Форум

Інформаційний ресурс

Іспит 01.04.2011

Номер повідомлення:#31

Повідомлення bukva I » 02 квітня 2011, 15:27

[B]Пчелка Нуся[/B] а як давно Ви при пагонах :))) коли Ви здавали....???
bukva I

Повідомлення: 1719
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 19 раз.

Номер повідомлення:#32

Повідомлення bukva I » 02 квітня 2011, 15:30

[B]NET[/B] дякую так так все розуміла.... то ж кажу мене ця визначена 1/2 частки трохи збивала.....
bukva I

Номер повідомлення:#33

Повідомлення bukva I » 02 квітня 2011, 15:41

[QUOTE][B]:)))) ага, тут у нас равенство и отсутствие [U]конкуренции[/U] :)))) [/B][/QUOTE]ну не знаю, яка там конкуренція...правових поглядів може бути безліч...тлумачень теж....так що жжж тепер гнобити людину за інший погляд...чи то думку....законодавець у нас не дає очевидної норми.....тому простір для дисертації великий :)))).....Ми виходимо з практики застосування тієї, чи іншої норми...., розясень та методів її застосування....але так чи інкаше це все можна змінити думкою індивидуального застосування та і дисера....В мене пара знайомих нотарів....з такою собі зверхньою позицією....що всі ідіоти....а вони тільки..монополісти розумники.....Так от коли такі розумникі попали в ситуацію....де одному нотарю не відстояти... то мало колег захотіли їм допомогати....Ніхто не застрахований від несчастя.... це життя... так навіщо плодити агресію...та якусь там конкуренцію.....Це методи аля НЛП, психологічного тиску на ще недосвічених...., впевнити людину у її ганебній невірності предмету....щоб людина поступово втрачала віру в себе...І таким чином над нею формувалась влада управління нею...Це просто аморально... та дешево......на таку зброю, є інша зброя, це життя яке все зможе розставити по поличках...шкода просто так не заміченою не минає....Але то таке кожен обирає свою модель життя....але так чи інакше результат врешті решт один...розкаювання...
bukva I

Номер повідомлення:#34

Повідомлення bukva I » 02 квітня 2011, 16:10

Добре філософію поки що закінчимо..., переходимо до діла.....Яка ваша думка... на підставі довіреності можна подати заяву про видачу свідоцтва про право на спадщину та отримати відповідне свідоцтво уповноваженою особо???
bukva I

Номер повідомлення:#35

Повідомлення NET » 02 квітня 2011, 16:14

Так, можна....
NET

Номер повідомлення:#36

Повідомлення NET » 02 квітня 2011, 16:16

Неможна подати заяву про прийняття та про відмову від спадщини через представника, заява про видачу спадщини та отримання свідоцтв відбувається після встановлення факту прийняття спадщини...!!
NET

Номер повідомлення:#37

Повідомлення NET » 02 квітня 2011, 16:19

bukva I, пост №33 - супер!:)))) 10 балов!:-)
NET

Номер повідомлення:#38

Повідомлення bukva I » 02 квітня 2011, 16:20

[B]tori[B]] Дякую за термін щодо ООП[/B]
bukva I

Номер повідомлення:#39

Повідомлення bukva I » 02 квітня 2011, 16:23

[B]NET[/B] ок...щодо посту 35...бо про прийнття зрозумило... а от щодо видачі....то якось сумівалася...хоча в Т 2 [qoute]Коментовані зразки[qoute] таку довіреність зустріла....
bukva I

Номер повідомлення:#40

Повідомлення NET » 02 квітня 2011, 16:26

Свідоцтво про право на спадщину може отримати представник спадкоємця.... без заяви про видачу отримати свідоцтва неможливо... зазвичай заява про видачу свідоцтва про право на спадщину і видача відбувається в один день....!:-))) Так відповідь 100% можна!:-) А ось щодо [B]заяви про видачу свідоцтва про право власності в спільному майні подружжя[/B].... в мене сумніви....
NET

Номер повідомлення:#41

Повідомлення flame777 » 02 квітня 2011, 16:32

а як щодо заяви про видачу свідоцтва про право на спадщину особи, яка спільно проживала з спадкодавцем, а отже, прийняла спадщину фактично? представництво можливо чи ні? :)))
flame777

Повідомлення: 826
Дякував (ла): 8 раз.
Подякували: 2 раз.

