Номер повідомлення:#657
vishenka
» 18 лютого 2011, 13:56
Доброго дня, [B]ДОРОГЕНЬКІ І ЛЮБІ МОЇ ФОРУМЧАНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][B][qoute]Очучения - незабываемые и непередаваемые[qoute]!!!!!!!!![/B]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!З першого разу самій здати! Справедливість є!!!!!!!Я від щирого серця хочу вам [B]подякувати за ВЕЛИЧЕЗНУ підтримку, теплі і щирі слова!!!![/B]Повірте, це мені [B]ДУУУУУЖЕ[/B] допомогло! Я така рада, що з вами спілкуюсь. [B]МИ - сім[qoute]я і сила!!!!![/B] обговорюючи питання на форумі, постійно себе перевіряєш. Я вас дуже прошу - [B]вірте в свої сили[/B]! не опускайте руки, прикладайте щонайбільше зусиль, учіть - воно все стократно повернеться до вас УСПІХОМ.А ще: [B]просіть БОГА!!!!!!!МОЛІТЬСЯ! Господь надзвичайно добрий.Я завжди кажу:[qoute] Бог високо - бачить далеко!!!!!!!!![/B]Я дуже переживала і переживаю за всіх і кожного з форумчан. ВИ МОЛОДЦІ!!!!Ваші старання просто так не минуться, повірте.bukvochka I, я так зрозуміла, іспит у Вас вже дуже скоро - кінець березня не за горами! Тримайтесь, у Вас і всіх, хто наполегливо вчиться, все ОБОВ[qoute]ЯЗКОВО получиться.[B]Всем повезёт,flame,bear,Doroty,Graal,UnweAryinG,KikoTER,bukvochka I,Mahadjan,Бедуин і всім-всім форумчанам ще раз ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ![/B]Щодо білета: ваші побажання на рахунок [B]безконфліктного і легкого білета ЗДІЙСНИЛИСЬ.А ще я дуже просила про це БОГА!!!!![/B]за всі свої роки, повірте, я здала дуже багато іспитів. Але такого(як для мене) легкого білета ще не мала. (можливо , через те, що просто ВСЕ ВЧИЛА!) Думаю, раніше, він не здався б для мене такий легкий. Проте, майже, безконфліктний, то точно!!!!!два питання трошки такі не визначені, але....Я, чесно кажучи, не знаю, що точно у мене було неправильно. Хотіла взнати(щоб викласти на форум), накричали,чого це я здала та ще щось хочу - йдіть додому!!! ))))))Трохи пізніше я пригадаю, складу і викладу на форум свій білет.Ще раз дякую. [B]У ВАС ВСЕ ВИЙДЕ!!!!![/B]Дорогенькі користувачі -[B] не будьте лише читачами[/B], беріть участь у обговореннях.!!!!!!!! [B] УДАЧІ!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B]