Шановні колеги, хочу почути Вашу думку, бажано сформовану на власному досвіді ! Питання в тому, що моя невгамовна природа спонукає мене завжди все планувати на декілька кроків вперед і тому напередодні закінчення стажування у державній нотаріальній конторі, в очікуванні іспиту, я іноді, в рожевих мріях, уявляю себе нотаріусом. Я розумію , що зараз ще занадто рано щось загадувати і до омріяного свідоцтва як то кажуть «як до неба рачки» але все одно, я сама собі задаю питання, куди слід прагнути влаштуватись далі … адже Закон встановлює обов’язок відпрацьовувати не менше одного року на посаді державного нотаріуса .. Тому хотілось би вже зараз для себе поставити чітку ціль чи то буде державна нотаріальна контора чи державний нотаріальний архів.. Власний досвід підказує , що працюючи в держ. нот. конторі , можна здобути неоціненний практичний досвід (правда здебільшого по нотаріальним діям пов’язаним зі спадщиною), а держ. нот. архів , можливо, дасть більше часу для самовдосконалення. Хотілось би почути поради тих хто вже пройшов цю ступень. Серед критеріїв значну роль посідає практичний досвід , наявність більш менш нормованого робочого дня , ну і звісно оплата праці