Форум

Інформаційний ресурс

видача дублікату договору купівлі-продажу

Номер повідомлення:#31

Повідомлення Бедуин » 24 лютого 2011, 19:35

[QUOTE]если нужно для обращения в суд или еще для каких либо действий тогда справка о том, что такой договор был.[/QUOTE]ось тут я більше всього погоджусь. була така ситуація, і дублікат особі дійсно був потрібен для звернення до суду, оскільки його правовстановлюючий викрали або він його втратив (але підтвердити жоден факт документарно не зміг). Робили запит в БТІ і дійсно квартира вже була зареєстрована на іншого власника за іншим документом. тому і видавали довідку і копію з справ нотаріуса. [B]Natalja[/B], а Вам я раджу взяти заяву від Вашого клієнта де він напише, що оригінал договору дійсно втрачений. В любому випадку Ви можете взяти тайм аут для витребування додаткових відомостей необхідних для вчинення нотаріальної дії.
Зображення
Бедуин

Повідомлення: 589
Дякував (ла): 15 раз.
Подякували: 16 раз.

Номер повідомлення:#32

Повідомлення Natalja » 24 лютого 2011, 19:41

Я переживаю, что если будет подано заявление на выдачу дубликата, в связи с утратой оригинала, то прийдется мне выносить постанову об отказе, а на что ссылаться в ней все-таки не понятно
Natalja

Номер повідомлення:#33

Повідомлення Veдьмо4ка » 24 лютого 2011, 19:44

[QUOTE]Я переживаю, что если будет подано заявление на выдачу дубликата, в связи с утратой оригинала, то прийдется мне выносить постанову об отказе, а на что ссылаться в ней все-таки не понятно[/QUOTE]я вот не понимаю, чего все сразу про постанову думают, а как єто разрулить на уровне переписки.. подумайте ... а то сразу постанову... сначала письмо с разїяснениями, если не поймет, тогда еще одно письмо ... учу вести длительную переписку - дорого...
Лучше быть любимой врединой, чем никому ненужным совершенством!
Зображення
Veдьмо4ка

Повідомлення: 3855
Дякував (ла): 708 раз.
Подякували: 536 раз.

Номер повідомлення:#34

Повідомлення VITAminka » 24 лютого 2011, 19:45

Бедуин [QUOTE]Вам я раджу взяти заяву від Вашого клієнта де він напише, що оригінал договору дійсно втрачений[/QUOTE]т.е. вы, зная, что оригинал НЕ утрачен, советуете клиенту написать заведомо неправдивые сведения?? вы бы так сами себе посоветовали бы - взять заранее гемморойную заяву?[QUOTE]В любому випадку Ви можете взяти тайм аут для витребування додаткових відомостей необхідних для вчинення нотаріальної дії. [/QUOTE] можно со ссылкой на норматив: КАКИЕ свдения и документы обязан истребовать нотариус для выдачи дубликата?
Я живу, как положено, а положено у меня на всё!!!
VITAminka

Повідомлення: 7034
Дякував (ла): 811 раз.
Подякували: 2560 раз.

Номер повідомлення:#35

Повідомлення Доктор ZAZ » 24 лютого 2011, 19:46

Чего непонятно? Сто раз писали [QUOTE]29. У разі [U][I][B]втрати [/B][/I][/U]або зіпсування документа, посвідченого або виданого нотаріусом, за письмовою заявою осіб, за дорученням яких або щодо яких вчинялася нотаріальна дія, державним нотаріусом державного нотаріального архіву видається дублікат [U][I][B]утраченого [/B][/I][/U]або зіпсованого документа. { Абзац перший пункту 29 в редакції Наказу Міністерства юстиції N 1062/5 ( z0518-09 ) від 15.06.2009 }[/QUOTE][B]Не утрачен оригинал![/B] В архиве другого нотариуса лежит! Детсад.Брать заяву, лезть в правичины, распечатывать вытяг о продаже, [B]как доказательство отсутствия утраты[/B] Писать поставнову об отказе со ссылкой на п. 29
Когда начинают часто говорить о патриотизме, значит - опять что-то украли
Доктор ZAZ

Повідомлення: 10860
Дякував (ла): 4836 раз.
Подякували: 13849 раз.

Номер повідомлення:#36

Повідомлення VITAminka » 24 лютого 2011, 19:46

Natalja, читайте внимательно №30 со слов [qoute]понимаете[qoute]
Я живу, как положено, а положено у меня на всё!!!
VITAminka

Повідомлення: 7034
Дякував (ла): 811 раз.
Подякували: 2560 раз.

Номер повідомлення:#37

Повідомлення Бедуин » 24 лютого 2011, 19:49

[QUOTE]я вот не понимаю, чего все сразу про постанову думают, а как єто разрулить на уровне переписки.. [/QUOTE]підтрмую! саме дороге в даному випадку це виграний час. [QUOTE]Неподання відомостей та документів на вимогу нотаріуса є підставою для відкладення, зупинення вчинення нотаріальної дії або відмови у її вчиненні[/QUOTE]спочатку відкладення, потім зупинення, а вже потів відмова у вчиненні.
Зображення
Бедуин

Повідомлення: 589
Дякував (ла): 15 раз.
Подякували: 16 раз.

Поперед.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів