Форум

Інформаційний ресурс

Подскажите коллеги: Согласие супруга при отчуждении недвижимости оформляется на спец. бланке?...

Номер повідомлення:#61

Повідомлення Ынотио » 17 березня 2011, 16:53

chudo[QUOTE]понЯл))))) я тормоз)))впредь высказывания Ынотикуса не буду принимать за чистую монету))))))[/QUOTE]а теперь с юмором в серьёзной форме)))Норматив:ч.3 ст.65 Сімейного кодексу України: Для укладення одним із подружжя договорів, які потребують нотаріального посвідчення і (або) державної реєстрації, а також договорів стосовно цінного майна, згода другого з подружжя має бути подана письмово. Згода на укладення договору, який потребує нотаріального посвідчення і (або) державної реєстрації, має бути нотаріально засвідчена. заява одного з подружжя про згоду на розпорядження майном підлягає реєстрації у журналі вхідної кореспонденції абз.3 ст.34 ЗУ «Про нотаріат» містить вичерпний перелік документів, що викладаються на бланках: Тексти договорів, заповітів, довіреностей, свідоцтв, актів про морські протести та протести векселів, перекладів у разі засвідчення нотаріусом вірності перекладу документа з однієї мови на іншу, заяв, на яких нотаріусом засвідчується справжність підпису, [B]за винятком тих примірників, що залишаються у справах нотаріуса, а також дублікатів нотаріальних документів, викладаються на спеціальних бланках нотаріальних документів. [/B]Отже, згода одного з подружжя на відчуження майна, що належить подружжю на праві спільної сумісної власності (а також згоди на передачу в оренду, заставу тощо), [B]викладається у формі письмової заяви, на якій засвідчується справжність підпису у одному примірнику. Якщо ви особисто засвідчуєте на такій заяві справжність підпису і заява буде зберігатись у ваших справах, вона не викладається на бланках. Термін дії таких заяв законодавством не обмежено. [/B]приятного читания - возникнут вопросы - могу ещё что-нибудь придумать ))))
Ынотио

Повідомлення: 5281
Дякував (ла): 415 раз.
Подякували: 244 раз.

Номер повідомлення:#62

Повідомлення chudo » 17 березня 2011, 17:25

вопросы есть))))аппелируюособо подчёркиваю ---- [QUOTE]за винятком тих примірників, що залишаються у справах нотаріуса[/QUOTE] ----- примірників!!!!!!!!!! (НЕ ЗАЯВ) ( ОТНОСИТЕЛЬНО ЗАЯВ [QUOTE]...... Тексти заяв, на яких нотаріусом засвідчується справжність підпису, викладаються на спеціальних бланках нотаріальних документів[/QUOTE])вопрос в скольких примірниках вы составляете подобные согласия?????????????я в одном... оригинальном ... на бланке (так как это заявление) (снова с 2011) И ПРЕДНАЗНАЧЕНО ДЛЯ ЗАЯВИТЕЛЯ (за что денежки платил) а он уж хочет вам оставить для дальнейшего оформления договора а захочет и к другому нотариусу пойдёт с ним .......да вы и сами пишите --- [QUOTE]викладається у формі письмової заяви, на якій засвідчується справжність підпису у одному примірнику[/QUOTE](когда была ЗГОДА - в 2х примірниках - тут вопросов нет - 1 ПРИМІРНИК СТОРОНІ (бланк) 1 ПРИМІРНИК НОТАРЮ (бумага) - в наряд с іншими діями, а в наряд с договором полученый от супруга бланочек)
«Кто однажды обрел самого себя, тот уже ничего на этом свете утратить не может.
И кто однажды понял человека в себе, тот понимает всех людей.»
Цвейг С.
chudo

Повідомлення: 1074
Дякував (ла): 551 раз.
Подякували: 632 раз.

