Доброго дня!
Така ситуація:
Батьки малолітньої дитини розлучилися на підставі рішення суду. Колишня дружина хоче знятися з місця реєстрації та зареєструватися за іншою адресою. При цьому, щоб місце реєстрації малолітньої дитини залишилося у батька цієї дитини (батько не проти цього). Але голова сільської ради не "виписує" тільки мати дитини. Говорить, що якщо "виписується" мати, то і дитину треба "виписувати" разом з нею з цієї адреси. На її думку, дитина обов'язково повинна бути "прописана" з матір'ю.
При цьому письмова згода (заява) батька дитини про те, що він не заперечує, щоб дитина була "прописана" з ним (вибачте, за незграбну термінологію) голові сільської ради не підходить. Свою думку вона не аргументує статтями Сімейного кодексу чи якимись Положеннями і т.п. Просто так їй здається і все.
Будь ласка, підкажіть де написано, що малолітня дитина повинна бути зареєстрована тільки з матір'ю за однією адресою? Щось мені підказує, що це не так. Але я знайшла тільки ст. 160 п. 1 Сімейного кодексу і все... Дякую за увагу до моєї теми!