Форум

Інформаційний ресурс

Іспит 08.03.2011

Номер повідомлення:#121

Повідомлення Riviera » 10 березня 2011, 01:28

Лекции, фонограммы, видеограммы, передачи - интелелектуальная собственность ЗУ [qoute]Об авторском праве и смежных правах[qoute]. На 1048 я вот что думаю. Мы ведь не знаем ключа и мнение комиссии, более правильно, конечно, Б, но Г нельзя исключать, т.к. например если это ключ, то мнение комиссии может быть: [qoute]Как можно отчуждать без согласия ОПП?[qoute] и зачтут неправильным и ведь правы будут. но это так, мысли о комиссии и ключах. Может смысл вопроса в слове [qoute]Наследство[qoute], как бы каверзность и тогда конечно Б.
Riviera

Повідомлення: 208
Дякував (ла): 25 раз.
Подякували: 32 раз.

Номер повідомлення:#122

Повідомлення bukva I » 10 березня 2011, 01:28

Сьогодны почала тестдрайв усіх тестів у сукупності..... так от я звернула увагу на питання:228. Приватний нотаріус сплачує податок зі свого доходу:а) щоквартальноб[B][B][U]) один раз після закінчення звітного року[/U][/B][/B]в) один раз після закінчення звітного року та подачі декларації, але щоквартально сплачує авансові платежі.А разве щокварталу нотаріус не зобовязаний сплачувати авансові платежі......????220. Якщо в нотаріуса виникли сумніви відносно дієздатності учасника правочину:а) він відмовляє у вчиненні правочинуб) відкладає вчинення правочину і з’ясовує питання щодо наявності рішення суду про визнання особи недієздатною (ст. 60 ЦКУ+п. 3 ст. 44 ЗУ «ПН»)в) відмовляє у вчиненні правочину та відразу повідомляє про своє припущення орган, який компетентний звертатися до суду про визнання особи недієздатною.Cт 60 ЦК Суд встановлює піклування над фізичною особою у разі обмеження її цивільної дієздатності і призначає піклувальника за поданням органу опіки та піклування.Алгоритм такий: нотаріус видзначає, що особа якась страненька, і [U]зобовязаний [/U]направити лист - звернення до ОПП???
bukva I

Повідомлення: 1719
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 19 раз.

Номер повідомлення:#123

Повідомлення bukva I » 10 березня 2011, 01:31

[B]Riviera [/B] на пост 121 єто тесты из книги [qoute]Іспит нотаріуса[qoute] у меня есть ключ єто диск, суппер защитній, который нельзя скопировать....но на очевидніе вещи отвечал абсурдно, поэтому я ему не доверяюююю....
bukva I

Номер повідомлення:#124

Повідомлення bukva I » 10 березня 2011, 01:37

Завтра отдаю книжку на сканирование там 250 вопросов последних новые, которые я на форуме не встречала, я ее уже один раз сканировала, но кадабра получалась, вот нашла ребят, которые обещали, что все нормально отсканирую. Еще сказали, что у меня сканер это вчерашний день, а я вандал при обращении с техникой....:)))
bukva I

Номер повідомлення:#125

Повідомлення bukva I » 10 березня 2011, 01:39

[B]Riviera[/B] ответ с ключа на [B]1048-2 есть Б[/B], совпадает....
bukva I

Номер повідомлення:#126

Повідомлення Doroty » 10 березня 2011, 01:56

[B]Ls7[/B], стосовно тестів про оподаткування (згідно з Податковим кодексом), то вони [U]всі вже не годяться...[/U]
Doroty

Повідомлення: 1267
Дякував (ла): 560 раз.
Подякували: 544 раз.

