Номер повідомлення:#166
Kosenko
» 14 лютого 2011, 20:11
Всім привіт!!! Склала іспит!!! Вважаю обов’язком поділитися з форум чанами!!!! Дякую всім за те, що є такий форум. Думаю на 90% допоміг підготуватися, хоча дуже активної участі в обговореннях не брала.Тести: всі з форуму нічого нового, хоча заплутатися дуже легко, тому БУДЬТЕ УВАЖНІ!!! НЕ ПОСПІШАЙТЕ!!!! Податкового не було. Діловодства також не було. Багато питань по іпотеці! Трохи по інтелектуальній власності! Чимало по спадщині! Були питання з ЦПК! Відповіді всі необхідно давати по діючому законодавству, так зауважила представник Мінюсту. Хоча одне питання й досі не дає спокою: Хто не може бути свідками при посвідченні заповіту? А) ос. на кого посвідчується б) батьки та близькі родичі заповідача в) ос. яка не може прочитати або підписати заповіт. Всі варіанти підходять ст. 1253 Я відповіла В.З задачею мені пощастило =)) Гр. звернувся до нотаря посвідчити згоду на усиновлення доньки і передати органу опіки і пікл. в Сумську обл.. Нотар посвідчив. Через три дні гр.. звернувся з проханням скасувати нотар. дію! Дії нотаря.В трьох варіантах мова йшла про те що не можливо скасувати нотар дію. В 4 варіанті нотаріус прийняв заяву про скасування нотаріальної дії. В 5 вар. Нотар прийняв заяву про скасування згоди на усиновлення. Звісно вар. 5!!!! Але речення дуже заплутані багато посилань на закон., тому БУДЬТЕ УВАЖНІ!!! НЕ ПОСПІШАЙТЕ!!!!Документ: договір позики! Помилки елементарні! 1) укладений 2010 року гроші повернути до 2009 р. 2) сума в доларах по курсу 2008 року 3) повернути треба в євро 4)якщо позичальник не віддасть гроші,виконавча служба забере все майно 5) договір у двох примірниках 6) гроші передані у користування, а не у власність 7) посвідчував державний нотар, а № 19!!!!А взагалі на мою думку успіх залежить від позитивного настрою!!!! Віри в легкий білет!!!! А ще дружнього налаштування!!!! Адже нотарі (і стажисти) мають бути колегами, а не суперниками!!! Якщо ж і обирати за справу життя нотаріат, то мати навколо колег-друзів!!!!! Чого всім бажаю!!!! Так легше жити, вирішувати спірні питання, отримувати задоволення від роботи!!!!! Всім УСПІХУ!!!!! Легкого білету!!!!! І БУДЬТЕ УВАЖНІ!!!