Номер повідомлення:#382
Сана
» 05 травня 2011, 02:37
Кстати, все забываю сказать, что мне понравилось в "Частых вопросах" вот это:
"Як мені відредагувати або видалити повідомлення?
Якщо ви не є адміністратором або модератором форуму, ви можете редагувати і видаляти лише власні повідомлення. Ви можете відредагувати повідомлення, натиснувши кнопку редагувати для відповідного повідомлення, інколи лише протягом обмеженого часу з моменту створення. Якщо вже хтось відповів на це повідомлення, то під ним з'явиться невеличкий напис, який показує скільки разів ви редагували це повідомлення і коли це відбулось востаннє. Цей напис з'явиться, якщо хтось відповів на це повідомлення; воно не з'явиться, якщо модератор або адміністратор редагували його, хоча, у такому випадку, вони можуть залишити інформацію про причину редагування повідомлення та зроблені зміни. Майте на увазі, що звичайні користувачі не можуть видалити повідомлення, на яке вже хтось відповів."
А то сколько раз было такое, что кто-то задает вопрос, ему все отвечают и отвечают, а он потом просто удаляет свое первое сообщение (особенно, если оно было, мягко говоря, недостаточно разумным), и "висят" в теме все эти реплики, обращенные в пустоту, "в никуда", - и смысл темы утрачивается.
Я - человек творческий: хочу - творю, хочу - вытворяю!