Номер повідомлення:#127

Повідомлення Riviera » 10 березня 2011, 01:56

220. Б. + п. 39 Инструкции. По налогам не готова дать нормативку, но если по аналогии как физлица делают при получении дохода, то до 01.05.
Riviera

Номер повідомлення:#128

Повідомлення bukva I » 10 березня 2011, 11:30

Усім доброго ранку! Ось ще звернула увагу, може, щось старе, бо на сьогодні тільки ГУЮ....267. До яких органів державні нотаріальні контори та приватні нотаріуси подають статистичну та бухгалтерську звітність?А) [U]до Головного управління юстиції, [B]фінансових органів[/B] (ст. 14 ЗУ «Про нотаріат») [/U]Б) до Міністерства юстиції України, фінансових органівВ) до Облдержадміністрації та до органів статистики.
bukva I

Номер повідомлення:#129

Повідомлення bukva I » 10 березня 2011, 11:55

Не можу я ніяк визначитися з цими питаннями, на мій погляд якби не намагався закон ПН встановити, [QUOTE]що на прохання законних представників[/QUOTE], я всеж вважаю відповідь [B]в) [/B]ширшою.............. бо мова [B]ж[/B] не тільки про неповнолітнього, а й фіз особу з обмеженою діяєздатністю, і інструкція встановлює що на прохання [B]цих осіб+ за згодою їх представників.[/B]А з другою сторони, може всеж відповідати катигорично???!!!107. Посвідчення факту, що неповнолітня дитина, фізична особа, цивільна дієздатність якої обмежена, є живою посвідчується:А) на прохання цих осібБ) на прохання законних представників цих осіб (форум і КЛЮЧ +абз. 2 п. 270 ІнстрПВНД+ст. 80 ЗУ «ПН» )В) на прохання цих осіб та за згодою на це їх законних представників. Іспит ФОРМА 21 !!!!!!!+ 110 питання Вишенька писала відповідати по закону, а якщо по Закону, то тільки Б)[B]Може хто бачив, у когось з тих, хто здав було це питання??? щоб погляд комісії розуміти....[/B]
bukva I

Номер повідомлення:#130

Повідомлення Ls7 » 10 березня 2011, 12:06

[B]Doroty[/B]Ви маєте нові тести про оподаткування? я особисто тести не створюю, а переробляю в електронний формат тестів
Ls7

Повідомлення: 135
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 14 раз.

Номер повідомлення:#131

Повідомлення bukva I » 10 березня 2011, 12:09

[B]Riviera[/B] памятаєте ми говорили про умови підпису документів у присутності нотаріуса???!!.....Так ось знайшла розбіжності, Інструкція п. 16 та 45 ЗУ ПН[B]В інструкції є умова про правочини[/B][B]В ЗУПН[/B][B] заяви та інші документ[/B]и....., тобто правочини тільки в присутності нотаріуса....., а от заяви та інші документи (правда інші документи теж широко) можливо за відсутності нотаріуса...., але особа повинна підтвердити, що підпис зроблено нею особисто...... ПИтння у нас задано широко, і щодо правочину, і що до заяв, тому на мій погляд, може все жжж такі відповідати більш широко???? да і слово [B]ТІЛЬКИ Є [/B]205. Нотаріально посвідчуванні [U]правочини[/U], а також [U]заяви та інші документи[/U] підписуються:а)[B] тільки [/B]у присутності нотаріуса б) допускається підписання за відсутності нотаріуса, якщо громадянин особисто підтвердить, що документ підписаний ним в) допускається підписання документу за відсутності нотаріуса тільки відомими нотаріусу посадовими особами юридичної особи за наявності зразків їх підписів.
bukva I

Номер повідомлення:#132

Повідомлення bukva I » 10 березня 2011, 12:12

[B]Ls7[/B] я не [B]Doroty[/B], але відповів Вам, мабуть поки що їх ніхто не має, необхідно старі якось може призтосувати до нового ПКУ....., так щоб відповідати на аналогічні питання але у відповідності з ПКУ.....
bukva I

Номер повідомлення:#133

Повідомлення Doroty » 10 березня 2011, 12:40

ВСІМ ДОБРОГО РАНКУ!!![B]Ls7[/B], я не хотіла Вас образити...боюся аби ці старі тести НІКОМУ НЕ НАШКОДИЛИ...Може, краще поки нових по ПКУ немає тестів, старі не включати до білетів?
Doroty

