Номер повідомлення:#511
Doroty
» 08 квітня 2011, 13:55
ВСІМ ПРИВІТ !!!...щодо цього завдання...Місто Житомир, двадцять п’ятого січня дві тисячі дев’ятого року, 15 год. 17 хв.Я, ІЩУК ІВАН АНТОНОВИЧ, що народився 16 січня 1948 року в місті Житомир, та проживаю в місті Житомирі, вул. Петрова, буд. 8, ідентифікаційний номер 0009006428, перебуваючи при здоровому розумі та ясній пам’яті, розуміючи значення своїх дій, на випадок моєї смерті роблю таке розпорядження:ІЩУК ТЕТЯНІ ПАВЛІВНІ, 05 січня 1958 року народження та ПЕТРОВУ ПЕТРУ ПАВЛОВИЧУ, 05 січня 1958 року народження заповідаю житловий будинок [B][U]№ 25 [/U][/B] по вул. Шевченко, в м. Одеса таким чином: ІЩУК ТЕТЯНІ ПАВЛІВНІ [B][U]частину житлового будинку, що складається з двох кімнат на східній частині будинку та частину кухні та становить 70% будинку[/U][/B], ПЕТРОВУ ПЕТРУ ПАВЛОВИЧУ [B][U]усі інші приміщення будинку, включаючи підсобні приміщення та комору, що становить 30% будинку[/U][/B]. Зміст ст. ст. 1241, 1254, 1307, [B][U]1328[/U][/B] Цивільного кодексу України мені роз’яснено.Цей заповіт складено і підписано в [B][U]трьох примірниках[/U][/B], один з яких залишається на зберіганні у справах[B][U] Першої Житомирської нотаріальної контори[/U][/B], а [B][U]два інших[/U][/B], видаються заповідачу та [B][U]спадкоємцю.[/U][/B]Заповіт прочитаний мною вголос і підписаний особисто.ПІДПИС:м. Житомир,[B][U] 25 січня 2009 року[/U][/B] цей заповіт посвідчено мною, Іщук Т.П., [B][U]приватним нотаріусом Житомирського міського нотаріального округу.[/U][/B]Заповіт записано мною, нотаріусом, зі слів Іщук Івана Антоновича.Особу заповідача встановлено, дієздатність заповідача перевірено.Зареєстровано в реєстрі за № 1324[B][U]Стягнуто мита 0.85 коп.: згідно ст. 31 Закону України “Про нотаріат”.[/U][/B][B]bukva I, [/B]стосовно прописом писати числа - то це унеможливлює допущення чисто технічних помилок, а [U]якщо буде допущена помилка, то вважається правильно написанним те, що прописано прописом в дужках[/U].Якщо брати те, що цей заповіт посвідчений по старим формам, то час 15 год. 17 хв. ми писали так, як в цьому зразку. Тепер це є в посвідчувальному!Ст. 1241 ЦКУ - це обов'язково !!!В посвідчувальному пропущено слово - УКРАЇНА, а також фраза [qoute]Заповіт до підписання прочитаний уголос заповідачем і власноручно підписаний ним у моїй присутності[qoute].