Номер повідомлення:#42

Повідомлення flame777 » 02 квітня 2011, 16:34

щодо посту №33 :))) Буквочка І, Ви - філософ !!! підтримую всі Ваші тези посту 33 на всі 100 відсотків!!! Бажаю Вам ніколи не втратити Важу життєву філософію !!!
flame777

Номер повідомлення:#43

Повідомлення flame777 » 02 квітня 2011, 16:37

іще питання договір лізингу ТЗ за участю фіз особи - нотарріальне посвідчення обовязкове?знаю що так, але ось перечитала ч.2 ст. 806 там йдеться про застосування до договору лізингу загальних положень про найм (оренду), а ст 799, яка встановлює обовязкове нот посвідчення для договорів найму ТЗ ніби-то фактично і не відноситься до загальних положень, оскільки міститься в окремому спеціальному параграфі??? які думки з цього приводу?
flame777

Номер повідомлення:#44

Повідомлення bukva I » 02 квітня 2011, 16:39

щодо посту № 37...то мені колись довелося попрацювати у корпорації...де засоби управління як раз були такі ганебні....і нас групу ТОПів відправляли на підвищення рівня управління до треніг центру НЛП....то після цього у мене алергія на такі засоби...я їх розпізнаю одразу...але такі засоби протирячать моєму світу сприйняття... я їх вважаю абсолютно ганебними та маніпулятивними....Що вже дійсно тренінг центр допоміг так це розпізнавати скриті методи маніпуляції особистістю....Але то таке головне ваш внутрішній стережень....ваша внутрішня особистість....
bukva I

Номер повідомлення:#45

Повідомлення NET » 02 квітня 2011, 16:41

flame, на пост. 41 - відповідь ТАК можна... особа прийняла спадщину, факт прийняття спадщини є.... тому можна.... І така особа взагалі можне не ходити (хвора чи інвалід), тому свідоцтво про проаво на спадщину за неї отримує представник.... без довіреності і дозволу органу опіки і піклування отримує представник малолітньої дитини....
NET

Номер повідомлення:#46

Повідомлення NET » 02 квітня 2011, 16:45

bukva I, станете нотаріусом, Вам дуже у пригоді стануть ці засоби НЛП!:-)) Я теж їх дуже добре розпізнаю... колись зустрічався з тим, що мною упраляли як театральною іграшкою і це було по роботі.... Як не кажи та й в особистому житті НЛП дуже часто зустрічається!:-)
NET

Номер повідомлення:#47

Повідомлення NET » 02 квітня 2011, 16:50

bukva I,але є ж і приємні засоби НЛП!:-)))))))) Це може бути пісня закоханих, окремий вид квітів, які дарують тільки в особливих випадках, є певні слова, які кажуть близкі люди, все це засоби НЛП, тобто все, що запаи'ятовується і викликає певний вид емоцій та за штучних обставин викликає повторення цих емоцій є НЛП...!:-)
NET

Номер повідомлення:#48

Повідомлення NET » 02 квітня 2011, 17:00

flame, на пост №43, я вважаю, що повинен бути нотаріально посвідчений... Якщо дивитись на найм як інститут і всі його загальні положення в тому числі що місяться в окремих параграфах є нормами інституту найму... Поняття загальні положення інституту найму розглядаю як правила регулювання всього цього інституту...
NET

Номер повідомлення:#49

Повідомлення NET » 02 квітня 2011, 17:03

Може я й не прав, але в мене таке розуміння...:-((( Коментар буду читати тільки з понеділка, тому, якщо треба потім можемо повернутись до цього питання, тільки нагадайте...!:-)
NET

Номер повідомлення:#50

Повідомлення bukva I » 02 квітня 2011, 17:50

[B]NET[/B] Ви романтик...це прекрасно....и очень трогательно....Ось знайшла задачулькуПодружжя похилого віку (гр.Б та гр.Н), [U]їх 28 -річний син (інвалід ІІ групи) з невісткою та двоє їх повнолітніх дітей (К та О) проживали однією сімєю у приватизованій ними квартирі. [/U]20 квітня 2004 року Б помер, залишивши заповіт за якими належний йому автомобіль мав перейти до внука О. У Б. та Н.є ще двоє неповнолітніх дітей, які проживали окремо.Визначте вартість майна, яке спадкує кожен з членів сімї, якщо до його складу входять: житловий будинок (60 тис. грн), автомобіль ВАЗ -2103(6 тис. грн.,), вклад у банку (800грн)та речі звичайної домашньої обстановки та вжитку 2 тис. грн.У мене питання щодо умов:ї х 28 -річний син (інвалід ІІ групи) з невісткою та двоє їх повнолітніх дітей (К та О) проживали однією сімєю у приватизованій ними квартирі. Невістка це дружина сина, чи когось там невістка, а двоє їх повнолітніх дітей... бо сину 28 років... повнолітні дити К та О....може якись усиновлені.... бо якщо повнолітні то їм по 18 років як мінімум...то що син їх 10 років народив ? )))).....
bukva I

Номер повідомлення:#51

Повідомлення NET » 02 квітня 2011, 17:55

Сину 28 і у нього двоє повнолітніх дітей.....!:-))) Швидкий хлопчик!:-)
NET

Номер повідомлення:#52

Повідомлення Бедуин » 02 квітня 2011, 18:05

Всім мої вітання. [QUOTE]Подружжя [U]похилого віку[/U] (гр.Б та гр.Н), У Б. та Н.є ще двоє [U]неповнолітніх дітей[/U], які проживали окремо.[/QUOTE]щось тут не сходиться..... цікаво у кого така бурна фантазія і хто склав цю чудову задачу??? ))))
Зображення
Бедуин

Повідомлення: 589
Дякував (ла): 15 раз.
Подякували: 16 раз.