Номер повідомлення:#134

Повідомлення Mahadjan » 10 березня 2011, 12:41

Доброго ранку всім!!! І Вам,[B]bukva I,[/B] особисто. Шкода, що вчора ми з Вами не поспілкувалися...
Mahadjan

Номер повідомлення:#135

Повідомлення Mahadjan » 10 березня 2011, 12:43

bukva I, скажіть, будь-ласка, звідки у Вас дані про іспит у Харкові??? На сайті Мінюсту я оголошень не знайшла.Можливо, щось вам відомо про Полтаву??? Поділіться!!!
Mahadjan

Номер повідомлення:#136

Повідомлення Doroty » 10 березня 2011, 12:44

267. До яких органів державні нотаріальні контори та приватні нотаріуси подають статистичну та бухгалтерську звітність?А) до Головного управління юстиції, [B]фінансових органів[/B] (ст. 14 ЗУ «Про нотаріат»)Б) до Міністерства юстиції України, фінансових органівВ) до Облдержадміністрації та до органів статистики.До фінансових органів здають звітність ! Наприклад, про сплату податку з доходів (15%, а тепер й 17%) щорічно нотарі здають декларації в [B]податкову [/B]...
Doroty

Номер повідомлення:#137

Повідомлення Mahadjan » 10 березня 2011, 12:59

На питання 267 я теж схиляюсь до варіанту А.Щодо питання 205. Нотаріально посвідчуванні правочини, а також заяви та інші документи підписуються:а) тільки у присутності нотаріуса б) допускається підписання за відсутності нотаріуса, якщо громадянин особисто підтвердить, що документ підписаний ним в) допускається підписання документу за відсутності нотаріуса тільки відомими нотаріусу посадовими особами юридичної особи за наявності зразків їх підписівЯ думаю, якщо є слово правочин - він підписується тільки в приутності нотаріуса, слід відповідати А. А якщо буде стояти питання про заяви та інші документи, то вірною буде відповідь В.
Mahadjan

Номер повідомлення:#138

Повідомлення bukva I » 10 березня 2011, 13:25

Mahadjanушка :) Доброго ранку!
bukva I

Номер повідомлення:#139

Повідомлення Riviera » 10 березня 2011, 13:31

Доброго утречка всем! Щодо питання 205. Нотаріально посвідчуванні правочини, а також заяви та інші документи підписуються:а) тільки у присутності нотаріусаб) допускається підписання за відсутності нотаріуса, якщо громадянин особисто підтвердить, що документ підписаний нимв) допускається підписання документу за відсутності нотаріуса тільки відомими нотаріусу посадовими особами юридичної особи за наявності зразків їх підписів. Буква І, это как раз те расхождения между инструкцией и законом, о которых я писала. А больше подходит.
Riviera

Номер повідомлення:#140

Повідомлення bukva I » 10 березня 2011, 13:43

[B]Riviera[/B] так так так знайшла ці розбіжності......Просто я ось про що, так як питання тесту і щодо правочинів, і що до заяв і інших документів, а у відповіді тесту А) слово [B]тільки[/B], то чому б не відповісти широко...Але якщо увесь форум за відповідь А) то, може Ви праві категорична відповідь відповідно до закону...., тим більше, що Закон встановлює нот дії взагалі повинні відбуватися у присутності нотаріуса.....
bukva I

Номер повідомлення:#141

Повідомлення Mahadjan » 10 березня 2011, 13:44

bukva I, дякую!!! Як я вже писала, будемо чекати та не гаяти часу :-)))
Mahadjan

Номер повідомлення:#142

Повідомлення Mahadjan » 10 березня 2011, 13:46

[B]bukva I[/B], форумчани писали, що комісія вірною вважає більш ширшу відповідь, але чомусь нікому з питань 205,107 нічого не траплялось і 100 % як же буде вірно ніхто сказати не може...
Mahadjan

