Номер повідомлення:#168
bukva I
» 11 квітня 2011, 18:04
Ось спробую інакше обгрунтування написати)Кожну помилку я пронумеровала....внизу мої роздуми щодо них як помилок:СВІДОЦТВО ПРО ПРАВО НА СПАДЩИНУ ЗА ЗАПОВІТОММісто Київ, [B]1[/B].[U]дві тисячі шостого року третього березня [/U]Я, Іваненко В.В., державний нотаріус Дванадцятої київської міської державної нотаріальної контори, посвідчую, [U][B]2[/B].що на підставі статті 1261 Цивільного кодексу України та [/U]заповіту, посвідченого Петровою В.В., секретарем виконавчого комітету Канівської селищної ради Монастирищенського району [B]3.[/B][U]Полтавської області [/U]«13» липня 1999 року і зареєстрованого в реєстрі за № 10, спадкоємцем зазначеного в заповіті майна гр. Дейнеко Олександра Петровича, який помер [B]4....[/B]..«13» жовтня 2007 року, є його син гр. Дейнеко Михайло Олександрович, громадянин України, ідентифікаційний номер за даними Державного реєстру фізичних осіб платників податків України 1234567890, який проживає в місті Києві по вулиці Луначарського, будинок №4«а», квартира №71, [B]5...[/B][U]1/2 частка.[/U] Спадкове майно, на яке в указаній частці видане це свідоцтво, складається: квартири номер 71 в будинку № 4«а» по вулиці Луначарського в місті Києві, належного спадкодавцю на праві приватної власності згідно свідоцтва про право власності на нерухоме майно, виданого Київською міською державною адмінстрацією 14.01.1999 року, зареєстрованого в Київському бюро технічної інвентаризації [B]6...[/B][U]на підставі витягу № 21548066[/U] про реєстрацію права власності на нерухоме майно від 14.01.1999 року, реєстраційний номер 26096681, номер запису 102 в книзі 1. Квартира має 3 кімнати, загальна площа 60 кв.м, житлова площа 40 кв.м. [B]7.....[/B][U]Оцінка [/U]спадкового майна складає 9092 грн. 50 грн. (дев’ять тисяч дев’яносто дві грн. 50 коп.) Свідоцтво про право на спадщину на 1/2 частку спадкового майна видано гр. Дейнеко Валентині Іванівні.На 1/2 частку квартири, що залишилася, свідоцтво про право на спадщину ще не видане [B]8........[/B][B]На підставі статті 182 Цивільного кодексу України [/B]право власності на зазначене майно підлягає державній реєстрації. [B]9.....[/B][U]Номер заяви про прийняття спадщини- 310 за 2007 рік[/U]. Зареєстровано в реєстрі за №2-245. Стягнуто плати –[B] 10.......[/B][U]звільнено на підставі Декрету КМУ «Про державне мито» [/U]Державний нотаріус В.В. Іваненко P.S. 1. Не можу зазраз стверджуваи напевно, бо я для себе розумію що необхідно число,місяць, рік......а не напаки!!! Але жж необхідно памятати, що свідоцтво видається за 2006 рік...отдже це історія форм!!! ( і сторія форм це халепа). Але я намагаюсь, адаптувати на сьогодення.2. Підстава видачі свідоцтва це заповіт, а не черга спадкування за законом3. Канів, у Черкаській області, а не у Полтавській (Т.Г. Шевченко:......поховайте мене на могилі,серед степу широку....... а могила у Каневі, а Канів це Черкаська область.....:))) мабуть аля на українську ерудицію....4. Не зазначено рік народження спадкодавця....але не знаю як його підкреслювати5. Не має ніякого значення, в якій саме частці він проживає, ми зазначаємо, міце реєстрації особи спадкоємця за заповітом, ПІБ, ІД номер, паспортні дані)6. Реєстрація права власноті, здійснюється на підставі правоустановлюючого документу, витяг не є підставю реєстрації права власноті у БТІ7.Зазначаємо Вартість спадкового майна8-9.....зрозуміло ст. 1299 ЦК, номер заяви саке таке.....10 Не зазначно номер статті звільнення від сплати держ мита (може і не суттева помилка, але моя ДНК на цьому наполягала, що статті були вказані)????? В кого яка думка щодо цього????В принципи якщо убрати як помилку, такі помилки: № 3, 10, 4 то виходить в акурат 7 помилок!Так що необхідно, ще оцінювати важливість та суттеве зазначення помилки!