Номер повідомлення:#53

Повідомлення Бедуин » 02 квітня 2011, 18:07

[QUOTE]Сину 28 і у нього двоє повнолітніх дітей.....!:-))) Швидкий хлопчик!:-)[/QUOTE]а може то повнолітні діти Б та Н????тоді у них виходить син інвалід 28 років2 повнолітніх дітей які проживають з ними і ще двое неповнолітніх які проживають окремо???
Зображення
Бедуин

Повідомлення: 589
Дякував (ла): 15 раз.
Подякували: 16 раз.

Номер повідомлення:#54

Повідомлення bukva I » 02 квітня 2011, 18:08

[B]Бедуин[/B] вітаю Вас! да у мене теж здоровий глузд починае сперичатись з нездоровим :)))) коли цю задачку читаю....сину 28 років, а в нього двоє повнолітніх дітей....., у його батьків двоє неповнолітніх.....
bukva I

Номер повідомлення:#55

Повідомлення NET » 02 квітня 2011, 18:10

Почнемо.... 4 спадкоємці 1 черги: дружина, син - інвалід, 2 неповнолітніх сина.... 3 спадкоємця на обов'язкову частку.... (дружина похилого віку, але точних відомостей про її вік немає, тому при вирішенні задачі не вважаємо спадкоємицею на ОЧ). Загальна вартість спадкового майна 68800 грн. Обов'язкова частка кожного складає 8 600 грн. Отже внук отримує Автомобіль по заповіту на суму 6.тис.Дружина, інвалід, двоє неповнолітніх дітей отримують інше майно на суму 15050 грн. кожний по закону.Свідоцтва про право на спадщину на ОЧ не видаються...
NET

Номер повідомлення:#56

Повідомлення bukva I » 02 квітня 2011, 18:11

щодо [QUOTE]а може то повнолітні діти Б та Н????тоді у них виходить син інвалід 28 років2 повнолітніх дітей які проживають з ними і ще двое неповнолітніх які проживають окремо???[/QUOTE]то я теж так думала... поки не побачила:[QUOTE] залишивши заповіт за якими належний йому автомобіль мав перейти до внука О.[/QUOTE] адже [QUOTE]повнолітніх дітей (К та [B]О[/B]) [/QUOTE]....чи цей розумник в задачі всіх просто однаково назвав і дітей і онуків....
bukva I

Номер повідомлення:#57

Повідомлення NET » 02 квітня 2011, 18:13

Бедуин виходячи з того, що О - це внук похилого подружжя, то О син інваліда...!:-) Та яка різниця, головне умова є...!:-)))
NET

Номер повідомлення:#58

Повідомлення bukva I » 02 квітня 2011, 18:18

[B]NET[/B] в мене теж такі циХорки вийшли....у тому випадку, якщо ці загадкові діти...є дітьми сина...
bukva I

Номер повідомлення:#59

Повідомлення NET » 02 квітня 2011, 18:29

Если у нас одинаковые цифры вышли,это означает истинна где-то рядом!:-)
NET

Номер повідомлення:#60

Повідомлення bukva I » 02 квітня 2011, 18:35

[B]NET[/B] а скажіть свою думку, щодо цієї задачі...ми її багато разів на форумі обговорювали... але Ви своїм не замиленим оком скажіть...якак Ваша думка що до неї:Гр. С. склав заповіт, за яким усе своє майно заповів у рівних частинах внукам К., П., Т. та О. 20 листопада 2004 року гр. С. помер.Після його смерті залишилось майно: житловий будинок (340 тис. грн.), автомобіль (85 тис.грн.), телевізор, холодильник, імпортні меблі та інші предмети домашньої обстановки (90 тис.грн) та вклад в банку (62 тис.грн.).Гр. Т. та гр. П. подали заяву у нотаріальну контору про прийняття спадщини, гр. К – відмовився від належної йому частини спадщини в користь гр. Т., з якою проживав спадкодавець, а гр. О. не вчинив жодних дій, що свідчить про прийняття спадщини.Із заявами про прийняття спадщини звернулися також гр. Г. (брат померлого) та гр. Ж. (дочка померлого, на день смерті якій виповнилось 17 років, проте вона перебуває в зареєстрованому шлюбі протягом 2-х років).Визначте коло спадкоємців та вартість майна, яке кожен з них спадкує.
bukva I

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів