Форум

Інформаційний ресурс

Іспит 08.03.2011

Номер повідомлення:#61

Повідомлення bukva I » 09 березня 2011, 02:10

Я мала на увазі, що якщо питання звучить:[QUOTE] [B]Відзначити долі в спадковому майні.[/B], [/QUOTE] так, то і необхідно ділити цю долю в спадковому майні....????
bukva I

Повідомлення: 1719
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 19 раз.

Номер повідомлення:#62

Повідомлення bukva I » 09 березня 2011, 02:15

[B]Бедуин[/B] я с Вами на сегодня вынуждена попрощаться, ибо глаза уже на лбу, а еще хочю Ваш лист уважно прочесть.....Спасибо Вам за работу! Я откланялась!
bukva I

Номер повідомлення:#63

Повідомлення bukva I » 09 березня 2011, 12:12

Доброго дня! Усім сьогодні натхнення! Ось ще виявила у себе задачку величеньку......Пізніше, коли хто зявиться на форумі, можна її обсудити....До нотаріуса звернувся громадянин України, з проханням засвідчити вірність перекладу з української мови на російську мову документів, що підтверджуюють факти, що мають істотне юридичне значення. Одночасно були подані рішення судових органів України (включаючи Верховний суд) про відмову в позовному судочинстві про відшкодування шкоди, за вказанами фактами, на підставі невизнання існування цих фактів фактів, і з проханням засвідчити вірність підпису на цих рішеннях.Крім того, громаднянин заявив, що підставі відмови в правовому захисту з боку адвокатів, до яких він звертався він розраховує, що нотаріус, при вчинені зазначених дій, відповідно до ст. 51 ЗУ [qoute]Про нотаріат[qoute], негайно повідомитть в правоохоронні органи органи про порушення законодавства, а саме цивільно-процесуальних прав, та прав людини.Дії нотаріуса?1. засвідчити переклад і відмовити у засвідченні вірності підпису на рішеннях судових органів.2. засвідчити ппереклад, відмовити у засвідченні вірності підпису на рішеннх судових органів, і надіслати в району прокуратуру за місцем реємстрації нот контори лист про виявлені порушення законодавства3. засвідчити переклад, відмовити у засвідченні вірності підпису на рішеннях судових органів, і надіслати в району прокурату за місцем мешкання громадянина лист про виявлені порушення законодавства3.засвідчити переклад, відмовити у засвідчені вірності підпису на рішення судових органів, і надіслати в райнну прокурату за місце здійсненняфактів, що свідчать про порушення законодавства лист, для перевірки цих фактів4. засвідчити вірність перекладу, і надіслати до генеральної прокуратури У два листи- лист про виявлені факти, які порушують чинне законодавство-лист з вимогою перевірити тотожність підпису відповідальних осіб судвої влади, які відмовили у судочиністві позовної заяви за вказаними фактами, включаючи ВСУ5. ВІДМОВИТИ У ВЧИНЕННІ НОТ ДІЇпри цьому факти, викладені в документахгромадянина, вважаться як такі, що безперечно існували.
bukva I

Номер повідомлення:#64

Повідомлення Riviera » 09 березня 2011, 12:16

Доброго утречка всем!На задачу 1. засвідчити переклад і відмовити у засвідченні вірності підпису на рішеннях судових органів.Оснований для от отказа в переводе нет. На судебном решении подписи не заверяются. Все ответы с сообщениями куда-то мне кажутся полным бредом.
Riviera

Повідомлення: 208
Дякував (ла): 25 раз.
Подякували: 32 раз.

Номер повідомлення:#65

Повідомлення bukva I » 09 березня 2011, 12:26

Так я розумію, що нотаріус може засвідчити переклад...., але мені не зрозуміло навіщо громадянину робити цей перекладддд......, яка в нього ціль....
bukva I

Номер повідомлення:#66

Повідомлення Riviera » 09 березня 2011, 12:34

А нам не важно зачем ему нужен перевод, есть условия задачи которые говорят, что потверждают факты, которые имеют юридическое значение. Мне не понятно, зачем такое условие [I]при цьому факти, викладені в документахгромадянина, вважаться як такі, що безперечно існували.[/I]
Riviera

Номер повідомлення:#67

Повідомлення bukva I » 09 березня 2011, 12:42

[QUOTE]при цьому факти, викладені в документах громадянина, [B]вважаться [/B]як такі, що безперечно існували.[/QUOTE]А в умовах задачі чітко зазначено що є [QUOTE][B]рішення судових органів [/B]України (включаючи Верховний суд)про відмову в позовному судочинстві про відшкодування шкоди, за вказанами фактами, на підставі невизнання існування цих фактів фактів[/QUOTE]Тому хто створював, цю задачу, хай вважає, що завгодно.....Мабуть це маніпуляція щодо ст.51 ЗУ ПН
bukva I

