Номер повідомлення:#414
Бедуин
» 16 лютого 2011, 00:20
[QUOTE]Бедуин щодо зброї напишіть своє розуміння алгоритму...[/QUOTE]Я б з радістю. Але в цій задачі запитань по тексту так багато, що це просто жах. да і Наказ 622 виписаний для працівників ОВС. нормальній людині там розібратися дуже не легко. єдине в чому впевнена на 100% це те, що, якщо спадкоємці прийняли спадщину то заходи до охорони не вживаємо.А от чи буде вважатися кортик і пістолет спадковим майном - не впевнена. По-перше, [B][I]віце-адмірал вийшов у відставку з правом носіння особистої зброї: пістолета і кортика[/I][/B]В Наказі 622 я знайшла 12.24. Генерали, адмірали, офіцери Міністерства оборониУкраїни, Національної гвардії України, Державного комітету усправах охорони державною кордону України, Служби безпеки України,Управління державної охорони, а також особи вищого, старшого тасереднього начальницького складу органів внутрішніх справ України[[I]B]при звільненні в запас або відставку з правом носіння військовоїформи [U]зберігають кортики без дозволу органів внутрішніх спра[/U][/I]в.[/B] Уразі смерті власника кортики здаються родичами у військовікомісаріати або в органи внутрішніх справ за місцем проживаннявласника.я так розумію, що кортик в даному випадку не належить такій особі і наданий у користування у зв[qoute]язку з тим, що така особа має право носити форму. І саме тому, цей кортик здається до органів в разі сметрі такої особи. ну начеб то поки що всі думки. Для вирішення цієї задачі слід залучити [qoute]експертів[qoute].