Номер повідомлення:#1034
net.***
» 11 лютого 2011, 20:05
[QUOTE]3. кум Коля когда узнает-от зависти утопиться![/QUOTE] анекдот вспомнилаНа уроці географії у школі:-Діти! Пограймо у гру. Я описуватиму вдачу якогось народу, а Ви вбудете відгадувати, що це за народ. Добре?- Домовились!- Отже, гарний народ: і працюють наче, і гостинні трішки, проте як вип'ють - ховайся, бо буде лихо...Петрик викрикує: -Та це ж москалі!-Ну, які ж москалі, Петрику, вони росіянами звуться... А взагалі то правильно! Сідай. Наступне: і хазяйновиті вони, у всьому порядок та рахунок знають, тільки от взимку в них снігу не випросиш...Марічка підскакує:- Я знаю, жиди це!Та які жиди - їх євреями кличуть. А взагалі то правильно! Сідай, Марічко. [B]Остання людність: хазяйновиті, щирі, гостинні люди, а хати в них маленькі-гарненькі, побілені поряд мальви ростуть... Все як у казці, проте вийде чоловік з хати, подивиться на хатинку сусіди і зціпивши зуби, промовить: [qoute]А, бодай вона згоріла...[qoute][/B]У класі мовчанка.-Ну, хто це? Що не знаєте? Чого мовчите?Тихенький голос з останньої парти:-Зате ми гарно співаємо...