Veдьмо4ка написав:я только не поняла: мы терь свидетельство не требуем? а выписку эту загадошную?
а вытяг как был так и остался (с неопределенным сроком действия)...
правльно??
Ынотио написав:принесли Выписку (ксати она платная)
я ее еще в глаза не видела а что там написано вообще.....тоесть я выписку видела ,но новую нет .....Ынотио написав:кто разобрался, принесли Выписку (ксати она платная) и Вытяг на доверенность предпринимателя, в тексте писать "що дію як фізична особа-підприємець на підставі Виписки" ?
*ROFL* а Вы думали что что-то бесплатное появится в нашей стране
Следовательно, договаривающимся сторонам придется при заключении сделки представлять не копию свидетельства о госрегистрации, а каждый раз брать выписку из ЕГР, подтверждая таким образом свое существование на дату заключения сделки. Более того депутаты, хотя и сделали получение выписок о проведении госрегистрации, внесении изменений в уставные документы и прекращении лица бесплатным, однако срок их выдачи (до двух рабочих дней) все равно остался прежним.
принесли Выписку (ксати она платная) и Вытяг на доверенность предпринимателя,
S-phone написав:принесли Выписку (ксати она платная) и Вытяг на доверенность предпринимателя,
не могли бы Вы пояснить, с какой целью нужны вытяг и выписка для оформления доверенности?
S-phone написав:принесли Выписку (ксати она платная) и Вытяг на доверенность предпринимателя,
не могли бы Вы пояснить, с какой целью нужны вытяг и выписка для оформления доверенности?
alena_77 написав:А с ФОП что мы требуем?
alena_77 написав:А с ФОП что мы требуем?
Просто Piseц написав:alena_77 написав:А с ФОП что мы требуем?
Ту же самую выписку.
нло написав:"оскільки кримінальна відповідальність за достовірність відомостей покладається на особу, що їх подала" Я так понимаю это и есть ключ к нашим действиям?То есть нотариус берет документ (будь то Выписка или Св-во) который предоставило лицо, а ответственность мы за то что существует это лицо или нет не несем???!!! Или я не правильно поняла?
Ex lege написав:Шановні колеги, читаю-читаю ці зміни, не можу зрозуміти таке: при перевірці правоздатності ю.о. чи обовязково вимагати крім витягу ще й виписку з реєстру юр. осіб.
Свідоцтва про держреєстрацію - який статус зараз має цей документ? Може хто розібрався??
Ex lege написав:Шановні колеги, читаю-читаю ці зміни, не можу зрозуміти таке: при перевірці правоздатності ю.о. чи обовязково вимагати крім витягу ще й виписку з реєстру юр. осіб.
Свідоцтва про держреєстрацію - який статус зараз має цей документ? Може хто розібрався??
4. У частині четвертій статті 44 Закону України "Про нотаріат" (Відомості Верховної Ради України, 1993 р., N 39, ст. 383; 2009 р., N 13, ст. 161) слова "свідоцтвом про державну реєстрацію і" виключити.
У зв'язку із зазначеними змінами у законодавстві у тих випадках, коли нормативно-правовими актами для підтвердження факту державної реєстрації юридичної особи чи фізичної особи - підприємця передбачається подання платником податків до органу державної податкової служби копії свідоцтва про його державну реєстрацію, слід керуватись нормами Закону N 3205 і Закону N 755. Зокрема, замість копії свідоцтва про державну реєстрацію подається копія чинної виписки із Єдиного державного реєстру платниками податків, державну реєстрацію яких проведено після 07.05.2011 року або стосовно яких після зазначеної дати до Єдиного державного реєстру були внесені зміни щодо відомостей, які зазначались у свідоцтві про державну реєстрацію або вказуються у виписці. Як і раніше, подається копія свідоцтва про державну реєстрацію платниками податків, державну реєстрацію яких проведено до 07.05.2011 року та стосовно яких після зазначеної дати до Єдиного державного реєстру не вносились зміни щодо відомостей, які зазначались у свідоцтві про державну реєстрацію або вказуються у виписці, а також платниками податків, для яких установлені особливості їх державної реєстрації та відомості про яких не включаються до Єдиного державного реєстру.
Per se написав:если ЮЛ было зарегистрировано ДО принятия этого закона - буду требовать и свидетельство и вытяг, если после - его (свидетельства) быть не может, буду требовать только вытяг, срок действия + 3-4 дня.. потому что у нас так выдают.. сегодня могут выдать, а дата на нем стоять 13.05..
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів