Номер повідомлення:#14
Золотая Рыбка
» 11 березня 2011, 15:58
[QUOTE]на закриття суб'єкта підприємницької діяльності[/QUOTE] уголощиной попахивает....А у меня такпредставляти мої інтереси як суб#180єкта підприємницької діяльності та бути моїм представником: в державних, громадських, господарських та інших підприємствах, установах, організаціях незалежно від їх підпорядкування, форм власності та галузевої належності при вирішенні щодо припинення моєї підприємницької діяльності та вилучення запису в державному реєстрі фізичних осіб-підприємців, в тому числі Державній податковій інспекції, Пенсійному фонді, центрі зайнятості, в Фонді соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України, Фонді загальнообов’язкового Державного страхування України на випадок безробіття, Фонді Державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності, управлінні статистики та інших органах. За цією довіреністю представникові надано право звертатися від мого імені і представляти мої інтереси у відповідних уповноважених органах, зокрема нотаріату, державної реєстрації, податкової інспекції, подавати від мого імені декларації та звіти з правом їх підписання здійснити комплекс заходів, пов`язаних з закриттям рахунків у банках, здійснити заходи щодо знищення печаток та штампів, для чого представляти мої інтереси в органах внутрішніх справ (зокрема-дозвільної системи при замовленні та одержанні дозволу на знищення печаток, тощо) в штемпельно-граверних майстернях, а також представляти мої інтереси в інших установ, організаціях незалежно від форм власності, виду діяльності та галузевої належності, подавати довідки та документи, сплачувати в разі необхідності платежі, державне мито та збори ставити печатку в необхідних випадках, а також вчиняти інші дії, що передбачені довіреністю.