Номер повідомлення:#68

Повідомлення bukva I » 09 березня 2011, 12:46

Шось мене цей переклад напрягає......,
bukva I

Номер повідомлення:#69

Повідомлення bukva I » 09 березня 2011, 14:26

Скажіть а от в такому питанні, не можна дві відповіді виділити, відповідно до Положення п. 1.5, чи виділяємо, найбільш ширшу.....???50. Реєстраторами Спадкового реєстру є:а/. д[U]ержавні нотаріальні контори, державні нотаріальні архіви, приватні нотаріуси (п. 1.5. Полож . про спадк реєстр)[/U]б/.[U] ДП „Інформаційний Центр” МЮУ[/U]в/. банки та кредитні спілки.
bukva I

Номер повідомлення:#70

Повідомлення Riviera » 09 березня 2011, 14:36

К сожалению, два ответа нельзя выделять. 50 А
Riviera

Номер повідомлення:#71

Повідомлення bear » 09 березня 2011, 14:38

пост 69[B]А [/B]Б администраторВопрос к форумчанам кто проходил электронные тесты, неужели все ответы правильные? Я уже нашол не одну ошибку и опять же спорные вопросы. Когда все проверю выложу чтоб [B]Ls7[/B] внёс поправки.
bear

Повідомлення: 663
Дякував (ла): 257 раз.
Подякували: 388 раз.

Номер повідомлення:#72

Повідомлення KikoTER » 09 березня 2011, 14:57

Доброго дня усім! Зі святом Вас дорогі (НАЙдорожчі для стажиста) форумчанки!!! Бажаю, щоб після ВДАЛОЇ здачі екзамену Ваші оченята світились від щастя! Я вірю що саме так і БУДЕ!!!! Вибачайте що із запізненням, просто лише сьогодні отримав доступ до комп'ютера! Екзамен у Тернополі здавало 4 осіб і здали .................... УСІ!!! Коли вдасться поспілкуватись з уже майбутнім нотаріусом ) то викладу її емоції, поради і при можливості білет.
KikoTER

Повідомлення: 487
Дякував (ла): 224 раз.
Подякували: 252 раз.

Номер повідомлення:#73

Повідомлення bukva I » 09 березня 2011, 15:11

Ребята помните мы много раз спорили по этому тесту:56. Перевірка наявності або відсутності спадкової справи за даними спадкового реєстру здійснюється:а/. за датою смерті спадкодавцяб/. за ідентифікаційним номером у державному реєстрі фізичних осіб – платників податків та/або призвіщем ім’ям по батькові (за наявності) спадкодавця [U]в/. за прізвищем ім’я по батькові спадкоємця[/U]ТАК ВОТ ИСТИНА:это ответ в), б) по старому положениеюа) точно не э ширшим......Розмовляла з информюстом, так вот они сказали, что да, на такой впрос в тестах они не раз давли разяснения особам, які здвала іспити, і мали намір оспорювати рішення КК. Так вот верний ответ в), так как идеально по положению есть а + в, но так как, необходимо вибрать между а и в, то только в), даже если в тесте нет слова (за наявности)
bukva I

Номер повідомлення:#74

Повідомлення KikoTER » 09 березня 2011, 15:21

bukva I - я теж вибираю В) - хоча насторожує той факт, що [QUOTE]на такой впрос в тестах они не раз давли разяснения особам, які здвала іспити, і мали намір оспорювати рішення КК[/QUOTE] ТОбто ці особи вибирали в) і їм зараховували як НЕправильну відповідь?
KikoTER

Номер повідомлення:#75

Повідомлення bukva I » 09 березня 2011, 15:23

нет в тому то и справа, що вибирали [B]чи то а, чи то б.....[/B], так как в вопросе в) не біло слова:- за прізвищем ім’я по батькові [U](за наявності) [/U] спадкодаця
bukva I

Номер повідомлення:#76

Повідомлення bear » 09 березня 2011, 15:27

пункт 3.3 абз.2 Перевірка наявності або відсутності спадкової справи за даними Спадкового реєстру здійснюється за прізвищем, ім'ям, за наявності по батькові [B]спадкодавця, [/B]ідентифікаційним номером у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків та інших обов'язкових платежів (за наявності) та датою смерті спадкодавця. { Пункт 3.3 глави 3 в редакції Наказу Міністерства юстиції N 1263/5 від 15.07.2009
bear

Повідомлення: 663
Дякував (ла): 257 раз.
Подякували: 388 раз.

