Номер повідомлення:#1
GiV
» 18 березня 2011, 15:51
Колеги, прошу вашої поради та думки. Видаю перше свідоцтво, хочу бути певним, що все вірно.Ситуація така - померла бабуся, залишила заповіт на двох племінників з Росії, ті як дізналися про податок, відмовились від спадщини. Почав встановлювати круг спадкоємців - дві рідні сестри, одна подала заяву про прийняття спадщини, інша промовчала (пасивно відмовилась).Я підготував свідоцтво за формою № 1, вірно? Бо ж відмова була безадресна.І перевірте будь-ласка текст мого свідоцтва:/[qoute]СВІДОЦТВО ПРО ПРАВО НА СПАДЩИНУ ЗА ЗАКОНОММісто ХХХ, ХХХобласть, Україна. Сімнадцяте березня дві тисячі одинадцятого року Я, ХХХ, приватний нотаріус ХХХ міського нотаріального округу ХХХ області, посвідчую, що на підставі статті 1262 Цивільного кодексу України, спадкоємцем зазначеного у цьому свідоцтві майна Іванової Іванни Іванівни, 06.11.1945 року народження, яка померла двадцять восьмого червня дві тисячі десятого року, є її рідна сестра Петрова Галина Василівна, 22.11.1940 року народження, ідентифікаційний номер 1493610346, зареєстрована за адресою: ХХХ область, місто ХХХ, бульвар ХХХ, будинок № 40/1, квартира № 101. Спадщина, на яку видано це свідоцтво, складається з: квартири № 51 (п’ятдесят один), що знаходиться у будинку під № 160 (сто шістдесят) по вулиці ХХХ у місті ХХХ ХХХ області, яка належить спадкодавцю на підставі Договору купівлі – продажу квартири, посвідченого 04 вересня 2004 року приватним нотаріусом ХХХ міського нотаріального округу ХХХ області І. І. Івановим за реєстровим номером 2475, право власності на яку зареєстровано у ХХХ бюро технічної інвентаризації 07 вересня 2009 року за реєстраційним номером 7230201, номер запису 23388 в книзі 30 яка складається з однієї кімнати житловою площею 12,2 (дванадцять цілих і два десятих) кв. м., загальна площа 23,1 (двадцять три цілих і одна десята) кв. м., оціночна вартість якої, згідно з даними, викладеними у витязі № 29012051, виданому 15.02.2011 року міським комунальним підприємством « ХХХ бюро технічної інвентаризації», складає 26237 (двадцять шість тисяч двісті тридцять сім) гривень 00 копійок. Згідно даних Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна та Державного реєстру обтяжень рухомого майна, інформація про наявність заборон, арештів, податкових застав, інших типів обтяжень відсутня. Згідно зі статтею 1299 Цивільного кодексу України право на спадщину підлягає державній реєстрації у міському комунальному підприємстві «ХХХ бюро технічної інвентаризації». Спадкова справа № __________ Зареєстровано в реєстрі за № _____ Стягнуто плати – за домовленістю Приватний нотаріус ХХХ/[qoute]Чи все вірно, чи можливо якось перефразувати, додати щось? Заздалегідь вдячний кожному, хто наштовхне на розумну думку)))