушити таємницю персонального ніку. Я мав сподівання на гарантію нотаріальної таємниці. Ще раз прошу пробачення.По-друге, знову ж таки, на мою думку, коли особистість має свою позицію, поважає себе, то жодні мінюсти та палати не зможуть їй «забити баки», вони приходять і йдуть, а колеги залишаються завжди. Тому шановні колеги потрібно розуміти, що все що робиться непрозоро немає ніякого шансу на життя, а повага колег це найцінніша річ.По-третє, взагалі емоції це гарна штука, але потрібні:А) команда сильних однодумцівБ) конкретний план дійВ) стратегія та тактика і т.д.І головне це вже не формат сайту.По-четверте, я особисто дав свій номер телефону і головне «не подумав», що можу таким чином попасти у так званий «чорний список». Вони, ці списки усні чи письмові, скоріш за все є (хоча ті особи які їх ведуть просто трусливі та слабкі духом люди), але мені особисто до цих списків немає діла. І це не тому, що я такий крутий, я просто поважаю своїх колег та одночасно моїх друзів і товаришів.Р.s. стукачів в нотаріаті не повинно бути! Ваші пропозиції як з цим боротися? Особисто мені не зрозуміло як вони взагалі можуть працювати нотаріусами, особливо в світлі виконання вимог ст.8 нашого Закону, хоча наші взаємини і не можливо віднести до нотаріального процесу.
РОБІТЬ ДОБРО І ЗЛО ЗНИКНЕ САМО ПО СОБІ.