Номер повідомлення:#77

Повідомлення KikoTER » 09 березня 2011, 15:35

ясненько... [B]bukva I[/B] Ви зараз дуже зайняті?
KikoTER

Номер повідомлення:#78

Повідомлення flame777 » 09 березня 2011, 15:37

KikoTER дякую за привітання, тернопільчани МОЛОДЦІ :))))
flame777

Повідомлення: 826
Дякував (ла): 8 раз.
Подякували: 2 раз.

Номер повідомлення:#79

Повідомлення bukva I » 09 березня 2011, 15:38

bear да да да, сейчас все напишу
bukva I

Номер повідомлення:#80

Повідомлення flame777 » 09 березня 2011, 15:40

56. Перевірка наявності або відсутності спадкової справи за даними спадкового реєстру здійснюється:а/. за датою смерті спадкодавцяб/. за ідентифікаційним номером у державному реєстрі фізичних осіб – платників податків та/або призвіщем ім’ям по батькові (за наявності) спадкодавцяв/. за прізвищем ім’я по батькові спадкоємця ???в) - може спадкодавця?
flame777

Номер повідомлення:#81

Повідомлення flame777 » 09 березня 2011, 15:49

Riviera на пост 63, 64 , а як же бути з тим, що згідно ст. 51 ЗУ [qoute]Про нотаріат[qoute] нотаріус негайно повідомляє відповідні правоохоронні органи про виявлені порушення законодавства!!!??? Це при тому, що згідно умов задачі - факти, викладені в документахгромадянина, вважаться як такі, що безперечно існували.
flame777

Номер повідомлення:#82

Повідомлення bukva I » 09 березня 2011, 16:01

Блин у меня юррадник дико тормозит уже четыре раза пыталась ответ написать.....Так вот у меня в книге редакция следующая: 56. Перевірка наявності або відсутності спадкової справи за даними спадкового реєстру здійснюється:а/. за датою смерті спадкодавцяб/. за ідентифікаційним номером у державному реєстрі фізичних осіб – платників податків та/або призвіщем ім’ям по батькові (за наявності) спадкодавця в/. за прізвищем ім’я по батькові [B]спадкодавця[/B]в Тестах Всем повезет56. Перевірка наявності або відсутності спадкової справи за даними спадкового реєстру здійснюється:а/. за датою смерті спадкодавцяб/. за ідентифікаційним номером у державному реєстрі фізичних осіб – платників податків та/або призвіщем ім’ям по батькові (за наявності) спадкодавця в/. за прізвищем ім’я по батькові [B]спадкоємця[/B]Соответсвенно моя редакция где то уже всплывала, поэтому если в такой редакции как у меня, то в) ПРЕДУПРЕЖДУН, ЗНАЧИТ ВООРУЖЕН.....у нас есть выбор.....Так вот ответ [B]ЗА ДАТОЮ СМЕРТИ НИ В ЯКОМУ РАЗІ[/B], НІ В ТІЙ РЕДАКЦІЇ ЩО МЕНЕ, НІ В ТІЙ РЕДАКЦІЇ ЩО [qoute]Все повезет[qoute]Поєтому конфликт исчерпан, любом случаии :))), на одну проблему меньше
bukva I

Номер повідомлення:#83

Повідомлення bukva I » 09 березня 2011, 16:03

[B]KikoTER[/B] вибачте поки, що дуже зайнята......
bukva I

Номер повідомлення:#84

Повідомлення Riviera » 09 березня 2011, 16:11

С последним абзацем в задаче возникают все трудности. Я исхожу из того, что есть решения суда, их можно обжаловать, в том числе и ВСУ в Страсбург, и именно факты, изложенные в решениях судов считаются такими, что имеют место быть. Нотариус может опираться на документы, получается из условий задачи, что факты имеют место, но слов клиента. Выбирала бы 1 ответ, но этот последний абзац......... А что в ключе?
Riviera

Номер повідомлення:#85

Повідомлення bukva I » 09 березня 2011, 16:20

[B]Далее доношу ифу гос. нот контори, относительно проблеми которую ми разбирали раньше.....[/B] с [B]Бедуин[/B] , [B]Mahadjan[/B]1. Относительно вопроса, когда, спадкоэмць обовязкової частки її приймає (заяву на прийняття подав), але помирає не встигнувши її оформити (отримати свідоцтво на право на спадщину)......ТОСпадкоємці, померлої особи, яка мала право на отримання обовязкової частки, але померала не встигнувшиїї оформити, [B]будуть мати право на таку частку......[/B]2. Относительно вопроса про заповіт: коли заповіт складено на двох осіб, одна особа яка була у заповіті, помирає до відкриття спадщини, то частка такої особи [B]розподіляється між спадкоємцями за законом[/B], вона вважається як така яка не охоплена заповітом.......
bukva I

