Vikami написав:Доброго дня!
В мене питання про податок при даруванні квартири громадянином Російської Федерації.
Дядько (громадянин РФ) хоче подарувати своїй племінниці (громадянці України) 1/2 частку своєї квартири у Москві. Які при цьому треба сплачувати податки? Буду вдячна за допомогу!
katya написав:Per se, чему Вы удивляетесь, у меня наследство есть, так наследники сказали, что мы тут оформим и подарим его в Москве и очень удивились, что этого сделатьнельзя
Ынотио написав:а почему?
Ынотио написав:так из вопроса не понятно где, в какой стране, предполагаю это в России и там племянница заплатит налог по законодательству России и всё
Из вопроса подозреваю, что хотят московскую квартиру оформить у украинского нотариуса.
Vikami написав:
Вибачте, я звернулася за допомогою, тому що не розуміюся на цьому. Не всі такі обізнані, як Ви, тому і питаю. Громадянка України поїде у Росію для оформлення договору дарування. Які податки буде сплачувати обдаровувана? Якщо взагалі неможливо щоб громадянин РФ подарував нашій співвітчизниці нерухоме майно на території РФ - так і напишить, будь ласка.
oper25 написав:Опять таки как будут проверки проводиться ?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів