Номер повідомлення:#2
risa
» 17 травня 2011, 14:05
Я, громадянка України, **********************, перебуваючи при здоровому розумі, ясній пам’яті та, діючи добровільно, розуміючи значення своїх дій, без будь-якого примусу, як фізичного так і морального, цією заявою повідомляю, що у зареєстрованому шлюбі, як на території України, так і за її межами, не перебуваю.
Про відповідальність за надання недостовірної інформації я, *********************, нотаріусом попереджена відповідно до чинного законодавства України.
Ця заява записана з моїх слів вірно. Цю заяву подаю та підписую з власної волі, маючи повну дієздатність, розуміючи значення своїх дій.
Я, громадянка України, *******************, перебуваючи при здоровому розумі, ясній пам’яті та, діючи добровільно, розуміючи значення своїх дій, без будь-якого примусу, як фізичного так і морального, цією заявою повідомляю, що перебувала у зареєстрованому шлюбі на території України з 15 січня **** року по 08 лютого **** року. На даний час у зареєстрованому шлюбі, як на території України, так і за її межами, не перебуваю.
Також цією заявою стверджую, що маю одну неповнолітню дитину, доньку – *****************, 02 серпня ****** року народження.
Про відповідальність за надання недостовірної інформації я, *******, нотаріусом попереджена відповідно до чинного законодавства України.
Ця заява записана з моїх слів вірно. Цю заяву подаю та підписую з власної волі, маючи повну дієздатність, розуміючи значення своїх дій
це те, що колись робили, може згодиться