Номер повідомлення:#86

Повідомлення bukva I » 09 березня 2011, 16:21

[B]Riviera[/B] НА ПОСТ 84 ключа нет
bukva I

Номер повідомлення:#87

Повідомлення Бедуин » 09 березня 2011, 16:33

[QUOTE]На задачу 1. засвідчити переклад і відмовити у засвідченні вірності підпису на рішеннях судових органів.Оснований для от отказа в переводе нет. На судебном решении подписи не заверяются. Все ответы с сообщениями куда-то мне кажутся полным бредом.[/QUOTE]повністю підтримую. ні в які прокуратури нотаріус нічого не повідомляє. [QUOTE]1. Относительно вопроса, когда, спадкоэмць обовязкової частки її приймає (заяву на прийняття подав), але помирає не встигнувши її оформити (отримати свідоцтво на право на спадщину)......ТОСпадкоємці, померлої особи, яка мала право на отримання обовязкової частки, але померала не встигнувшиїї оформити, будуть мати право на таку частку......[/QUOTE]згодна. ОЧ не переходить тільки по спадковій трансмісії, а якщо особа прийняла (фактично або шляхом подачі заяви), то вона (ОЧ) входить до складу спадкового майна [QUOTE]2. Относительно вопроса про заповіт: коли заповіт складено на двох осіб, одна особа яка була у заповіті, помирає до відкриття спадщини, то частка такої особи розподіляється між спадкоємцями за законом, вона вважається як така яка не охоплена заповітом.......[/QUOTE]И я И я И я ТАКОГО мнения! Але, в ключ закладено по ППВСУ (все спадкоємцю за заповітом)....І тут у мене найскладніша дилема всього життя якщо на іспиті випаде саме ця задача. Відповідати як в [qoute]КЛЮЧІ[qoute], чи відповідати ПРАВИЛЬНО і потім на ВКК відгавкуватися!
Зображення
Бедуин

Повідомлення: 589
Дякував (ла): 15 раз.
Подякували: 16 раз.

Номер повідомлення:#88

Повідомлення Бедуин » 09 березня 2011, 16:36

[QUOTE]С последним абзацем в задаче возникают все трудности. Я исхожу из того, что есть решения суда, их можно обжаловать, в том числе и ВСУ в Страсбург, и именно факты, изложенные в решениях судов считаются такими, что имеют место быть. Нотариус может опираться на документы, получается из условий задачи, что факты имеют место, но слов клиента. Выбирала бы 1 ответ, но этот последний абзац.........[/QUOTE]Я так розумію, що порушення вимог законодавства відноситься до дій адвоката, який не надав правову допомогу. а ці факти не є доведеними, так як це зі слів клієнта. Крім того, громаднянин заявив, [U]що підставі відмови в правовому захисту з боку адвокатів, до яких він звертався [/U]він розраховує, що нотаріус, при вчинені зазначених дій, відповідно до ст. 51 ЗУ [qoute]Про нотаріат[qoute], негайно повідомитть в правоохоронні органи органи про порушення законодавства, а саме цивільно-процесуальних прав, та прав людини
Зображення
Бедуин

Повідомлення: 589
Дякував (ла): 15 раз.
Подякували: 16 раз.

Номер повідомлення:#89

Повідомлення bukva I » 09 березня 2011, 17:20

[B]Бедуин[/B] [B]ще до питання про спадковий реєстр[/B]....., ми разом з жіночкою з інформюсту клікали, поиск за датою смерті.... так за датою смерті навіть не шукає.... пише [qoute]Невірний параметр пошуку[qoute]А от коли задавали параметр пошуку за ід кодом, воно шось там шукала, але жіночка сказала, що це буде не повна інфа...... але то таке... головне відповідь.....І звернула мою увагу на те, що Перевірка наявності або відсутності спадкової справи за даними Спадкового реєстру здійснюється за прізвищем, ім'ям, за наявності по батькові спадкодавця, ідентифікаційним номером у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків та інших обов'язкових платежів (за наявності) [B]та датою смерті спадкодавця.[/B][B]не АБО[/B]Так що точно, якщо питання навіть буде зі словом [B]спадкодавець[/B] как у п. б) тесту [qoute]Всем повезет[qoute], то ответ точно [B]б)[/B]якщо тест як у мене, тобто призвіщем імям по бптькові [U]спадкодавця [/U]то [B]в)[/B] більш повна інфаЗа датою смерті не буде точно....
bukva I

Номер повідомлення:#90

Повідомлення flame777 » 09 березня 2011, 17:48

знайшла у себе іще якісь тести, з тих, що скачувала раніше, тести Всем повезет закінчуються на 1035, тому думаю це продовження якщо у когось немає, користуйтеся
flame777

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]