Номер повідомлення:#102
vishenka
» 14 лютого 2011, 17:05
[B]bukvochka I[/B], дякую за підтримку!!! Стан - неописуемый!!!! Трясучка присутня цілодобово. Я ЗА повторення ногами і руками :):):)[B]Doroty[/B], не буду зараз доводити, але моя керівник стажування, у якої стаж 41 рік в нотаріаті, ніколи б цього не зробила!Тепер:пит.158 притримуюсь Б) Якщо у складі спадщини є майно, що потребує управління, а також у разі подання позову кредиторами спадкодавця до прийняття спадщини спадкоємцями нотаріус призначає хранителя майна. У місцевості, де немає нотаріуса, посадова особа органу місцевого самоврядування призначає у цих випадках над спадковим майном опікуна.1. Якщо у складі спадщини є майно, яке потребує утримання, догляду, вчинення інших фактичних чи юридичних дій для підтримання його в належному стані, нотаріус, а в населених пунктах, де немає нотаріуса, - відповідний орган місцевого самоврядування, у разі відсутності спадкоємців або виконавця заповіту укладають договір на управління спадщиною з [B]іншою особою[/B].Зважаючи на вищенаведене, відповідь В) буде найпідходящапит.188 -А)якщо вважати правильною відповідь -в) поверх не має значення, якщо до приміщення є окремий вхід з вулиці. - то, як же виконати те, що має бути окремий вхід, якщо ч[B]етвертий чи третій поверх[/B]??? Думаю, що це твердження просто доповнення до правильної відповіді [B]А)[/B]пит.209, маю надію, що питання у білеті буде точніше викладене, поки притримуюсь Б)пит.4 -Б), гадаю, що племінниця може звернутися, вона не входить до кола обмеженьНотаріус та посадова особа органу місцевого самоврядування, які вчиняють нотаріальні дії, не вправі вчиняти нотаріальні дії на своє ім'я і від свого імені, на ім'я і від імені свого чоловіка чи своєї дружини, його (її) та своїх родичів (батьків, дітей, онуків, діда, баби, братів, сестер), а також на ім'я і від імені працівників даної нотаріальної контори, працівників, що перебувають у трудових відносинах з приватним нотаріусом, або працівників даного виконавчого комітету.