Форум

Інформаційний ресурс

Хто має досвід співбесіди на ВКК

Номер повідомлення:#1

Повідомлення bukva I » 17 квітня 2011, 21:30

ШАНОВНА [B]ВОЛЯ[/B], Ви наш з теми [qoute]Іспиту[qoute] герой, Ви були на співбесіді у ВКК розкажіть Ваші враження, та як Ви алгоритмично готовулися....Шановні формучани, так сталося, що склала іспит, але не досконало, кількість балів дозволила представнику з Міністерства на чолі з кваліф. комісією прийняти рішення, щодо запрошення до співбесіди до ВКК![B]Хто має перелік питань, щодо такої співбесіди, хто має свої особисті враження будь Ваша ласка поділіться Вашими враженнями та питаннями![/B][B]Зазделегідь дякую від імені усіх учасників-форумчан теми /[qoute]Іспит...../[qoute], хто також потрапив на співбесіду до ВКК![/B]
bukva I

Повідомлення: 1719
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 19 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення legas » 17 квітня 2011, 22:02

[B]Буква И [/B] как Ви не здали? Благодаря Вашим обсуждениям на форуме у меня получилось здать!!!! А у Вас не получилось????!!! Вы так неординарно зрите в корень!!!!!Про ВКК знаю только то, что точно доступ на спивбесиду дают,только тем, у кого балы до идельного решения зашкаливают!!! И это уже победа!Буду узнавать про ВКК, специально для Вас!
legas

Номер повідомлення:#3

Повідомлення bukva I » 17 квітня 2011, 22:45

[B] legas[/B] вибачте я Вас з теми [qoute]Іспит[qoute] не памятаю але дякую, за будь яку інформацію! Якщо Вам буде не зручно в эфірі, то ось мій ел. адр[U]. silk1981@mail.ru[/U]
bukva I

Номер повідомлення:#4

Повідомлення net.*** » 18 квітня 2011, 11:35

[QUOTE]Хто має перелік питань, щодо такої співбесіди, хто має свої особисті враження будь Ваша ласка поділіться Вашими враженнями та питаннями![/QUOTE] я не знаю вопросі уже может біть и есть но 2 года назад спрашивали что хотели....
net.***

Номер повідомлення:#5

Повідомлення ксюша » 18 квітня 2011, 13:34

Я сдала год назад без собеседования, но кто был на собеседовании говорили что расспрашивали по теме Векселя и ценных бумаг. Хотя я думаю, что тема может быть разная. Удачи.
ксюша

Номер повідомлення:#6

Повідомлення bukva I » 18 квітня 2011, 13:42

[B]ксюша[/B], [B] net.[/B] Спасибо Вам за ответы?
bukva I

Номер повідомлення:#7

Повідомлення ксюша » 18 квітня 2011, 18:19

раньше вроде не нужно было, но если сказали то подайте. Хотя если уже допустили, то какое может быть заявление
ксюша

Номер повідомлення:#8

Повідомлення bukva I » 18 квітня 2011, 18:38

[B]Бо згідно з положенням про ВКК то це тільки скарги!!!![/B]
bukva I

Номер повідомлення:#9

Повідомлення bukva I » 22 квітня 2011, 18:24

ШАНОВНА[B] ВОЛЯ[/B], Ви наш з теми [qoute]Іспиту[qoute] герой, Ви були на співбесіді у ВКК розкажіть Ваші враження, та як Ви алгоритмично готовулися....
bukva I

Номер повідомлення:#10

Повідомлення bukva I » 27 квітня 2011, 16:27

[B]legas[/B] спасибо за інфу....на все получила на ел. почт....Мне что-то подобное тоже говорили...так что если так часто мнения сходятся, то значит истина точно рядышком.....:))))
bukva I

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів