Номер повідомлення:#11
Marysia.
» 05 грудня 2008, 19:55
[qoute]___[qoute] ____________ ____ року цей договір посвідчено мною, __________________________________________, нотаріусом _______________________________(прізвище та ініціали)___________________________________________________________________________________.(найменування нотаріальної контори, назва нотаріального округу) Договір підписано неповнолітньою дитиною ____________________________________________________________________, яка діє за згодоюім'я, по батькові, дата народження)___________________________________________________________________________________(батьків, усиновителя, піклувальника - прізвище, ім'я і по батькові) та _________________________________________________________, у моїй присутності. Особу(прізвище, ім'я, по батькові другої сторони за договором) сторін встановлено, їх дієздатність, а також належність ___________________________________________________________________(прізвище, ім'я, по батькові __________________________________________________________________________ перевірено.відчужувача, найменування майна, що відчужується) У відповідності до статті 210 Цивільного кодексу України цей договір підлягає державній реєстрації. Особу ____________________________________________________________________________(прізвище, ім'я, по батькові батьків, усиновителя,_________________________________________________ встановлено, повноваження перевірено.піклувальника) Зареєстровано в реєстрі за N _______ Стягнуто ________________________(державного мита, плати) Нотаріус А если я так сделаю, меня расстреляют или анулируют, АГОВ, коллеги, очень нужно, откликнитесь!
Никогда не говори "никогда"!