Номер повідомлення:#63

Повідомлення Nonna » 17 березня 2011, 17:28

[B]понЯл))))) я тормоз)))[/B] - это принимается.....[B]впредь высказывания Ынотикуса не буду принимать за чистую монету)))))) [/B] - а тут опять прокол...нужно уметь отделять плеву от зёрен.......удачи))))))))))))))
Nonna

Повідомлення: 31176
Дякував (ла): 30690 раз.
Подякували: 52204 раз.

Номер повідомлення:#64

Повідомлення chudo » 17 березня 2011, 17:30

[QUOTE]распространённое заблуждение[/QUOTE]не весело????а похоже на клуб юмористов))))
Цвейг С.
chudo

Номер повідомлення:#65

Повідомлення Nonna » 17 березня 2011, 17:31

№ 64...божий дар с яичницей...........а уменя вообще не было ЗГОД.....заява может выдаваться и в несколько примирныках.....вот те которые за пределы нот.конторы те на бланка...те которые у нотариуса - на беленьком-прибеленьком листочке...это я Вам по народному , на пальцах......
Nonna

Повідомлення: 31176
Дякував (ла): 30690 раз.
Подякували: 52204 раз.

Номер повідомлення:#66

Повідомлення Ынотио » 17 березня 2011, 17:33

chudo Вы правы - серьёзней к этому нужно относиться - ведь действительно я не туда, а Вы как раз правильно - не прав был всё таки ПРОДАВЕЦ БЛАНКОВ, ведь это он мне такое нарассказывал, а мне поверилось - Ваш № 64 приму как истину - пасибо!
Ынотио

Повідомлення: 5281
Дякував (ла): 415 раз.
Подякували: 244 раз.

Номер повідомлення:#67

Повідомлення chudo » 17 березня 2011, 17:34

[QUOTE] а тут опять прокол...нужно уметь отделять плеву от зёрен.......[/QUOTE]ну что ж .... научимся))))) жизнь научит)))))спасибо))))))хотя.... как юристу мне ближе всё ставить под сомнение...... так легче докапываться до истины ))))
Цвейг С.
chudo

Номер повідомлення:#68

Повідомлення chudo » 17 березня 2011, 17:46

[QUOTE]chudo Вы правы - серьёзней к этому нужно относиться - ведь действительно я не туда, а Вы как раз правильно - не прав был всё таки ПРОДАВЕЦ БЛАНКОВ, ведь это он мне такое нарассказывал, а мне поверилось - Ваш № 64 приму как истину - пасибо![/QUOTE]хахаха))) оценил)))на истину не претендую. отвечаю на поставленный D@NIS вопрос.а вы решайте самиу каждого своя практика...я просто делюсь опытом... но как вижу он здесь никому не нужен....здесь все монстры юриспруденции.......и каждый при своём самом правильном мнении)))учту.жду ваших апелляций)))))))а пока здоровенькі бувайтенадо работать хватит разглагольствовать...
Цвейг С.
chudo

Номер повідомлення:#69

Повідомлення chudo » 17 березня 2011, 17:56

nonna извините, я тогда тоже по народному....[QUOTE]заява может выдаваться и в несколько примирныках.....вот те которые за пределы нот.конторы те на бланка...те которые у нотариуса - на это я Вам по народному , на пальцах......[/QUOTE]согласно вашему ответу я так понимаю вы в данном заявлении указываете что оно адресуется конкретно ВАМ (и так вы определяете пределы конторы) (тогда вопросов нет - на беленьком-прибеленьком листочке...))))))))))вот только думается это несколько ограничивает клиента ... а так в глобальном смысле принципиальной разницы будет ваш (в пределах конторы) экземпляр на бланке или на бумажке нет.....это не смертельно)))))
Цвейг С.
chudo

Номер повідомлення:#70

Повідомлення chudo » 17 березня 2011, 17:59

давайте помогать друг другудумаю форум для этого)))))
Цвейг С.
chudo

Поперед.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів