Номер повідомлення:#58
vishenka
» 18 лютого 2011, 19:58
[B]bukva I,[/B] все, як написала UnweAryinG501-б) (ст. 18 ЦК)506-в) (ст. 1250 ЦК)507-в) (приватний нотаріус не передає на зберігання у свій архів, а документи там постійно, а коли діяльність пипиняється, тоді передає)508-б) (ст. 1238 ЦК)509-в) ст 112 ЦК512-в) (ст. 665 ЦК)515-а) (ст. 547 ЦК)516-в) (ст. 413 ЦК)526- щодо цього тесту: на іспиті будуть відповіді по-іншому викладені: точно не знаю, але розповідала одна дівчинка, що було три варіанта і треба було вибрати вірний, а для цього потрібно всього-навсього знати ст. 13 ЗУ «Про оцінку земель», щоб точно вибрати, бо буде усіляке.540-в) (п. 40 Інстр)544-а) (ст. 100 СК)572-в) (ст.29 ЗУ про іпотеку)573-в) (ст. 37 ЗУ про НОТ)589-а) (ст. 3 ЗУ про цінні папери)592-б) (ст. 36 ЗУ про іпотеку)Ну, ніяк нема часу написати, ввечері все виклам.[B]UnweAryinG[/B], на рахунок консульської легалізації! Мені теж попало таке питання(можливо, таке ж). З довгими відповідями. Зараз спробую його сформулювати:Хто проводить консульську легалізацію окументів, які виходять від іноземних держав, для використання їх на території Україниа) консульську легалізацію проводять дипломатичні представництва, консульські установи відповідно до міжнародних договорів і законодавства Україниб) консульську легалізацію проводить Міністерство Юстиції України відповідно до міжнародних договорів і законодавства Українив)консульську легалізацію проводять дипломатичні представництва, консульські установи та Міністерство Юстиції України відповідно до міжнародних договорів і законодавства УкраїниТут я застановилась, бо відразу точної відповіді не знала. Зосередилась і почала логічно думати і згадувати, що читала:прийшла до висновку, що Б) і В) ні в якому разі не можуть бути правильними, тому що [B]Міністерство Юстиції України [/B] [B]не[/B] проводить консульську легалізацію, а лише [B]проставляє апостиль[/B], а це різні речі - різна процедура!