Номер повідомлення:#143

Повідомлення bukva I » 10 березня 2011, 13:47

Десь у якійсь книжчі прочитала, що стрес відбуваеться з особою, яка не є підготовлена..... так що, щоб не піддаватись стресу будемо себе готувати...та тренувати....:)))
bukva I

Номер повідомлення:#144

Повідомлення bukva I » 10 березня 2011, 13:50

[B]Mahadjan[/B] дякую за відповіді....., що ж буде в нас на іспиті [qoute]ориэнтирование на местности[qoute]:)Але хай вони нікому не попадуться....
bukva I

Номер повідомлення:#145

Повідомлення Mahadjan » 10 березня 2011, 13:55

[B]bukva I[/B], нехай ваші слова матеріалізуютьсят:-)))
Mahadjan

Номер повідомлення:#146

Повідомлення bukva I » 10 березня 2011, 14:03

Ось що Податкового кодексу...., трохи поговорила з бухгалтером яка мене вела під час стажування, ось відповіді трохи ті що мене хвилювали.... може і ВАс1. Щодо авансових платіж нотаріуса, які він я вважала повинен щоквартально сплачувати податковійВідповідь: Ні, нотаріус щоквартально не сплачує авансові платежі до Податкової, тільки раз в рік, декларація2. Чи зобовязаний надслати інфу податковій про всі договри віджуження нерух майнаВідповідь: так щоквартально, на протязі 40 днів, (в тому числі і про видані свідоцтва про право на спадщину) [U]окрім договору оренди,[/U] інфу про договір оренди нерухомого майна [U]в той же день[/U][B]Форумчани кідайте Ваші питання, щодо податкового кодексу......, чи що ще Вас бентежить, я їх накоплю і задам бухгалтеру....[/B]Вона гарна людина (отзывчивая).... веде семінари, щодо податквого кодексу самозайнятих осіб і сказала, що залюбки все розяснить.....
bukva I

Номер повідомлення:#147

Повідомлення Ls7 » 10 березня 2011, 15:06

[B]Doroty[/B] Ви напевно неправильно зрозуміли мою відповідь...я просто запитав може Ви маєте нові питання щодо ПКУ. тому прошу пробачення.
Ls7

Повідомлення: 135
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 14 раз.

Номер повідомлення:#148

Повідомлення bukva I » 10 березня 2011, 16:02

Ось звернула увагу на выдповыдь ключа, щодо цього тесту. Чому він так відповідае адже є п. 29 Інструкці+53 ЗУ ПН, ну, що що там[U] написано дкументів, довереність це теж документ..[/U]..201. У разі втрати уповноваженим представником нотаріально посвідченої довіреності, йому за його заявою:[U]а) видається дублікат цієї довіреності[/U] Моя відповідьб) видається копія довіреності із справ нотаріусав[U]) не видається нічого. (КЛЮЧ)[/U]
bukva I

Номер повідомлення:#149

Повідомлення Riviera » 10 березня 2011, 16:20

201 в. Такая практика и правильный ответ. Можете посмотреть обсуждение в июльской теме испиту. Это односторонний правочин, поверенный не является его стороной, поэтому ничего получить не может.
Riviera

Номер повідомлення:#150

Повідомлення Бедуин » 10 березня 2011, 16:21

[QUOTE]201. У разі втрати уповноваженим представником нотаріально посвідченої довіреності, йому за його заявою:а) видається дублікат цієї довіреності Моя відповідьб) видається копія довіреності із справ нотаріусав) не видається нічого. (КЛЮЧ)[/QUOTE]повірений не є особою щодо якої або за дорученням якої вчинялась нотаріальна дія (довіреність односторонній правочин), тому йому нічего не видається.Дублікати довіреностей видаються тільки довірителям.
Зображення
Бедуин

Повідомлення: 589
Дякував (ла): 15 раз.
Подякували: 16 раз.

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]