Номер повідомлення:#424
Mahadjan
» 16 лютого 2011, 11:50
Доброго ранку!!!Я хочу повернутися до пост. 377А яка ваша думка, що до цього тесту, з урахуванням ст.201 З.К526. В якому випадку робиться нормативна грошова оцінка земельної ділянки: а) для визначення розміру земельного податкуб) втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництвав) економічного стимулювання раціонального використання та охорони земельг) при визначенні державного мита при міні, спадкуванні та даруванні земельних ділянок (на форуме – это правильный вариант)д) при визначені орендної плати за земельні ділянки державної та комунальної власності.На попередніх гілках я знайшла це питання:[B]1132 В якому випадку робиться нормативно грошова оцінка земельної ділянки [/B]1.[U]для визначення розміру земельного податку, втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва, економічного стимулювання раціонального використання та охорони земель, при визначенні державного мита при міні, спадкуванні та даруванні земельних ділянок, при визначенні орендної плати за земельні ділянки державної та комунальної власності [/U]2. втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва, економічного стимулювання раціонального використання та охорони земель, при визначенні державного мита при міні, спадкуванні та даруванні земельних ділянок, при визначенні орендної плати за земельні ділянки державної та комунальної власностіІ ось коментує особа, якій на іспиті попався цей тест:Відповідь № 1 (только этот ответ не на первом месте был и вообще надо смысл знать!)обратите внимание на п. 3 ст. 201 ЗК. Поэтому ст. 5 лучше выучить как стих по грошовой оценке